Psikologumun onerisi hakkında

Bence ilk bir konuşmayı deneyin olmuyorsa tayin isteyin çünkü o ortamda yaşlanır durursunuz bunları düşünerek. İş hayatı ömrümüzün çoğunu kapsıyor orada huzurlu olmak önemli bana göre.

Ama kendimi düşürmüş olacağım bu üç kuruşluk insanların karşısında.ben bisi yapmadım ve Konuşamam.cok zor.kendimden nefret ederim.

Yapılıyor bunlar iş hayatında.bu çok acı.bir kişi buna kötü davranın diyor ve diğerleri de ona uyuyor

Tsk ama daha fazla yorum istemiyorum

İstemezsin tabii gerçekler yüzüne vurulsun.
"Vay kötü, öcü insanlar naapmışlar Manoş'a, yazıık aah ah" desek doyum olmazdı. :)

Burada eski konularını bilmeyenlere onu bunu şikayet ederek mastürbasyona devam. Klasik Manoş.

İstemezsin tabii gerçekler yüzüne vurulsun.
"Vay kötü, öcü insanlar naapmışlar Manoş'a, yazıık aah ah" desek doyum olmazdı.

Ama çare de yok şuanlık. Bırakın onların ayıbı olsun ters tepki gelirse.
Psikolog da öyle dedi.asil olan davranışlarının sorumluluğunu alman dedi.cunku sen de karşılık vermişsin sana yakışmayan tarzda.ne olursa olsun üslubunu bozmamalıydın dedi.hakli gördüm.kendisini.ama istediği şey onlara yanaşmam çok zor.

Bunları gece gece yazdın.simdi iyi mi hissettin?amaç ne birini mutsuz etmek mi.herkes içindekini yansıtır.
İşte olay o, sen de içindekini öyle yansıtıyorsun ki hayatındaki herkese karşılığı bu
Senin amacın ne?
İnsanlara üç kuruşluk ukalalar deyince kendini iyi mi hissettin?
Senin mutluluğun yada mutsuzluğunun benim umrumda olacağını mı sanıyorsun?
Gece yazdım istersen gündüz de yazayım

Gerçek mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…