- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
-
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
çok aminnnnnnNeyse arkadaşlar daha fazla konuşmayacağım.ama dedikodu mekanizması var ya nefret ediyorum.Allah herkesin kabine göre versin
Keşke ikna olabilsem
Tsk ama daha fazla yorum istemiyorumO kısım psikologunun işi ve fakat onun da başarılı olabileceğini zannetmiyorum.
Senin enikonu bir psikiyatrın takibinde olman lazım.
Ama kendimi düşürmüş olacağım bu üç kuruşluk insanların karşısında.ben bisi yapmadım ve Konuşamam.cok zor.kendimden nefret ederim.Bence ilk bir konuşmayı deneyin olmuyorsa tayin isteyin çünkü o ortamda yaşlanır durursunuz bunları düşünerek. İş hayatı ömrümüzün çoğunu kapsıyor orada huzurlu olmak önemli bana göre.
Yapılıyor bunlar iş hayatında.bu çok acı.bir kişi buna kötü davranın diyor ve diğerleri de ona uyuyorBence ilk bir konuşmayı deneyin olmuyorsa tayin isteyin çünkü o ortamda yaşlanır durursunuz bunları düşünerek. İş hayatı ömrümüzün çoğunu kapsıyor orada huzurlu olmak önemli bana göre.
Tsk ama daha fazla yorum istemiyorum
Ama çare de yok şuanlık. Bırakın onların ayıbı olsun ters tepki gelirse.Ama kendimi düşürmüş olacağım bu üç kuruşluk insanların karşısında.ben bisi yapmadım ve Konuşamam.cok zor.kendimden nefret ederim.
İstemezsin tabii gerçekler yüzüne vurulsun.
"Vay kötü, öcü insanlar naapmışlar Manoş'a, yazıık aah ah" desek doyum olmazdı.
Psikolog da öyle dedi.asil olan davranışlarının sorumluluğunu alman dedi.cunku sen de karşılık vermişsin sana yakışmayan tarzda.ne olursa olsun üslubunu bozmamalıydın dedi.hakli gördüm.kendisini.ama istediği şey onlara yanaşmam çok zor.Ama çare de yok şuanlık. Bırakın onların ayıbı olsun ters tepki gelirse.
Hayatta hiç esnek olamadım.aslinda.olmasi gereken esnek.olmak ama yapıma aykiriAma çare de yok şuanlık. Bırakın onların ayıbı olsun ters tepki gelirse.
Duan kabul olmuş bak Allah kalbine göre vermiş e daha niye şikayet ediyorsun layığın bu demekkiNeyse arkadaşlar daha fazla konuşmayacağım.ama dedikodu mekanizması var ya nefret ediyorum.Allah herkesin kabine göre versin
İnsanların neye göre kaç kuruşluk olduğu belirleniyorAma kendimi düşürmüş olacağım bu üç kuruşluk insanların karşısında.ben bisi yapmadım ve Konuşamam.cok zor.kendimden nefret ederim.
Bunları gece gece yazdın.simdi iyi mi hissettin?amaç ne birini mutsuz etmek mi.herkes içindekini yansıtır.Duan kabul olmuş bak Allah kalbine göre vermiş e daha niye şikayet ediyorsun layığın bu demekki
Davranışlarına göre.bir yerde kıdemli olanların bazıları sanki kendini bir onay mercii gibi görüyor.bizden onay almalı bizim gruba girmek için diye.İnsanların neye göre kaç kuruşluk olduğu belirleniyor
Herkesi kendinden nefret ettirdiğin gibi sen de kendinden nefret etmelisin
Boşver bacım kadının düsmanı kadın.Bunları gece gece yazdın.simdi iyi mi hissettin?amaç ne birini mutsuz etmek mi.herkes içindekini yansıtır.
İnsanların neye göre kaç kuruşluk olduğu belirleniyor
Herkesi kendinden nefret ettirdiğin gibi sen de kendinden nefret etmelisin
Hayat yeterince zor.ne gerek var burada içindeki nefreti dökmeye.sen mutsuzsun diye herkes mutsuz mu olmalı.yazik yaBoşver bacım kadının düsmanı kadın.
Neresi sınır bozucu bunlarinPamuk sen şurada yazdıklarınla insanı sinir etmeye yetiyorsun, gerçek hayatı düşünemiyorum.
İş arkadaşlarına bolca sabir dikiyorum.
İşte olay o, sen de içindekini öyle yansıtıyorsun ki hayatındaki herkese karşılığı buBunları gece gece yazdın.simdi iyi mi hissettin?amaç ne birini mutsuz etmek mi.herkes içindekini yansıtır.
Gerçek mi buGuzum sen insanlara "Yalakalar!" diye çıkışıp hakaretler yağdırmadın mı?
Müdürünü 43267 kere şikayet edip durmadın mı?
Adamın uzattığı eli havada bırakmadın mı?
"Arkadaş olmak zorunda değilim ki" deyip insanlara selam vermeyen, günaydını bile esirgeyen sen değil misin?
İş yerinizde çalışan engelli birine kafayı takıp bizden az çalışıyor boş duruyor konsantrasyonumu bozuyor yürüyüşü diye gelip buralarda şikayetler etmedin mi?
İşe yeni başlayan kızın diğerleri ile diyalogunu kıskanıp tavır almadın mı? Ora bura şikayet etmedin mi?
Sonra kız sana yine yakın davranmaya çalışmış, konuşma başlatmayı denemiş hiç cevap vermeyen sen değil misin?
Ay sonra da insanlar durduk yere sebepsiz gruplaşmış oldu da sen dışlandın vay acıların gadını Manoş vay.
Hayır daha yazacağım da yoruldum, bi ton konu açmış.