- 10 Mart 2018
- 238
- 218
- 30
-
- Konu Sahibi Humeyra000
Sizce bir hastalığınızın olmaması korkutucu bir şey mi? Sizde hem obsesyon hem anksiyete var gibi duruyor.Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Aranızda psikolojiden anlayn varmıdır acaba. Hiç mutlu değilim. Sebebi ise kendim. Yaşadığım ve yaşamadığım herşeyi kafama takmaktan yoruldum. Yıllardır böyle bu durum. En küçük örnek evime gelenlerin giydiği çoraba kadar kafama takıyorum. Ogün olumsuz birşey olursa akşama kadar günüm zehir oluyor. Keyfim bir kaçtı mı daha toparlayamıuorum. Çocuğumu seviyorlar elleri temizmi acaba diye düşünüyorum. Herşeyi kafama takmaktan bihal oldum ya. Psikologa gitmek istiyorum. Ama bana bi hastalığın yok sadece takıntılısın der diye korkuyorum. Napsam bilemedim. Hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum boşverebilmek istiyorum.
Şuan oğlumu emziriyorum ilaç kullanabilirmiyim sizce.Bende aynı sorunları yaşadım 2yıl boyunca. Doktora gittiğimde obsesif komplüsif bozukluk ve anksiyete teşhisi koyuldu. İlaç kullanıyorum. Hayatı kendi kendimize zehir ediyormuşuz. Şimdi bakıyorum herşey çok güzel ve en önemlisi amaaan boşver demeyi öğrendim. Buradan teşhis koymak doğru değil muhakkak doktora görünün ve psikiyatri doktorları kesinlikle daha hassaslar geçiştirmeyip dinliyorlar derinine kadar.
Takıntı bunlar. Psikolog ve bu konuda kitaplar var. Netten bulunKonuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Aranızda psikolojiden anlayn varmıdır acaba. Hiç mutlu değilim. Sebebi ise kendim. Yaşadığım ve yaşamadığım herşeyi kafama takmaktan yoruldum. Yıllardır böyle bu durum. En küçük örnek evime gelenlerin giydiği çoraba kadar kafama takıyorum. Ogün olumsuz birşey olursa akşama kadar günüm zehir oluyor. Keyfim bir kaçtı mı daha toparlayamıuorum. Çocuğumu seviyorlar elleri temizmi acaba diye düşünüyorum. Herşeyi kafama takmaktan bihal oldum ya. Psikologa gitmek istiyorum. Ama bana bi hastalığın yok sadece takıntılısın der diye korkuyorum. Napsam bilemedim. Hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum boşverebilmek istiyorum.
Bilemiyorum. Doktor belki ilaca gerek duymadan psikoloğa yönlendirir. Yada emziren anneler için farklı ilaçlar da vardır. Bu durumu en iyi doktor bilebilir. Ben anne değilim o yüzden normal ilaö kullanıyorumŞuan oğlumu emziriyorum ilaç kullanabilirmiyim sizce.
Siz doktor musunuz? Eğer öyleyse ne doktorusunuz? Bir soru soracağım da ...Psikoloğa degil pskiyatriye gidin . Devlete de degil özele gidin .
Buradan tani ya da fikir istemek çok yanlış sonuçlar doğurabilir .
Gidin açıkça anlatın.
Takıntılısın bi hastalığın yok diyemez takıntıda bi hastalık ve onunda dereceleri var belki takıntıda değil başka bişey çıkacak belki de gerçekten hiç bişey yok diyecek kendi kendine buna karar verme kalp hastası oldum diye gittim ileri derecede panik atak hastası olduğumu öğrendim..Konuyu nereye açacağımı bilemedim kusura bakmayın. Aranızda psikolojiden anlayn varmıdır acaba. Hiç mutlu değilim. Sebebi ise kendim. Yaşadığım ve yaşamadığım herşeyi kafama takmaktan yoruldum. Yıllardır böyle bu durum. En küçük örnek evime gelenlerin giydiği çoraba kadar kafama takıyorum. Ogün olumsuz birşey olursa akşama kadar günüm zehir oluyor. Keyfim bir kaçtı mı daha toparlayamıuorum. Çocuğumu seviyorlar elleri temizmi acaba diye düşünüyorum. Herşeyi kafama takmaktan bihal oldum ya. Psikologa gitmek istiyorum. Ama bana bi hastalığın yok sadece takıntılısın der diye korkuyorum. Napsam bilemedim. Hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum boşverebilmek istiyorum.