- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi Pelin12355
Merhaba arkadaşlar sizden başka inanın dertlescek kimsem yok okadar doluyum ki nerden baslicagimi bilemiyorum.benim iki tane ablam var biri alkolik kendini begenmisin biri sürekli ikisi beni eleştiriyor mesajlarına bakıyorum ben kendimi begeniykrum diye bana takintili deli diyorlar mesajlardada bunu konuşmuşlar ilerde zengin olurlarsa güzellik salonu acicaklarmis beni almicaklarmis ben güzellik takıntım yüzünden müşterilere de takisirmisim kırmızı odadaki doktor lazımmış ben ordaki boncuk karakteriymisim böyle yazismislar başkası iltifat etse fiziğin güzel diyorlar özgüvenini düşürüyorlar elinden geleni yapıyorlar en küçük ablam sürekli en guzeliniz benim deyip duruyor bunla kafayı bozmuş ben onları biri ovse böyle davranmiyorum zaten sıkıntılı süreçler geçiriyorum hamileyken terkedildim bir kiizim var babamla yasiyorum evdeki büyük yük benim üzerimde temizliği felan ben yapıyorum etrafı dagitmayin dedim diye bile psikolojin bozuk dediler hep her önüne gelene takıntılı diyorlar beni gidicek başka yerinde yok uzaklasmak istiyorum hepsinden ama imkanum yok.ablalarim beni sevmiyor mu neden sürekli benim hakkımda konusyolar ikisi kilolu bu arada bana zayıfım diye kibrit çöpü diyorlar en çok kafaya taktiğim bana deli muamelesi yapmalari
Son düzenleme: