psikoloji bölümü

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.922
333
Merhaba ben psikoloji eğitimi almak istiyorum ama şimdiki sınav sistemini bilmiyorum bölümüm türkçe matematik bu bölümden okuyabilmek için hangi lys yds sınava girmem gerekiyor hangi konulara çalışmak gerekiyor

arkadaşım sen matematik türkçe okumuşun ygs yi önce geçmen gerekiyor gerisi sosyal başarılar

Merhabalar ben universiteye hazirlaniyorum ve anlatayim size oncelikle ygs yr gireceksiniz 180 ustu puan alirsaniz lys ye gireceksiniz lys den edebiyat-cog ve mat2-geometri sinavina gireceksiniz bunun sonunda ygsden 5 puan türü lys den tm3 puanina eklenecek belli bi kismi üstüne de okul puani :) biraz fazla puanlar araştırabilirsiniz , baska sorunuz varsa yardimci olayim

Verdiğiniz branşlar psikoloji bölümüne girmek için değil mi? Bir de ygs den 5 puan türü nasıl oluyor.

Verdiğiniz branşlar psikoloji bölümüne girmek için değil mi? Bir de ygs den 5 puan türü nasıl oluyor.
Ygs den 6 turlu puan hesaplaniyor ygs-5 puan turu diyecektim yanlis olmus 5ve 6 turu matematik turkce okuyanlar icin . Evet bu sinavlara girmek gerekiyor

Psikoloji egitimi almak istiyorsunuz ama googledan dahi arama yapmiyorsunuz bu bolumu nasil okuyacaksiniz? Surekli okuma arastirma yapmaniz gereken bi bolum. Yatip gecme yeri diyenlere inanma yirtinacaksin esasli bi egitim alirsan

evet arkadaşlar bende psikoloji 1. sınıf öğrencisiyim.psikoloji bölümü için eşit ağırlıkçı olmalısınız ygs sınavından sonra edebiyat, coğrafya, mat2 ve geometri sınavına girmelisiniz ama bana bu bölümü önerir misiniz deseniz kesinlikle önermiyorum dersler çok sıkıcı ayrıca kendinizi sürekli geliştirmeniz gerekiyor sadece okulla sınırlı kalmamalısınız yoksa mevzun olunca hiç kimseye yararlı olamazsınız.yani çok uzun uğraş gerektiren durup dinlenmek bilmeyen bir bölüm sakın rahat bir meslek istiyosanız gelmeyin derim ben çünkü ben çok pişmanım..

hangi okuldu acaba?

Madem psikoloji kötü peki ya hukuk nasıl sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…