• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam etmeli miyim bu psikologla?

Psikolojik kitaplarla da kendinizi destekleyin bence, ordaki insanlarla gerekirse bireysel olarak güzelce konuşun hatta helâlleşin ki bu kindarlık bitsin..
Kitapla olacak iş değil.konusrugumuzda bisi degismicek.eskilerden bir kadın var.6 yıldır orada.hep o kadin yüzünden.insanlari yönetiyor

200 TL İstanbul'a göre ucuz , ama aslında 300 ve 350 ye de vardı , orada randevu kalmamış diye burayı sonradan buldum, hazır ailem git demişken ertelemedim. Gram gitmek istemiyorum da işte dediğim gibi.
Uygun çok uygun devam et bakalım.mutlaka iyi geliyor.bana iyi geldi.bundan sonrasını istemiyorum

Psikiyatriye hadi gidiyim.ozele gidemem.devlet dersen herşey kayıt altında olacak.bir kadın antidepresanla tedavi görüyordu.arsiv için kadına arşiv görevlisi olur diye rapora imza atmadı aile hekimi. Dusun.ehliyet alınması ya da isle ilgili bir raporda çocuğun velayetine hep karşıma çıkacak bu tedavi.akut durumlar hariç kronik sorunları ilaçla çözmek istemiyorum.anlayarak dinleyerek konuşarak çözmeliyim.ama uyuşturarak değil.

Ben kendi sosyal fobimle ilgili bir tedavi planı istiyorum.bana özel.kendimle ilgili.ben iş sorunu eski koca konuşmak istemiyorum. Ben beni düzeltmek istiyorum.tayin alma diyor ama ben gidicem.hakkimi haram edip gidicem.itle köpekle uğraşmayacağım.uzun zaman diliminde psikolojim hasar görecek.bundan korkuyorum.benim evliliğinin bitişini hep iş sorunları tetikledi.

Bu kafayla bir yere varamazsınız, önce kafayı değiştirmelisiniz. Yanlış hatırlamıyorsam siz bu insanlara internetten laf sokmuştunuz, onlar da karşılık vermişti. Eee bu durumda karşı taraf it-köpek olmuyor. Abuk subuk davranıp insanları nefret ettirmişsiniz, karşı tarafa suç bulmayın.

Yapacağınız şey belli, yaptıklarınızdan ders alacaksınız, tayin isteyip yeni bir sayfa açacaksınız orda da aynı hataları yapmayacaksınız. Giderayak zehir kusarsanız hiçbir ilerleme kaydedemezsiniz ki. Öncelikle kendinizi düzeltmeye cidden niyet etmelisiniz.

Bu kafayla bir yere varamazsınız, önce kafayı değiştirmelisiniz. Yanlış hatırlamıyorsam siz bu insanlara internetten laf sokmuştunuz, onlar da karşılık vermişti. Eee bu durumda karşı taraf it-köpek olmuyor. Abuk subuk davranıp insanları nefret ettirmişsiniz, karşı tarafa suç bulmayın.

Yapacağınız şey belli, yaptıklarınızdan ders alacaksınız, tayin isteyip yeni bir sayfa açacaksınız orda da aynı hataları yapmayacaksınız. Giderayak zehir kusarsanız hiçbir ilerleme kaydedemezsiniz ki. Öncelikle kendinizi düzeltmeye cidden niyet etmelisiniz.
Onlar işyerinde bana laf soktular.ben sosyal medyadan cevap verdim.bence de gidilecek buradan

Daha önceki konularını dikkate alarak söylüyorum, bu kadar fevri ve ben merkezli olduğun sürece her yerde kavgalı olduğun birileri olacak ve mutsuz olacaksın. Asla kendinde suçu aramıyorsun, hep başkaları sana birşey yapmış oluyor

Bir yere tayin isteyeceksen de biraz tedavi olup tayin iste derim. En azında gittiğin yerde ilk aydan birileri ile küsüp, aynı duruma gelmezsin.

Inşallah tayin iki senede cikar

Daha önce gittim psikiyatriye ama.benim şahsi görüşüm ilaçlı tedavi istemiyorum.hissizlesmistim.ilaclar mizacını çok neşeli biri haline getirmişti.ama o ben değildim.benim amacım konuşarak sorunlarımı çözmek ve artık insanların bana zorbaca davranmasını istemiyorum.haklari yok.dislamaya vs.sence buradan tayin almalıyım mi.ilce güzel.cok sevdim burayı ama işyerindeki üç kişi hiç konuşmuyor dişliyorlar beni.en başta uzerime onair geldiler.ben de cevap verdim.ben gelmeden biri dedikodu yapmış.dedikodu illeti
Sana defalarca söyledim sorun diğer insanlarda değil sende. O yüzden başkalarını suçlamaktan vazgeç. Diğer iş yerinde yaptıkların bu işyerindeki çalışma ortamını etkiledi. Bunda yaptıkların bir sonrakini etkileyecek. Çok uzağa tayin istersen belki kurtulursun bu namının yürümesinden. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar sadece.

Daha dün o üç kişi gitti demiyor muydun?

Daha önceki konularını dikkate alarak söylüyorum, bu kadar fevri ve ben merkezli olduğun sürece her yerde kavgalı olduğun birileri olacak ve mutsuz olacaksın. Asla kendinde suçu aramıyorsun, hep başkaları sana birşey yapmış oluyor

Bir yere tayin isteyeceksen de biraz tedavi olup tayin iste derim. En azında gittiğin yerde ilk aydan birileri ile küsüp, aynı duruma gelmezsin.
Mudur sonradan itiraf etti.ben ise başlamadan önce önyargılı olduğunu.dedikodumu yapmışlar ben ise başlamadan.saldirlilar sözel olarka karşılığını verdim ben de

Sana defalarca söyledim sorun diğer insanlarda değil sende. O yüzden başkalarını suçlamaktan vazgeç. Diğer iş yerinde yaptıkların bu işyerindeki çalışma ortamını etkiledi. Bunda yaptıkların bir sonrakini etkileyecek. Çok uzağa tayin istersen belki kurtulursun bu namının yürümesinden. İnsanlar senden kendilerini koruyorlar sadece.

Yarışı gitti yarışı kaldı.

Ben kendimi duzeltecegim.Ama Allah dedikodu yalanların belasını versin.ayni şeyi yasasinlar

Ben kendimi duzeltecegim.Ama Allah dedikodu yalanların belasını versin.ayni şeyi yasasinlar
Valla insanlar haklı sen haksızsın. O yüzden bedduaların dönüp dolaşıp seni buluyor. Beddua etmekten vazgeçersen iyi edersin çünkü görünene bakılırsa allah senin belanı veriyor.

Psikolog.ozgecmisi iyi.site sağlam.siteye girersen daha uygun fiyata da sesli terapi alabiliyorsun.belki 500 lige gitsem daha adam gibi bisi olacak.bu kadin sorublnlara anlık çözüm bulmaya çalışıyor.yapici olarak.benim sorunum sosyal fobi daha farklı bir destek bekliyorum
Bundan önce psikolog tecrübeniz oldu mu

Kitapla olacak iş değil.konusrugumuzda bisi degismicek.eskilerden bir kadın var.6 yıldır orada.hep o kadin yüzünden.insanlari yönetiyor
Bakın benim çalıştığım yerdeki insanlar da çeşit çeşit çok tuhaf dedikoducu insanlarda var ama iyileri de var , ben genelde mesafeli durduğum ve saygılı olduğum için sorun olmuyor, o insanlar iş arkadaşı ailemiz değiller, onların geçici olduğunu düşünüp kafaya takmamaya çalışın, ha eğer çok rahatsız iseniz tayin isteyin ama gittiğiniz yerde de bu tarz insanlar muhakkak olacaktır...

bız sızınle daha gecen gun konusmadık mı uzun uzun konustuk karara vardınız noldu sımdı yıne aynı seyler :) bosuna mı konustuk ?

Back