durumunuz iyi ise çıkın. can daha önemli. geçecek elbet bugünler. o zaman yeniden girersiniz.Selam kızlar daha önceden konumu okuyanlar bilir işle alakalı sıkıntılarım vardı biraz maaş yol parası vb gibi bu son iki haftadır annem bana psikolojik baskı yapıyor işten cik bütün gün ofiste insanlarla iç icesin toplu taşımayı kullanıyorsun ya virüs bulasirsa bize sağlığından daha önemli değil borcumuz yok durumumuz iyi cik işten ortalık durulunca bulursun diyor.
İşyerinde muhasebedeki bir ablanin dayisinda çıktı pozitif test sonucu annesi kendisi dayısı aynı apartmanda kalıyor dayısı yoğun bakımda annesi de testi negatif ama daha sonra pozitif çıkanlar da varmış iki hafta ise gelmeyecek muhasebedeki eleman.
Bizim çalıştığımız başka firmadaki eleman çocuk da virüs kapmış.
Ne yapayım kızlar annem çok üstüme geliyor ben normalde Mayıs gibi çıkacaktım ama bu virüs olunca.Annem bu ölenler nasil ölüyor şaka mı sanıyorsun bunları diyor.
Ama ihbar sürem var iki senedir çalışıyorum burda içim sıkıldı annemin öyle demesi.Bircok işyerindeki arkadaşımın iş yeri kapalı ya da dönüşümlü çalışıyorlar .Bizimkiler maske ve eldivene ne gerek var diyorlar .Hiç umurlarinda bile değil .Ne yapacağım ben lütfen fikir verin .
Sen zaten darılma ama pek çalışma heveslisi ve niyetlisi birime benzemiyorsun önceki konularından da hareketle.Sizce çıkmalı miyim kızlar elimden geldiğince tedbirli olmaya çalışıyorum ama bazen virüs belirti vermiyor ya
De hele çıksana o zaman bacım daha neThrive60 anneme eğer birşey olursa kendimi hiç affetmem canım bizimkiler daha maske ile eldivene ne gerek var diyorlar yazık cok vicdan yok bunlarda
Thrive60 anneme eğer birşey olursa kendimi hiç affetmem canım bizimkiler daha maske ile eldivene ne gerek var diyorlar yazık cok vicdan yok bunlarda
Sen zaten darılma ama pek çalışma heveslisi ve niyetlisi birime benzemiyorsun önceki konularından da hareketle.
Zaten çıkmayı düşünüyormuşsun virüste bahane olmuş çık madem
Malesef imkan olan hiç çalışmıyor zaten.Pardon ama virüslü ortamda çalıştırmaya çalışan işyerine karşı çalışma motivasyonu düşsün isterseniz.
Çalışanına değer vermiyorsan elemandan tam performans bekleyemezsin.
Ben şahsen tüm saygımı yitirirdim.
Keşke herkeste o istifa mektubunu verecek imkan olabilse.
Malesef imkan olan hiç çalışmıyor zaten.
İmkan olsa bende sabahın köründe toplu taşıma ile işe gitmezdim.
Keşke işverenim biraz insaflı olsaydı da dönüşümlü çalışın deseydi. Ama bize denen ne gerek var 100 kişi değiliz siz de gelmeseniz iş durur ben ne yapacağım.
Konu sahibinin işverenine de saygı duymuyorum. Ama atladığınız birşey var. Önceki konularını biliyorum işe ve iş hayatına bakışını da biliyorum.
Ona istinaden o yorumu yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?