Psikoloğa gitmek pomem gibi alımlarda sicilde sıkıntı oluşturur mu ?

Sukufezar_

Yaseminler tüter mi hâlâ🌾
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
743
840
23
Merhaba arkadaşlar önceden de bir konu açmıştım çok mutsuzum diye ve bunu artık tek başıma aşamıyorum destek almaya karar verdim lakin pomeme hazırlanıyorum psikoloğa gitmem bu alımlarda sicilimde olumsuz etki oluşturur mu bir elenme sebebi midir ?

2 yıl kuralı var özel mesajını açarsan sana ayrıntılı söylerim

Psikiyatride olabilir ama pomemi bilmiyorum. Psikolog’a giderseniz özel terapiye kaydınız gizli tutulur adli vaka olmadıgı sürece

Özel bir psikolog tercih ederseniz hiçbir sorun oluşturmaz. Devlet hastanesi vb kurumlarda psikiyatr veya psikolog tercih ederseniz e nabız geçmişinize vs işler

2 yıl kuralı var özel mesajını açarsan sana ayrıntılı söylerim

Psikolog değil de psikiyatrik ilaçlar sorun oluyor sanırım. Araştırmak lazım

Psikiyatride olabilir ama pomemi bilmiyorum. Psikolog’a giderseniz özel terapiye kaydınız gizli tutulur adli vaka olmadıgı sürece

Özel bir psikolog tercih ederseniz hiçbir sorun oluşturmaz. Devlet hastanesi vb kurumlarda psikiyatr veya psikolog tercih ederseniz e nabız geçmişinize vs işle

Mevcut polis kadrosuna bakınca,psikolojik sıkıntıların sorun teşkil etmediğini görmemiz mümkün

Ahhh ne güzel bir yorum
Teşekkür ediyorum arkadaşlar anladığım özele gidilip kaydı tutulmazsa sıkıntı olmaz

Kızlar polis olmak isteyenler bana özelden yazsın baya bilgiliyim kendimde polisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…