• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolojik yardımı sadece delilerin aldığına inan erkek arkadaşım!

mydarkheart

doğru insan??
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
447
0
46
Diğer
Erkek arkadaşım çıldırmak üzere! iş bulamıyor.... benden sürekli anlayış sürekli ilgi bekliyor. sinirleri çok bozuk. sürekli benim alttan almamı bekliyor. ben bunu yapmayınca da çıkmaza giriyor. herşey ters gidiyormuş zaten ben yanında olmalıymışım. ben ona psikolojik destek almasını uzun zamandan beri söylüyorum ama onun bana cevabı "ben deli miyim?" oluyor. yardım alan insanlar deli mi? o zaman ben de deliyim. bi zaman önce ben de psikologa terapi için gitmiştim. onu bu düşünceden vazgeçiremiyorum ısrarla reddediyor. o yardım almazsa artık ben de onun yanına olamayacağım ben de bir insanım ve dayanma gücüm de bir yere kadar. eğer yardım alırsa sonuna kadar ona destek olurum ama sadece o sinirleniyor ben alttan alıyorum!!!!!! böyle bir ilişki nereye kadar gider?:50::50:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşım çıldırmak üzere! iş bulamıyor.... benden sürekli anlayış sürekli ilgi bekliyor. sinirleri çok bozuk. sürekli benim alttan almamı bekliyor. ben bunu yapmayınca da çıkmaza giriyor. herşey ters gidiyormuş zaten ben yanında olmalıymışım. ben ona psikolojik destek almasını uzun zamandan beri söylüyorum ama onun bana cevabı "ben deli miyim?" oluyor. yardım alan insanlar deli mi? o zaman ben de deliyim. bi zaman önce ben de psikologa terapi için gitmiştim. onu bu düşünceden vazgeçiremiyorum ısrarla reddediyor. o yardım almazsa artık ben de onun yanına olamayacağım ben de bir insanım ve dayanma gücüm de bir yere kadar. eğer yardım alırsa sonuna kadar ona destek olurum ama sadece o sinirleniyor ben alttan alıyorum!!!!!! böyle bir ilişki nereye kadar gider?:50::50:

gitmezzz üzgünüm ama cnm...ama gün olur devran dönerrr bi zmn glır o senın kahrını cekerrr ama sabredrsenn.....şu da varr sabredrkenn gıden senden gıderrr iii dşnnn slla gtsinn bnceee haksızlık yapıooosa sana

psikolog bir arkadaşı varmış ancak onunla konuşurum diyor. başka bişey de isteme. bana antipatik geliyor bunu yapmak diyor.
bende anlamıyorum ki ya bu gayet normal bişey nasıl bi yerimiz ağrıyınca doktora gideriz ruhumuz ağrıyınca da gitmeliyiz. bunu babam söylese normal karsılarım ama erkek arkadaşımın bu kadar kalın, dar kafalı ve sabit fikirli olması sinirimi bozuyor. at gözlüğü takmış sanki ne desem ikna edemiyorum. neyse umarım arkadaşıyla konuşması işe yarar ama sanmıyorum bikaç ay önce de gitmişti arkadaşına pek işe yaramadı. poffffff sonunda böyle gidersek ayrılık vakti geliyor sanırım:43::43:

Back