Psikolojik Şiddet

elifnurbeyza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
8.752
4.450
103
31
Normalde hayatta yapmayacağım şeyleri yapıyorum.6 ay boyunca psikolojik şiddete maruz kaldım.İsin garibi çok alttan aldım.Sularina gittim.Beni sevmeyen insanlara kendimi sevdirmeye çalıştım.Bu durumdan nasıl kurtuldunuz ?

Psikolojik şiddet türleri nelerdir ? Nelere maruz kaldınız ?

Çok kapalı olmuş objektif ve sağlıklı bir yorum yapabilmek adına birazcık daha detaylandırmış olmanı isterdim.
Birincisi alttan aldığın kişiler senin ne derece yakının?
ikincisi ne gibi bir psikolojik şiddet yaşadın?

olayı bilmediğim için tam bir yorum yapamaycağım ama seni sevip kabul etmeyen insanlar için uğraşmak neden?
seni seven değer veren zaten her koşulda yanında olmaz mı ?
biz insanlar neden bize iyi gelmeyen insanları hayatımızdan çıkarmak konusunda bu kadar zorlanıyoruz.Bende bir zamanlar böyleydim inan hiçbir faydasını görmedim beni sevmiyor mu kabul etmiyor mu güle güle…Benim size ihtiyacım yok.Benim ancak kendime ihityacım var.Bu noktaya gelmek gerekiyor.Öbür türlüsü çile,azap kendine zarar.Sana değer vermeyen insanlara kendini ispatlamak kabul ettirmek boşa çaba istediğin kadar uğraş bir noktada infilak eder ve bu sadece sana zarar verir hayatından çıkarmak en iyisi.

Manipüle edildim.Once böyle bir sevgi gösterisinde boğuldum.İlgi alaka sonra istediğini alınca karşımdaki her hareketin her sözüm battı kendisine.

Manipüle edildim.Once böyle bir sevgi gösterisinde boğuldum.İlgi alaka sonra istediğini alınca karşımdaki her hareketin her sözüm battı kendisine.
Senden alması gerek şeyi almış ve şimdi yoluna devam ediyor.Bütün ilgini alakanı her şeyini kes bence bu karşındaki insanda ister istemez bir ilgi uyandırır.Yani sana yaşattığının aynısını ona yap.Ve haytından sonsuza dek çıkar.Mutlu ol onu düşünmemeye çalış o insana en büyük ceza budur arkasından üzülmeye devam edersen bu onu besler.Kaçan kovalanır hesabı…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…