• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikoloji ve pdr hakkında

skantaron

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
144
83
98
merabalar..bu sene lysye girdim birkaç gün sonra puanlar açıklanıcak ve ben psikoloji ya da pdr düşünüyorum ama açıkcası iş bulma olanağı hangisinde daha iyidir, okurken hangisinde daha rahat ederiz bunları merak ediyorum. bir de bazı insanların psikoloji okurken derste gördüğü hastalıkları kendinde arayıp kendi kendilerini ruh hastası ettiklerini duydum bu beni biraz korkuttu pdr veya psikoloji mezunları-öğrencileri bu konularda bilgi verirse cok sevinirim simdiden tesekkürler..:3:

Son düzenleme:
her hastalığın 5-6 tane belirtisi olur bu belirtilerden örneğin 2 tanesi çoğu insanda görülebilecek belirtilerdir halbuki bu "hasta" teşhisi için yeterli değildir. Psikolojisi öğrencisi de genelde kendiyle eşleştirebildiği 1-2 belirtiyi alır aa ben şizofrenim insomnia var bende manik depresifim diye gezmeye bayılır ki hep çok itici bulmuşumdur. Öyle bi şey yok yani(: psikoloji okuyunca kendini deli sanmycaksın (: sadece dediğim gibi her hastalığın normal insanda da görülebilecek bazı belirtileri vardır ve bunlar tek başına kimseyi "manik depresif" , "obsesif" vb yapmaz.
Ben psikoloji okuyorum gayet de memnunum tavsiye ederim(: başarılar(:

Back