Psikologumun onerisi hakkında

Hadi bakalım hayırlısı olsun sizin için. Umarım bundan sonraki hayatınızda huzurlu ve mutlu olursunuz .

Guzum sen insanlara "Yalakalar!" diye çıkışıp hakaretler yağdırmadın mı?
Müdürünü 43267 kere şikayet edip durmadın mı?
Adamın uzattığı eli havada bırakmadın mı?
"Arkadaş olmak zorunda değilim ki" deyip insanlara selam vermeyen, günaydını bile esirgeyen sen değil misin?
İş yerinizde çalışan engelli birine kafayı takıp bizden az çalışıyor boş duruyor konsantrasyonumu bozuyor yürüyüşü diye gelip buralarda şikayetler etmedin mi?
İşe yeni başlayan kızın diğerleri ile diyalogunu kıskanıp tavır almadın mı? Ora bura şikayet etmedin mi?
Sonra kız sana yine yakın davranmaya çalışmış, konuşma başlatmayı denemiş hiç cevap vermeyen sen değil misin?

Ay sonra da insanlar durduk yere sebepsiz gruplaşmış oldu da sen dışlandın vay acıların gadını Manoş vay.
Hayır daha yazacağım da yoruldum, bi ton konu açmış.
Manoş hangi kurumda çalışıyor bilmiyorum, inşallah bize gelir. 😁

Bu seferki benle ilgili değil.

Anlatsam anlayacaksın ama boşver.bilmen gereken gerçekten şanssızim.sorunlu bir yerdeyim.
Manoş, eminim sen gelmeden evvel insanlar kafası rahat bir şekilde huzur ile çalışıyorlardı, sen gelmeden namın gitti oraya bi abovv dediler, bu vakte kadar belli ki '' Yanılmışız. '' diyebilecekleri davranışlar sergilemediğin için hiçbir şey değişmedi.

Yorum istemediniz o kisiden cunku yuzlesmeye hazir degilsiniz. Normal, terapi sureclerinde kirilma noktalari olur ama terapistiniz bunu siz hazir oldugunuzda yuzlestirerek yapar.

Terapistinizle nasil bir iliskiniz var, seans aralarinda iletisim kurmaniza izin veriyor mu bilmiyorum ama ben sizin yerinizde olsam burada actigim konulari terapistime gonderirdim. Onceki uyeliklerinizdeki konulari...Resmin butununu gormesi icin sart bence. Size de iyi gelecektir bu seffaflik uzun vadede.
Terapisti de kandırabileceğini düşündüğü için bu dediğinizi yapmaz.

Terapiyi bırakmayın.

Eklentiler

• IMG_20211030_154619.jpg
    IMG_20211030_154619.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar şaşıracaksınız belki ama bu ay tam 2.5 saat terapi aldım.faydasi oldu ama dün psikologumla bir görüsme yaptım.konu işyerinde kimsenin günaydın dememsi kidemlilerin beni dislamasi grubun onlara uyması idi.bilgi paylasmiyorlar.bu sorunu nasıl çözebiliriz dedim.
Bana arkadaşlarıma buradaki gerginlikten rahatsız olduğumu ve bu sıkıntıyı bitirmeyi istediğimi söylememi istedi grupta olan fakat én bana yakın olan kişiye.mantikli geldi.sorun böyle çözülür dedim.
Neyse gittim bugün işyerine.bir evrak veriyorum birine.elimden çekip alıp masasına fırlatıyor mesela.ya da ben ortama geliyorum.guya başkası anlatılıyor.o herşeyi biliyor ya .salak diyor.bana diyor demiyor ayrı mesele ama kasıt seziyorum.isyerinde bir kişi hariç kimse günaydın demiyor.dusman olmuşlar.
Sebebi 2012 de face de arkadas listemde egitim den tanıdığım biri vardı.bu kişi bir süre arkadas listemdeydi.sonra listemden çıkardım gerci.demem o ki o zamanlar ben face de çok aktiftim.eski müdürümü sikayet etmiştim hatta face grubunda.egitimden tanidigim kişinin de haberi vardi.sanirim ben gelmedén herkesi bana karşı doldurmuş.ilk geldiğimde herkes tuhaftı çünkü. personel bana üstü kapalı çok ağır laflar etti ben de face den gönderme yaptım.boyle böyle düşman olduk.
Şimdi sorum su kimsenin günaydın demediği bir ortamda ben kalmalı miyim.bu kişilere hiçbişi yapmadım. Kıdemli olanlar gelir gelmez tavır aldılar.konusarak düzelir mi ki.ya da tayin mi almalı mıyım ama bu yenilmek mi olur.genelde işyerinde gruba giremiyorum ama buradaki benim namusuna ilişkin de çok agir göndermeler yapıldı.ben de karşılık verdim.psikologa göre ben kendi kişiliğimi düşürsün.boyle davranmamalıydım ve su an onlarla eşitiz.ne diyorsunuz
Mevzuyu tam anlamadım ama herkes bir kişiye cephe alıyorsa sorun onda demektir. Siz yeni kuruma gitmeden önce ününüz gitmiş ki diğer kurumda da sorunlu oldugunuz anlaşılıyor. Yazdiklarinizdan öğretmen olduğunuzu tahmin ediyorum umarım yanilmisimdir

X