- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
-
pdr mezunu psikolojik danışmanlar...
hadi okullarda özle eğitim merkezlerinde ve çalıştığımız tüm sektörlerde yaşadığımız sıkıntıları, karşılaştığımız problemleri buraya yazalım...
çözümlerimizi paylaşalım...
slm meslektaşım, ben de bu konuyu açmıştım kimse gelmemişti....nihayet buldum birinihihoyyyt
ee naprsın gönüllülük esas biz de demi...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben çukurova pdr mezunuyum 1,5 yıldır çalışıyorum..
sen kaç yıldır çalışıosun?
ünv. nere???
sanırım ben de aranıza katılabilirim. pdr son sınıf öğrencisiyim:)
sanırım ben de aranıza katılabilirim. pdr son sınıf öğrencisiyim:)
ben Deü mezunuyum, 6. yılım...
teşekkür ederim çok sıcak karşıladınız benia.s. bizm bölümün ayrıcalıklarından biri de bu olsa gerek, samimiyet.
ben gazi üni. deyim. sizlerden öğreneceğim şeyler var. şimdilerde çok endişeliyim okul bitince ne olacak, ya yapamazsam diye kaygılıyım. siz de benzer şeyler yaşadınız mı mezun olurken?
teşekkür ederim çok sıcak karşıladınız benia.s. bizm bölümün ayrıcalıklarından biri de bu olsa gerek, samimiyet.
ben gazi üni. deyim. sizlerden öğreneceğim şeyler var. şimdilerde çok endişeliyim okul bitince ne olacak, ya yapamazsam diye kaygılıyım. siz de benzer şeyler yaşadınız mı mezun olurken?
ya yaşasın tecrübe burda....
canım nerde çalışıyorsun...
ben bir ilköğretim okulundayım
2200 öğrencim var...
hani bi yerlerimi yırtsam gene boş iş görünüyor mesleğim gene......
bu at gözlüğü bakışa inanamıyorum....
mezun olurken endişe yaşamadım açıkcası, çünkü üst dönemlerden arkadaşlardan en düşük kpss puanı alanlar bile atanıyordu ya da özelde hemen işe giriyordu hatta 3. ve 4. sınıfta bile iş teklifleri aldım....ama o zamanlar az mezun vardı, hatta ihtiyacı karşılamak için felsefe, sosyoloji mezunları atanıyordu...ama sen yine de kaygılanma....işi biraz sıkı tutarsan iş alanımız çok iyi....ayrıca yapamam diye birşey yok....zaten herşey tecrübeyle oluyor..ben ilk atandığımda herşeyi kendim öğrendim..okulda verilen bilgilerle okul ortamında ya da iş ortamında karşılaştığın durumlar çok farklı....
bizim işin Türkiyede öneminin ve içeriğinin tam olarak anlaşılmadığı ve anlaşılamayacağı bir gerçek. bunu ne bizim ne de pdrnin suçu...o yüzden artık takmıyorum ve doğru bildiğimi yapıyorum.....kimseye bu saatten sonra işimi öğretecek değilim....bizim mesleği boş gören zihniyetlerin açıkcası kendi işlerini nasıl yaptıkları konusunda ciddi endişelerim var....
ben bir sene Ramda, 2.5 yıl ilköğretimde, 1.5 yıl haydi kızlar okula kampanya kordinatörlüğünde çalıştım..şimdi and. lisesindeyim...ama eğitim yönetimine merak saldığım için idarecilile ilgili hedeflerim var..şimdilik erken ama bundan sonra nerde çalışacağımın önemi yok, ben işimi bildikten sonra.....and.lisesinde de kalıcı değilim ama 3 yıl daha burdayım şimdilik....
canım sen an.lis. için kaç puan almıştın...
hangi ilde çalışıyorsun....???
benim de isteğim o yönde de....
merhaba arkadaşlar
ben de rehb. öğrt.nim, psi. dan. demiyorum çünkü yapmadığım bir işi kendime sıfat olarak almak doğru gelmiyor pek bana
8 yıllık çalışma haytımda psikolojik danışma boyutunoa yaptığım görüşmelerin sayısı o kadar az ki
okul ortamında ne kadar olursa tabi
yıllarca oda savaşı verdim zaten o da ayrı mesele
şimdiki okulumda rahatım bir tek, ilçemizde boş kadrosu olan bir anad. lisesi var ama ben sınava bile girmedim, sınıfları bile birleştirmişler yer azlığından
beni kimse takmaz biliyorum, sınıf yok ne odası diye ciddiye bile alınmayacağım için rahat olduğum yerde çalışmaya devam ediyorum
bu arada ank. üniv. 2000 mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?