Psikologumun onerisi hakkında

Sana mi diyorum.nedir bu hassasiyetiniz.ne oluyor.

Umrunda değilsem yazma.kotu bisi yazacaksan yazma.ne gerek var

Evet birileri bunu yaptı.sonrasini anlatmayacağım ama öyle şeyler oldu ki ben sebepleri anladım.tamamen benim dışında.bir olay.bizim huzurumuzu kaçıracak korkusu imiş bu
E kaçırırsın da zaten milletin huzurunu. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar doğal olarak. O yüzden diyorum nereye gidersen git aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü sorun diğer insanlar değil.

Faceden gönderme yapan eşimin akrabası var ciddi itici buluyoruz tüm sülale. İtici oluyor çünkü. Öyle insanların gündelik hayatına da yansıyor bu davranış şekli. Sizde öyle misiniz bilemem tabi. Ama iş yerinde bu göndermeler teeee kaç sene önce olmuş hala unutulmamış hala devam mı ediyorsunuz?

Evet.
Eksiği var, fazlası yok.
Millet istememe konusunda haklı. Hangi çalışanlar huzurunu kaçıran iş arkadaşı ister ki. Konu sahibi de öyle yazmış ki sanki bana kötü davranıyorlar falan.. Kendi Yaptıklarının yaninda hicbirseymiș bu

E kaçırırsın da zaten milletin huzurunu. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar doğal olarak. O yüzden diyorum nereye gidersen git aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü sorun diğer insanlar değil.
Bu seferki benle ilgili değil.
İş arkadaşların mı şanssız sen mi?
Anlatsam anlayacaksın ama boşver.bilmen gereken gerçekten şanssızim.sorunlu bir yerdeyim.

Tam diğer mesajda yazdığım gibiymiş meğer
Facede gönderme yapan insanlar hep böyle oluyor demek ki.

Biraz kendinize bakın. 2012 de yaşanan olayla alakası yok çektiğiniz sıkıntıların.

Bu seferki benle ilgili değil.

Anlatsam anlayacaksın ama boşver.bilmen gereken gerçekten şanssızim.sorunlu bir yerdeyim.
Şimdiye kadar anlattığın her konuda istisnasız hatalı olan sendin. Bu da istisna değildir eminim. Sen kendi hatanı görmüyorsun her zamanki gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…