Psikolojik mide bulantısı

Ddslwyr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
8
2
6
28
2 buçuk senedir mide bulantısı çekiyorum. Gitmediğim doktor özel ve devlet olmak üzere, yaptırmadığım tahlil, tetkik kalmadı. Sonuçlar temiz. Artık çevremdeki herkes psikolojik olduğunu düşünüyor, bende buna inanmak istemiyorum. Ancak insanların yanında artıyor, örneğin bir kafeye gitsem direk kussam ne olur nereden çıkabilirim diye kendi kendime düşünüp midemi bulandırmaya başlıyorum sonra kafamı dağıttıkça mide bulantım azalıyor. Daha öncede bir panik atak atlatmıştım. Benim gibi uzun süredir mide bulantısı yaşayan, atlatan var mı? Artık intiharı bile düşünmeye başladım, dışarı adım atmaya korkar oldum ve çok hızlı kilo veriyorum

Bende bunun tedavisini görüyorum 2 senedir ilaç kullanıyordum ilaçları kestim tekrar başladı bende tekrar ilaca başladım ama yarım yarım içiyorum. Atlatmanın bir yolu yok maalesef direkt ilaç veriyorlar. Bende çok kilo kaybettim. Nedeni olarak da yeme bozukluğu teşhisi koydular. İki ilaç verdi doktor ama biri bile kesmeye yeterli geldiği için diğerini kullanmıyorum. Ama ilaç bağımlısı da olmak istemiyorum. Bilinçaltı yapıyormuşuz bunu. Doktor onu temizlemeye çalış dedi. Şimdi bilinçaltımı temizlemeye çalışıyorum. Ama sanırım başaramıcam gibi geliyor.

İnşallah başarırsın çok kötü bir durum gerçekten. Sokağa çıkmaya korkuyorum. İlaçlar da bir yeri düzeltirken diğer yeri bozuyor. Mide hapları bile uyku yapıyor her yerde uyukluyorum. Allah yardımcımız olsun.

Yenersen Nasıl başardığını bana da söyler misin çünkü ben psikolojimi bu yönde eğitemiyorum. Sürekli aklım ya bulanırsa diye düşünmekte.

Şuan ben de aynı durumdayım. Az sonra dışarı çıkıcam şimdi bulanmayan midem yolda bulanmaya başlıcak. Şayet birimiz yenersek burada paylaşırız.

Şuan ben de aynı durumdayım. Az sonra dışarı çıkıcam şimdi bulanmayan midem yolda bulanmaya başlıcak. Şayet birimiz yenersek burada paylaşırız.
İlaçsız henüz başaramadım ben. İlacı da kullanmak istemiyorum. Bilmiyorum Nasıl olacak. Ömür boyu da ilaç kullanacak halim yok Bebek istiyorum. Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zor durumdayım.

Merhaba,

Benim bir psikolog önerim var. Kendisi bu konuda kendini çok iyi yetiştirmiş ve Amerikada ki hastanelerle birlikte tedavi konusunda ortak çalışma yapmış tecrübeli biri. Size sitesini yazıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Benim bir psikolog önerim var. Kendisi bu konuda kendini çok iyi yetiştirmiş ve Amerikada ki hastanelerle birlikte tedavi konusunda ortak çalışma yapmış tecrübeli biri. Size sitesini yazıyorum.
Merhaba,
Teşekkürler kendisine ulaşacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de sinir mideme ve böbreklerime vuruyor . Mesela mide ekşimesi , mide bulantısı gibi. Endişeli olduğum zamanlarda da çok sık tuvalete gidiyorum . Senin de psikolojik . Anksiyete oluşmuş sen de sanırım . Bir psikologla konuşmanın iyi geleceğini düşünüyorum. Ve psikoloğa gidersen sonucu burdan yazmanı isterim ki iyi gelip gelmediğini öğrenelim ki kesinlikle iyi gelir . Geçmiş olsun

Gerçekten iyi gelir mi dersin hemen gidicem bu hafta nolur bana dua edin sabaha karşı bulantı ile uyanıyorum bilinçaltım sürekli bunu düşünüyor nolur yardımcı olun bana çok korkuyorum ya çooookkkk

Ben de küçük bir araştırmadam sonra bir psikoloğa görüneceğim. Atlatamayacağım bir şey olduğunu düşünmüyorum. İnşallah iyi gelir. İyileşirsem kesinlikle heryerde paylaşacağım. Sağolun

Gerçekten iyi gelir mi dersin hemen gidicem bu hafta nolur bana dua edin sabaha karşı bulantı ile uyanıyorum bilinçaltım sürekli bunu düşünüyor nolur yardımcı olun bana çok korkuyorum ya çooookkkk
İyi gelir canım merak etme sen. Birbirimize dua edelim ve iyi olacağımıza inanalım.

İyi gelir canım merak etme sen. Birbirimize dua edelim ve iyi olacağımıza inanalım.

Merhaba herkese.. bende bu sorunu yaklaşık bir buçuk yıldır yaşıyorum 2 kere endoskobi oldum her şeye bakıldı ve gastritten başka bir şey çıkmadı tüm hayatımı etkiliyor ve bir hafta önce işi bıraktım.. bundan 6 ay önce devlet hastanesinde ruh sağlığı bölümüne gittim doktorum bir ilaç verdi biraz biraz toparladım ve son 2 aydır yine yine aralıklı olarak çekiyorum özel bi psikoloğa gittim Aydın da gayet iyi olduğu söyleniyor.. kullandığınım ilaca ek bi kaç ilave yaptı.. durumu size bildiricem bende çok çektim ve kendim gibi insanların olduğunu da gördüm.. Allah herkse şifa versin

İlaç içmek istemiyorum artık 2 senedir ilaç kullandım kendime geldim bırakınca tekrar aynı oldum. Artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Bunu beyin gücüyle yenen kimse yok mu gerçekten artık ölmek istiyorum.

Bunun ilaçtan başka tedavisi yok mu ya ben ilaç kullanmak istemiyorum başka bir çaresi olmalı gerçekten çok sıkıldım artık bu durumdan

Canım bende ilaçsız çok çözmeye çalıştım sabahları proton pompasi intihiborleri grubu olan bi ilaçtan kullanıyorum midem için.. aynı durumdayım seninle bi yere gitsem aniden başlıyor ve geçmiyor aylarca çekiyorum gittiğim özel pskolog un verdiği ilaç daha da kötü yaptı aradım ve ilacı degistircez keşke bi çözümü olsa işi bıraktım ben düşün evdeyim ve dinleniyorum kendimi biseye veremiyorum hiç biseyden zevk almıyorum..

2 sene hangi ilaçları kullandın mide için mi yoksa antidepresan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…