Aynen psikologlar terapi yaparlar.acaba önce ilaç sonra mi terapi yapalım dediBen psikologa randevu aldim insanlarin bana soguk davrandigini bu durumu takitigimi soyle dusundugumu soyledim bana psikiyatriye git dedi normal mi boyle demesi terapi falan yapmadi?
Yo oyle birsey demedi ilaci biraktiktan sonra daha cok taktigimi soyledim bana psikiyatriye git dedi baskada birsey yapmadiAynen psikologlar terapi yaparlar.acaba önce ilaç sonra mi terapi yapalım dedi
Evet bende anlamadimPsikiyatri sadece ilac tedavisi yapar terapi yapabilirdi nedem direkt göndermis anlayamadım normal gelmedi bana
Ilaci bıraktıktan sonra daha çok taktiginizi soylemissiniz iste, o da sizi otomatik olarak çözüme kavuşturmak için ilaca yonlendirmis?Yo oyle birsey demedi ilaci biraktiktan sonra daha cok taktigimi soyledim bana psikiyatriye git dedi baskada birsey yapmadi
Ilac icmesini bende biliyorum ilaci icerkende takiyordum.Ilaci bıraktıktan sonra daha çok taktiginizi soylemissiniz iste, o da sizi otomatik olarak çözüme kavuşturmak için ilaca yonlendirmis?
Doğrudur ama daha çok sizi rahatlattığını söylemişsiniz doktorunuza doktorunuz da sizin ile daha rahat terapi yapabilmek sizi daha çok rahatlatabilmek icin bunu önermiş ♡ Allah şifa versinIlac icmesini bende biliyorum ilaci icerkende takiyordum.
Ikinci gorusmede dedi.İlk görüşmede bunu söylediyse çok anormal beybi ama seanslar sonrası söylediyse fayda etmeyeceğini anlayıp yönlendirmiş olabilir
Psikoloğu değiştir beybi ikinci seansta böyle bir şey diyemezIkinci gorusmede dedi.
Psikologlara guvenimi kaybettim vallaPsikoloğu değiştir beybi ikinci seansta böyle bir şey diyemez
Yok. Yorumlari iyiydi.Hiç test vs yapmadı mı gitmeden bakmadınız mı yorumlara
Eğitimine bak öyle git test yapması lazım en kötü hangi terapi uyguluyor bilmen lazım devletteyse bu özellik yoktur çoğu lisans nezunu bu eğitimler pahalı alamıyorlar. Psikiyatriyi iyi araştırYok. Yorumlari iyiydi.
Derdin varsa uyus ve ayakta uyu boylece farkinda olamazsin. Sende bende rahat ederiz demis. Boyle yapan psikolog cok.Ben psikologa randevu aldim insanlarin bana soguk davrandigini bu durumu takitigimi soyle dusundugumu soyledim bana psikiyatriye git dedi normal mi boyle demesi terapi falan yapmadi?
Oho daha beterleri var ben 3 tane değiştirdim düşünPsikologlara guvenimi kaybettim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?