- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Rexapin ve paxera kullandım. Midemde sorun yok psikolojik olduğu için antidepresan kullandım ama bıraktım durum aynı2 sene hangi ilaçları kullandın mide için mi yoksa antidepresan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rexapin ve paxera kullandım. Midemde sorun yok psikolojik olduğu için antidepresan kullandım ama bıraktım durum aynı2 sene hangi ilaçları kullandın mide için mi yoksa antidepresan mi
Canım bende de var bu. Kimileri morali bozulduğunda kendini yemeye verir, benim hemen midem bulanır.2 buçuk senedir mide bulantısı çekiyorum. Gitmediğim doktor özel ve devlet olmak üzere, yaptırmadığım tahlil, tetkik kalmadı. Sonuçlar temiz. Artık çevremdeki herkes psikolojik olduğunu düşünüyor, bende buna inanmak istemiyorum. Ancak insanların yanında artıyor, örneğin bir kafeye gitsem direk kussam ne olur nereden çıkabilirim diye kendi kendime düşünüp midemi bulandırmaya başlıyorum sonra kafamı dağıttıkça mide bulantım azalıyor. Daha öncede bir panik atak atlatmıştım. Benim gibi uzun süredir mide bulantısı yaşayan, atlatan var mı? Artık intiharı bile düşünmeye başladım, dışarı adım atmaya korkar oldum ve çok hızlı kilo veriyorum![]()
Canım bende de var bu. Kimileri morali bozulduğunda kendini yemeye verir, benim hemen midem bulanır.
Su bile içsem kusacak kıvama gelirim.
Hatta ishal olurum direk tuvalete koşarım.
Sanırım stres anında mide kasılıyor bağırsaklar daha hızlı çalışıyor.
Aynen canım kesinlikle. İlaç kullanıyor musun kaç kilosunBunu atlatmanın bi yoku olduğunu düşünmüyorum. Ne kadar stres yapmayım desen de bi yerden sonra kendine hakim olamıyorsun. Sadece telkin edeceksin. Bulanmıyor ben iyiyim diyeceksin. Ben çok başaramıyorum ama aşılmayacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Allah büyük elbet bize de yardım edecektir. Bol bol dua etmek lazım
Ben iki sene ilaç kullandım rexapin ve paxera ama iyiyim dedim bıraktım yine eskisi gibi oldum. Şimdi gebelik düşünüyorum o yüzden mecburum tekrar başlayamam. Beyin gücüyle yenmeye çalışıyorum. Başka çarem yok bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum o ilaçlardan kurtulmak da o kadar kolay olmuyor çünkü. Ben şu an 38 kiloyum fazla zayıfım ama sağlıklıyım Allah'a şükür.Aynen canım kesinlikle. İlaç kullanıyor musun kaç kilosun
Canım çok düşük kilon, sağlıklısındır ama yine de kilo alman gerekmiyor mu hamile kalmak için?Ben iki sene ilaç kullandım rexapin ve paxera ama iyiyim dedim bıraktım yine eskisi gibi oldum. Şimdi gebelik düşünüyorum o yüzden mecburum tekrar başlayamam. Beyin gücüyle yenmeye çalışıyorum. Başka çarem yok bebeğime ve kendime zarar vermek istemiyorum o ilaçlardan kurtulmak da o kadar kolay olmuyor çünkü. Ben şu an 38 kiloyum fazla zayıfım ama sağlıklıyım Allah'a şükür.
Doktorum kilonun çok yararlı olmadığını söyledi hatta zayıf olduğum için gebelik süreci daha kolay geçer dedi bende zaten almak istiyorum yurtdışından takviye mamalar kullanıyorum ama maalesef ailemde genetik olduğu için bunun önüne geçip de kilo alamıyorum. Babam 1.80 kilosu 47 gibi mesela.Canım çok düşük kilon, sağlıklısındır ama yine de kilo alman gerekmiyor mu hamile kalmak için?
Ben redepra kullandım. Üç ayda on beş kilo aldım ve o bulantılarım kesilmişti o dönem. Ben de kırk beştim o zamanlar kışın altmış olmuştum.
Yenen kimse yok mu bende çok bulantı yaşadım antidepresan iyi geliyor ama bağımlısı olmak istemiyorum.
Evet tamamen geçmişti ama iyileştirmemiş baskılamış. Bırakınca aynı oldu. Şimdi tekrar ilaca başladım ve terapi alıyorum. Daha iyi olacak her şey.Antideprasanla tamamen geçmişmiydi bulantılarınız sizinde 7/24 oluyordu sanırım
Bende bunun tedavisini görüyorum 2 senedir ilaç kullanıyordum ilaçları kestim tekrar başladı bende tekrar ilaca başladım ama yarım yarım içiyorum. Atlatmanın bir yolu yok maalesef direkt ilaç veriyorlar. Bende çok kilo kaybettim. Nedeni olarak da yeme bozukluğu teşhisi koydular. İki ilaç verdi doktor ama biri bile kesmeye yeterli geldiği için diğerini kullanmıyorum. Ama ilaç bağımlısı da olmak istemiyorum. Bilinçaltı yapıyormuşuz bunu. Doktor onu temizlemeye çalış dedi. Şimdi bilinçaltımı temizlemeye çalışıyorum. Ama sanırım başaramıcam gibi geliyor.
Şimdi nasılsınz?Yenen kimse yok mu bende çok bulantı yaşadım antidepresan iyi geliyor ama bağımlısı olmak istemiyorum.