ben de sizi sıkıyor muyum dedim ağlaya ağlaya dedi ki hayır nasıl böyle bi sonuca ulaştınız ben de ofladınız ya dedim hayır hep böyle alıngan mısınız insanların sizi dinlemediğini düşünür müsünüz filan dediPsikoloğunuzu değiştirin. Oflayıp puflayan psikolog mu olur? Kaygınızı kontrol altına almalısınız ama o psikologla olmaz bu iş. Netten şehrinizde iyi bir psikolog araştırın, ona gidin
çok teşekkür ederim bu cevap için, aslında benim bu tarz şeyler duymaya ihtiyacım vardı ama hastanelerde nasıl oluyor biliyorsunuzdur dinleyip ilaç yazıyorlar ya da psikolog sadece dinliyor sorununuz şu şu demiyor kimse ya da şöyle başa çıkın vs de denmiyor :/ evet gerçekten de öyle iş deneyimim de yok bir işte çalışmıyorum da şu an o yüzden daha çok baskı altında hissediyorum kendimi ,çok haklısınız keşke stres yapmamak benim elimde olsaydı benim karakterim böyle biraz da, çok stres yapıyorumkendını baskı ve stres altında hissediyorsun,sınava çok fazla umut bağlamışsın..
bence şöyle düşün sen elınden gelenı yaptın çalıştın hazırlandın ve o gün geldıgınde sakin bir sekılde bıldıklerını yaparak sınavı bitireceksın.gerisi allaha kalmış..
sistem çok basit aslında,zaman akıyor ve o gün geldıgınde kendını telkın ederek sakince sınava girmek varken,huzursuz,endişeli panık olarak girmek sana sadece kaybettirir..
oyuzden önce kendı kendının doktoru ol..ilaçlık bir durum göremedim ben
Insan bu cn herkes bi cok konuda sitres yapio ve kolay kolayda stresi birakamiyorçok teşekkür ederim bu cevap için, aslında benim bu tarz şeyler duymaya ihtiyacım vardı ama hastanelerde nasıl oluyor biliyorsunuzdur dinleyip ilaç yazıyorlar ya da psikolog sadece dinliyor sorununuz şu şu demiyor kimse ya da şöyle başa çıkın vs de denmiyor :/ evet gerçekten de öyle iş deneyimim de yok bir işte çalışmıyorum da şu an o yüzden daha çok baskı altında hissediyorum kendimi ,çok haklısınız keşke stres yapmamak benim elimde olsaydı benim karakterim böyle biraz da, çok stres yapıyorum
duygusal anlamda biri var mı hayatında dedi (oysaki ben ona aile problemlerimden,sınav stresinden gitmiştim hiç böyle bir konu da açmadım zaten) ben de yok dedim şimdiye kadar hiç olmadı mı dedi ben de olmadı dedim peki o zaman sorun ne sendeki dedi ben de ben kendimde sorun görmüyorum bunu erkeklere sorun dedim bana niye kendine sormuyorsun dedi ben de ben mi gidip erkege teklif edecem dedim sonra bana çok saldırgansın dedi(biraz hazırcevabımdır sanırım bu yüzden dedi bunu yoksa esyalara vs asla zarar vermem )Sevgili ne alaka bu adamdan bi cacik olmaz cnm bunu bosver daha iyi bir psikolok bul
Anladim cnm alakaya maydanoz olmus sorusu ve konu disina cikmisduygusal anlamda biri var mı hayatında dedi (oysaki ben ona aile problemlerimden,sınav stresinden gitmiştim hiç böyle bir konu da açmadım zaten) ben de yok dedim şimdiye kadar hiç olmadı mı dedi ben de olmadı dedim peki o zaman sorun ne sendeki dedi ben de ben kendimde sorun görmüyorum bunu erkeklere sorun dedim bana niye kendine sormuyorsun dedi ben de ben mi gidip erkege teklif edecem dedim sonra bana çok saldırgansın dedi(biraz hazırcevabımdır sanırım bu yüzden dedi bunu yoksa esyalara vs asla zarar vermem )
Başka bir psikologa git bence.
teşekkür ederim,ama bir yerden sonra insan artık tekrar başarabilme enerjisini kendinde bulamıyorInsan bu cn herkes bi cok konuda sitres yapio ve kolay kolayda stresi birakamiyor
Rahatlatici caylar ic papatya melisa ve bunun hayatinin sonu olmadigini dusun bi kere aptin bidaha yapabilirsin elinden geleni yaptin baski hayatin her yerinde var kazansanda kaybetsende elinden geleni yaptin ve hayirlisi ne ise o oldu cnm oyuzden kendini uzme sitreside en aza indirgemeye calis
Rezene papatya melisa rahatlatici caylardir ve iyi gelir cnmteşekkür ederim,ama bir yerden sonra insan artık tekrar başarabilme enerjisini kendinde bulamıyor,çok haklısınız ,sınavı kazansam bile iş hayatının herşeyi stresmiş(öyle diyorlar)uyumak için papatya çayı almıştım bir kere ama içmemiştim pek, strese iyi gelir diyorsanız tabiki de tekrar içmeyi deneyeceğim :))
öncelikle çok teşekkürler cevabınız için:)ben de takmamaya çalışıyorum ama bu aralar en ufak birşeyi bile çok büyütüyorum,moralim bozuluyor,çok haklısınız stres her zaman olacak ama işte insan yine de başa çıkamıyor bazen,evet dünyanın sonu değil ama kazanamazsam dünya başıma yıkılacakmış gibi hissediyorumAnladim cnm alakaya maydanoz olmus sorusu ve konu disina cikmis
Oyuzden takma
Sitres baski hayatin heryerinde var cnm en aza indirgeeye calis melisa papatya cayi ic muzik dinle
Elinden geleni yaptin sonucta hayirlisi olan olucaktir kaybetsende dunyanin sonu deil
valla ben de anlamadım çok fazla psikolog deneyimim yok bu 2.psikolog deneyimimdi.ne yapmaları nasıl davranmaları gerekir bilmiyorum ama bana da yanlış gibi geldi eve geldiğimde bir de bu adamın bu tavırları yüzünden ağladımadama kıl oldum
aslında benim bildiğim psikolog seni kızdırsa da duygularını dışa vurmanı sağlasa da bunu hep kontrol altında tutmayı başarır çok değişik bir adammış yahu
çok haklısınız ben de normalde daha mücadeleciyimdir,azimliyimdir ama sanki bilmediğim tüm konular sınavda sorulacakmış ben de hiçbirşey yapamayacakmışım gibi hissediyorum bazen,o yüzden de başaracagıma inancım azalıyor,bi de aslında ben de o sorun var ben elimden gelenin en iyisini de yapamadığımı düşünüyorum hep, mesela bir günde 5 6 saat çalışsam çok azmış gibi geliyor 8 9 saati de benim kafam almıyor millet 10 11 saat ders çalışıyorum diye face gruplarında paylaşınca iyice stres oluyorumRezene papatya melisa rahatlatici caylardir ve iyi gelir cnm
O korku hep var icimizde ama basarabilecegimize inanamzsak bir sifir yenik baslariz buna inan basarabilirim de basaramazsan isende elimden geleni yaptim dunyanin sonu deil benden degerli deil de inan basarirsin
Bizim bi edebiyat ogretmenimiz vardi 6 kere kpss yegirmis 7inci kpssde kazanmis atanmis oyuzden uzulme elinden geleni yaptiginiçin
Icin rahat olsun
evimiz biraz şehir merkezinin dışında en yakın hastane burasıydı,ama ben de artık öyle düşünüyorum bununla olmaz diye o yüzden dediğiniz gibi araştırayım,uzak da olsa başka biryerlere bakayım :)Psikoloğunuzu değiştirin. Oflayıp puflayan psikolog mu olur? Kaygınızı kontrol altına almalısınız ama o psikologla olmaz bu iş. Netten şehrinizde iyi bir psikolog araştırın, ona gidin
evet sanırım gelen yorumlardan sonra başka bir psikologa bakacagım :)Başka bir psikologa git bence.
valla ben de anlamadım kendimi çok yanlız hissediyorum demiştim ama bu da sınav stresiyle ilgiliydi ve konuşmanın en başında demiştim yaklasık yarım saat ya da 35 40 dk sonra bunu sorduSevgili ne alaka bu adamdan bi cacik olmaz cnm bunu bosver daha iyi bir psikolok bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?