- 21 Şubat 2016
- 3.636
- 4.583
- 133
Kızlar selam!
2 aydır psikoloğa gidiyorum. Seans sıklığını açıyoruz çünkü işyerimden her zaman izin alamıyorum kendisi de sürekli yurt dışına çıkıyor. Bu yüzden 2 aydır 3 kez görüşebildik.
Şimdi ben ilk seanstan sonra çok rahatladım, biraz da kafamı karıştırdı tabi sorularıyla. Düşünmeye sevk etti sanırım. Diğer 2 seans da beni rahatlattı. Ama hayatımdaki sorunlara hala müdahale edemiyorum ilerleme kaydedemedim gibi geliyor. Ben psikoloğumdan çok mu şey bekliyorum? Normalde nasıl ilerler bu iş? Kaç seansta hayatıma gerçek bir dokunuş alırım? Ne bileyim. Anlatabildim mi acep![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)
2 aydır psikoloğa gidiyorum. Seans sıklığını açıyoruz çünkü işyerimden her zaman izin alamıyorum kendisi de sürekli yurt dışına çıkıyor. Bu yüzden 2 aydır 3 kez görüşebildik.
Şimdi ben ilk seanstan sonra çok rahatladım, biraz da kafamı karıştırdı tabi sorularıyla. Düşünmeye sevk etti sanırım. Diğer 2 seans da beni rahatlattı. Ama hayatımdaki sorunlara hala müdahale edemiyorum ilerleme kaydedemedim gibi geliyor. Ben psikoloğumdan çok mu şey bekliyorum? Normalde nasıl ilerler bu iş? Kaç seansta hayatıma gerçek bir dokunuş alırım? Ne bileyim. Anlatabildim mi acep
![Bıcak :bicak: :bicak:](/images/smiley/bıcak.gif)