teşekkürler. Yani evet düşünmeye sevk etti. Ne bilim daha mı sık olmalı belki de öyle olması gerekiyorPsikolog değilim ama yavas yavas oluyor bu işler heralde ilk seansta rahatlatmiş düşunmeye sevk etmiş....ilerleme var demek ki diye düşünüyorum..
teşekkürler. Yani evet düşünmeye sevk etti. Ne bilim daha mı sık olmalı belki de öyle olması gerekiyor
Bence varsa kendini ifşa etmez
Onuda delirtirler üstünede boşatırlar
teşekkür ederim gohaaaaSevindim adına canım.
Ben pek bilmiyorum ama çok sık görüşünce de etkisi azalır mı acaba diye düşündüm sadece.
Konuyu okumadan boşan yazan bi kitle var düşman başınavalla bu Bdv den her şey beklenir
3 seans az değil mi sonuç beklemek için?
hani filmlerde oluyor ya haftada bir yıllarca gidiliyor:))
sorması ayıp olmasında kaç para bir seans?
300 tl. Yani evet haklısın. Film gibi oldu hayatım zaten :))3 seans az değil mi sonuç beklemek için?
hani filmlerde oluyor ya haftada bir yıllarca gidiliyor:))
sorması ayıp olmasında kaç para bir seans?
Burda bir özel hastanede 250 tek seansı.
300 tl. Yani evet haklısın. Film gibi oldu hayatım zaten :))
memlekette elini çarpsan psikoloğa ihtiyacı olan bunca insan varken sürümden kazansalar olmuyor mu acep?
can mı dayanır düzenli terapi almaya yahu
bayaaaa genel benimki. Sonunda bi faydası olsun da ben başka bi şey istemşyorum yabirde mesela belli bir sorun varsa belki bir kaç seans yeterli olur ama genelse uzun sürer gibi geldi bana..
neyse fikir yürütmektense bir bilene soralım bencede :)
Astoria
çoook seviyorum kendisini enerjisini tarzını. Özlüyorum HattaSorunlarin nedir bilmiyorum ama bu yolculukta sabir lazim canim, henüz daha basindasin kendine ve terapiye zaman ver ve ise yaramiyor diye gitmemezlik yapma...tabi piskologunla anlasamamazlik olmadigi sürece.
benim terapistim 4. Seanstan para almıyor 4,8 diye gidiyor bumemlekette elini çarpsan psikoloğa ihtiyacı olan bunca insan varken sürümden kazansalar olmuyor mu acep?
can mı dayanır düzenli terapi almaya yahu
bayaaaa genel benimki. Sonunda bi faydası olsun da ben başka bi şey istemşyorum ya
Ben o parayı verip gitsem tekrar psikolojim bozulur o kadar para verdim diye..Insan parayi duyunca kendi kendine düzeliyor zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?