- 29 Mayıs 2021
- 13.425
- 87.087
- 36
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Sadece bu konu değil, tüm üyelik ve konularıni düşününce ortaya çok minnoş, aklı başında, ne yaptığını, ne dediğini bilen biri çıkıyor aslında da ben yanlış yorumluyorum sanırım.Neresi sınır bozucu bunlarin
Ben mi mutsuzum?Hayat yeterince zor.ne gerek var burada içindeki nefreti dökmeye.sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olmalı.yazik ya
Sana mi diyorum.nedir bu hassasiyetiniz.ne oluyor.İşte olay o, sen de içindekini öyle yansıtıyorsun ki hayatındaki herkese karşılığı bu
Senin amacın ne?
İnsanlara üç kuruşluk ukalalar deyince kendini iyi mi hissettin?
Senin mutluluğun yada mutsuzluğunun benim umrumda olacağını mı sanıyorsun?
Gece yazdım istersen gündüz de yazayım
Umrunda değilsem yazma.kotu bisi yazacaksan yazma.ne gerek varİşte olay o, sen de içindekini öyle yansıtıyorsun ki hayatındaki herkese karşılığı bu
Senin amacın ne?
İnsanlara üç kuruşluk ukalalar deyince kendini iyi mi hissettin?
Senin mutluluğun yada mutsuzluğunun benim umrumda olacağını mı sanıyorsun?
Gece yazdım istersen gündüz de yazayım
Sen oraya gitmeden namın gitmiştir çünkü.Burada bisi yapmadan geldiğim gün tavır alındı.
Ektiğini biçip nasibini hazmedemeyen üstüne bir de insanlara hakaret edenlere tahammülüm yok,yeterli miSana mi diyorum.nedir bu hassasiyetiniz.ne oluyor.
Bu tarz biriyle iş harici mecbur kalmadıkça asla konuşmak istemezdim, asla çalışmak istemezdim. Allah is arkadaşlarına sabır versinSen oraya gitmeden namın gitmiştir çünkü.
İyi yada kötü canımın istediğini yazarım, işine gelir gelmez senin probleminUmrunda değilsem yazma.kotu bisi yazacaksan yazma.ne gerek var
Evet birileri bunu yaptı.sonrasini anlatmayacağım ama öyle şeyler oldu ki ben sebepleri anladım.tamamen benim dışında.bir olay.bizim huzurumuzu kaçıracak korkusu imiş buSen oraya gitmeden namın gitmiştir çünkü.
E kaçırırsın da zaten milletin huzurunu. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar doğal olarak. O yüzden diyorum nereye gidersen git aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü sorun diğer insanlar değil.Evet birileri bunu yaptı.sonrasini anlatmayacağım ama öyle şeyler oldu ki ben sebepleri anladım.tamamen benim dışında.bir olay.bizim huzurumuzu kaçıracak korkusu imiş bu
E kaçırırsın da zaten milletin huzurunu. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar doğal olarak. O yüzden diyorum nereye gidersen git aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü
İş arkadaşların mı şanssız sen mi?Başka konularda var aslında ama o konuyu burada konuşmak istemiyorum.ben anladım durumu.boyle bir yere düştüğüm için çok şanssızim.
Millet istememe konusunda haklı. Hangi çalışanlar huzurunu kaçıran iş arkadaşı ister ki. Konu sahibi de öyle yazmış ki sanki bana kötü davranıyorlar falan.. Kendi Yaptıklarının yaninda hicbirseymiș buEvet.
Eksiği var, fazlası yok.
Bu seferki benle ilgili değil.E kaçırırsın da zaten milletin huzurunu. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar doğal olarak. O yüzden diyorum nereye gidersen git aynı şeyleri yaşayacaksın çünkü sorun diğer insanlar değil.
Anlatsam anlayacaksın ama boşver.bilmen gereken gerçekten şanssızim.sorunlu bir yerdeyim.İş arkadaşların mı şanssız sen mi?
Tam diğer mesajda yazdığım gibiymiş meğerGuzum sen insanlara "Yalakalar!" diye çıkışıp hakaretler yağdırmadın mı?
Müdürünü 43267 kere şikayet edip durmadın mı?
Adamın uzattığı eli havada bırakmadın mı?
"Arkadaş olmak zorunda değilim ki" deyip insanlara selam vermeyen, günaydını bile esirgeyen sen değil misin?
İş yerinizde çalışan engelli birine kafayı takıp bizden az çalışıyor boş duruyor konsantrasyonumu bozuyor yürüyüşü diye gelip buralarda şikayetler etmedin mi?
İşe yeni başlayan kızın diğerleri ile diyalogunu kıskanıp tavır almadın mı? Ora bura şikayet etmedin mi?
Sonra kız sana yine yakın davranmaya çalışmış, konuşma başlatmayı denemiş hiç cevap vermeyen sen değil misin?
Ay sonra da insanlar durduk yere sebepsiz gruplaşmış oldu da sen dışlandın vay acıların gadını Manoş vay.
Hayır daha yazacağım da yoruldum, bi ton konu açmış.
Şimdiye kadar anlattığın her konuda istisnasız hatalı olan sendin. Bu da istisna değildir eminim. Sen kendi hatanı görmüyorsun her zamanki gibi.Bu seferki benle ilgili değil.
Anlatsam anlayacaksın ama boşver.bilmen gereken gerçekten şanssızim.sorunlu bir yerdeyim.
Neden acaba
İş arkadaşları kötüİş arkadaşların mı şanssız sen mi?