siz nasıl atlatmıştınız peki bu durumu,haklı olabilir çünkü insan kendini çok yanlız hissediyor,terkedilmiş gibi.Ama adamın uslubu çok yanlış bence sevgilin yok mu yoksa sen problemlisin demeye getirdi resmen böyle bi saçmalık var mı,düşündükçe sinirlendim :/Ayni benim 6 ay onceki halim gibisin... Bu arada benim gittigim psikiyatr da erkek arkadas konusunu acmisti boyle itici degildi tabi. Duygusal bir birlikteligim olsa bana iyi gelecegi gorusundeydi bu sebepten bu konuyu acmisti.
haklı olabilirsiniz ama ben burda daha çok onun tavrına takıldım sevgilin yok mu neden yok buraya kadar tamam bunu sorması belki dediğiniz gibi normal olabilir ama sende hangi sorun var neden olmuyor,hatayı kendinde ara demek biraz garip özellikle de karşınızda sürekli ağlayan sorunları olan bir hasta var kaldı ki ben erkek arkadasım yok diye gitmedim ben sınavdan ve ailevi sorunlardan dolayı oraya gittim, bu kadar detaya inmesi gerekmezdi benceBenim de psikiyatristim daha ilk dakikadan bu soruyu sormuştu bana da çok garip gelmişti. Sevdiğin biri var mı şeklinde girdi olaya. Psikolojiye etkisi yadsınamaz bir durum insanın hayatında biri olup olmaması bence sorulabilir yani. Gitme sebebinin yanında genel durumunla ilgili de bilgi almak zorundalar.
değilim malesef adanadayım ama tabi bir bakarım adanada da var mıymış,öneri için teşekkürler :)Canım eğer İstanbul'daysanız ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var.
size en yakın olan yere randevu veriliyor.
Bi araştır istersen.
biraz önce internetten baktım ama bulamadım,ücretsiz psikolojik danışmanlık belediyenin bir hizmeti filan mı yoksa dernek hizmeti gibi birşey mi acaba istanbuldaki?ona göre adanada arayayımdeğilim malesef adanadayım ama tabi bir bakarım adanada da var mıymış,öneri için teşekkürler :)
adanada da varmış adana büyükşehir belediyesinin,valla siz söylemeseniz böyle bir hizmetten hiç haberim yoktuİstanbul Büyükşehir belediyesi ne bağlı bi kurum
Aa çok sevindim orda da olmasına, gittim de memnun olduğum da oldu olmadığımda, çünkü her psikoloğun yaklaşımı farklıdır.adanada da varmış adana büyükşehir belediyesinin,valla siz söylemeseniz böyle bir hizmetten hiç haberim yoktuyarın randevu için arayacagım öneri için tekrardan çok teşekkürler :)bir de ücretsiz ya acaba ilgilenirler mi insanlarla?istanbuldakine gitmş miydiniz ilgi alaka nasıldı?
aynen yorumlardan sonra ben de öyle yapmaya karar verdim,güya sinirlerim yatışsın diye gittim daha çok yıprandımBu psikolog olmamış başka birine randevu al
teşekkürler :))) haklısınız ben gerçekten çözmek istiyorum inşallah iyi bi psikologa denk gelirim de üstesinden gelmemde yardımcı olur :)Aa çok sevindim orda da olmasına, gittim de memnun olduğum da oldu olmadığımda, çünkü her psikoloğun yaklaşımı farklıdır.
Sizin aşamayacağınız önemli bi sorununuz yok ki sadece sınav kaygısı, psikoloğun önereceği yöntemlerle bu sorunuzu çözersiniz zaten, yeter ki siz çözmeye istekli olun.
ben de hep öyle düşünürdüm ama stres bi süre sonra insanı öyle bir hale getiriyor ki ne yaptığınız işten zevk alıyorsunuz ne yediğiniz yemekten zevk alıyorsunuz ne hayattan zevk alıyorsunuz :/ doktora gitmeden önce acaba sıkılıyor muyum çalışmaktan diye sinemaya gittim,avm gezdim,alışveriş yaptım,kitap okudum sevdiğim herşeyi hiç ders çalışmadan 3 gün boyunca yaptım,normalde daha şevkle çalışırım tatilden sonra ama yok daha da sogudum derslerden,toparlamaya çalıştım iyice panik oldum,herkes deli gibi çalışıyor ben çalışamıyorum diye içim içimi yedi en son olarak da artık dayanamayınca doktora gittimGitme. Uzun uzun yazmayacagim kısaca hersey sende biter diyeyim
siz nasıl atlatmıştınız peki bu durumu,haklı olabilir çünkü insan kendini çok yanlız hissediyor,terkedilmiş gibi.Ama adamın uslubu çok yanlış bence sevgilin yok mu yoksa sen problemlisin demeye getirdi resmen böyle bi saçmalık var mı,düşündükçe sinirlendim :/
Ben şehir dışında okudum üniversiteyi,memleketime geleli de 1yıl oldu malesef bu sürecte hiç arkadaşım olmadı üniversitedekiler de zaten herbiri farklı memlekettendi,1arkadasımla görüşüyoruz sadece o da ayda yılda bir çünkü calışıyor sınav konusunu actıgımda sen yaparsın edersin diyo o kadar hiç dertleşemiyorum onunla da çünkü anlamıyor beni, anlamaya çalışmıyorBence psıkologa falan gıtme. Kpss magduru arkadaslar edın. Konusun. Zehrınızı akıtın. Gerekırse kufredın. Deşarj olun.
Kpss surecı zor bır surec.. Ve bunu yasamayan bılemez. Bırak psıkologu psıkıyatrı. Kpss ye hazırlanan arkadaslarınla etkınlıkler duzenleyın ' Dert gecesı'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?