- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
Merhaba 22 yaşımda başlayan ruhsal sorunlar zaman zaman ağır şeyler yaşamamla birlikte tetiklenip tekrarladı depresyon ,panık atak,panık bozukluk,anksiyete çok ağır yaşadım hemde hatta herkezin deli gözüyle bqktığı anlar oldu İstanbulun bütün hastane profösör doktorları gittim kısmen onlarda beni hatırlar ve tanır çünkü hiçbir saglık problemi organık olarak olmayan ama hastaneden ayrılmayan biriydim çokk psikiyatr ve psikolog gezdim ilaç kullanmak istemediğim için zaman zaman kendi isteğimle yatış yaptım sebep hastanede güvenli hissetmek bunlar bana maddi manevi çok şey kaybettirdi 2016 da gayet saglıklı bi insan oldum ama 2,5 sene sürdü kardeşimin kanser olması ailevi sorunlar stres herşeyi başa döndürdü şuan yine çok kötüyüm hergün agrı atak tabi okadar deneyim ve doktorlardan sonra tek iyi gelen bi psikolog bulabildim ve hep onunla ilerledim yine başladım her hafta terapiye gidiyorum ataklarım yok artık ama çok agrı ve düşünce bozukluğu var Allah kimseyi sevdikleriyle saglıgıyla imtihan etmesin şifa versin arkadaşlar istanbulda surp pirgiç hastanesi psikolog Şefik Bakırcı , hastane ve psikitatri psikolog gerçekten çok iyi arayışta olan arkadaşlara tavsiyemdir tekrar Allah dan şifa diliyorum hakkınızı helal edin uzun yazdım Sevgiler