Psikolog var mı aramızda?

heramora

Be different
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
3.636
4.583
133
Kızlar selam!

2 aydır psikoloğa gidiyorum. Seans sıklığını açıyoruz çünkü işyerimden her zaman izin alamıyorum kendisi de sürekli yurt dışına çıkıyor. Bu yüzden 2 aydır 3 kez görüşebildik.

Şimdi ben ilk seanstan sonra çok rahatladım, biraz da kafamı karıştırdı tabi sorularıyla. Düşünmeye sevk etti sanırım. Diğer 2 seans da beni rahatlattı. Ama hayatımdaki sorunlara hala müdahale edemiyorum ilerleme kaydedemedim gibi geliyor. Ben psikoloğumdan çok mu şey bekliyorum? Normalde nasıl ilerler bu iş? Kaç seansta hayatıma gerçek bir dokunuş alırım? Ne bileyim. Anlatabildim mi acep

Psikolog değilim ama yavas yavas oluyor bu işler heralde ilk seansta rahatlatmiş düşunmeye sevk etmiş....ilerleme var demek ki diye düşünüyorum..

Psikolog değilim ama yavas yavas oluyor bu işler heralde ilk seansta rahatlatmiş düşunmeye sevk etmiş....ilerleme var demek ki diye düşünüyorum..
teşekkürler. Yani evet düşünmeye sevk etti. Ne bilim daha mı sık olmalı belki de öyle olması gerekiyor

teşekkürler. Yani evet düşünmeye sevk etti. Ne bilim daha mı sık olmalı belki de öyle olması gerekiyor

Sevindim adına canım.

Ben pek bilmiyorum ama çok sık görüşünce de etkisi azalır mı acaba diye düşündüm sadece.

3 seans az değil mi sonuç beklemek için?
hani filmlerde oluyor ya haftada bir yıllarca gidiliyor:))

sorması ayıp olmasında kaç para bir seans?

birde mesela belli bir sorun varsa belki bir kaç seans yeterli olur ama genelse uzun sürer gibi geldi bana..

neyse fikir yürütmektense bir bilene soralım bencede :)
Astoria

Sorunlarin nedir bilmiyorum ama bu yolculukta sabir lazim canim, henüz daha basindasin kendine ve terapiye zaman ver ve ise yaramiyor diye gitmemezlik yapma...tabi piskologunla anlasamamazlik olmadigi sürece.

Sorunlarin nedir bilmiyorum ama bu yolculukta sabir lazim canim, henüz daha basindasin kendine ve terapiye zaman ver ve ise yaramiyor diye gitmemezlik yapma...tabi piskologunla anlasamamazlik olmadigi sürece.
çoook seviyorum kendisini enerjisini tarzını. Özlüyorum Hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…