- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
Kaygın ve takıntıların burda da devreye girmiş bence.Merhabalar 18 yaşındayım universite sinavina hazirlaniyorum sinav kaygim ve takıntılarım yuzunden 4 aydir psikologa gidiyorum ama son seanslarda psikolog sadece benim vucudumdan konusuyor boyum kilom ve göğüslerim tek sorunu surekli bunlarla ilgili konusuyor ve cok rahatsiz oluyorum utanıyorum bunu kendisine nasil söyleyebilirim?
Bilmediğimden soruyorum, gizlilik ilkesi psikolog için geçerli değil mi sadece?Psikologun fiziksel görünüşünle ilgili sorular sorması seni rahatsız ediyorsa ona karşı saydam olmalı bu sorularının senin rahatsız ettiğini ve soruları sormaktaki amacının neler oldugunu merak ettiğini soylemelisin. Ve bu arada psıkoloğun sana gizlilik ilkesinden bahsetmiş olmalı konu ne diye soranlara cevap vermen konuşmanın aldığın desteğe zarar verecegını düşünüyorum. Bunları lutfen psikoloğunla paylaş eminim seni buradakılerden daha fazla anlayacak ve cevap verecektir.
Fizigini mi takinti haline getirdin olculerini yada fizigini mi begenmiyorsun gibi bir problemi ogrenmeye calisiyordur yada kendisine sorsaydin neden diye...Merhabalar 18 yaşındayım universite sinavina hazirlaniyorum sinav kaygim ve takıntılarım yuzunden 4 aydir psikologa gidiyorum ama son seanslarda psikolog sadece benim vucudumdan konusuyor boyum kilom ve göğüslerim tek sorunu surekli bunlarla ilgili konusuyor ve cok rahatsiz oluyorum utanıyorum bunu kendisine nasil söyleyebilirim?
Ne gibi takintilarin var?Merhabalar 18 yaşındayım universite sinavina hazirlaniyorum sinav kaygim ve takıntılarım yuzunden 4 aydir psikologa gidiyorum ama son seanslarda psikolog sadece benim vucudumdan konusuyor boyum kilom ve göğüslerim tek sorunu surekli bunlarla ilgili konusuyor ve cok rahatsiz oluyorum utanıyorum bunu kendisine nasil söyleyebilirim?
Karsılıklı hem danışan hem psikolog gizlilik ilkesine uymalıBilmediğimden soruyorum, gizlilik ilkesi psikolog için geçerli değil mi sadece?
Gitmemeye karar verdim
Kendisine devam ediyorum rahatsiz oldugum şeyleri belirttim en son gittigimdene yapacaksın peki? Yeni birine devam edecek misin?