• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog,terapi

Çoğunlukla Ankaradayım. Çocukluk travmalarından başlamak üzere çeşitli sıkıntılarım var malesef 😒 Çok teşekkür ederim dikkat edeceğim☺️ Başka neler olabilir mesela dikkat edilecek? Profesyonel birisi olmasını çok istiyorum yani hasta-doktor ilişkisini koruyabilir miyiz diye korkuyorum, rahatça kendimi ifade edebilir miyim diye çekincelerim var

Etik ilkelere önem veren biri olması çok önemli, ve yaklaşımı.benimsediği terapi çeşidi yani.çocukluk travmalarıyla çalışacaksanız dinamik yönelimli psikoterapi size uygun olur.uzun solukludur ama hipnoz vs.ile birlikte bu yaklaşımla çalışırsanız süre kısalır.çünkü aylarca süren aşamalarla bilinçaltındaki şeyler bilince çıkıyor ve üzerine konuşuluyor ama hipnozdan da destek alırsanız bilinçaltına ulaşmanız kolaylaşır.ben neredeyse bütün yöntemler denedim ve en fayda gördüklerim bunlar oldu.ankarada hiçkimseyi bilmiyorum ama sizin için biraz araştırdım şimdi. sanırım ben olsam alp ardıç diye biri var, ondan bi randevu alıp denerdim.bahsettiğim şeylerin eğitimini almış ve olumlu yorumlar var isterseniz araştırın bu ismi ve diğerlerini.tavsiyeediyorum diye bi site var ordan bakabilirsiniz, umarım yardımcı olmuşumdur

Etik ilkelere önem veren biri olması çok önemli, ve yaklaşımı.benimsediği terapi çeşidi yani.çocukluk travmalarıyla çalışacaksanız dinamik yönelimli psikoterapi size uygun olur.uzun solukludur ama hipnoz vs.ile birlikte bu yaklaşımla çalışırsanız süre kısalır.çünkü aylarca süren aşamalarla bilinçaltındaki şeyler bilince çıkıyor ve üzerine konuşuluyor ama hipnozdan da destek alırsanız bilinçaltına ulaşmanız kolaylaşır.ben neredeyse bütün yöntemler denedim ve en fayda gördüklerim bunlar oldu.ankarada hiçkimseyi bilmiyorum ama sizin için biraz araştırdım şimdi. sanırım ben olsam alp ardıç diye biri var, ondan bi randevu alıp denerdim.bahsettiğim şeylerin eğitimini almış ve olumlu yorumlar var isterseniz araştırın bu ismi ve diğerlerini.tavsiyeediyorum diye bi site var ordan bakabilirsiniz, umarım yardımcı olmuşumdur

Kesinlikle katılıyorum. Çok sağolun araştıracağım☺️ ☺️

sağlam bir zaman ayırma ve maddi yeterlilik gerekiyor. terapiye başladığınız zaman ya haftada 2 , ya da her hafta sizi görmek isteyecek. her hafta için belli miktar bütçeniz gidicek. işe yarıyor mu? çok çok fazla orası kesin. kısa sürmüyor.

ve bir de pat diye yarıda kesilebilecek bir olay değil.

sağlam bir zaman ayırma ve maddi yeterlilik gerekiyor. terapiye başladığınız zaman ya haftada 2 , ya da her hafta sizi görmek isteyecek. her hafta için belli miktar bütçeniz gidicek. işe yarıyor mu? çok çok fazla orası kesin. kısa sürmüyor.

ve bir de pat diye yarıda kesilebilecek bir olay değil.
İşten arka kalan vaktimi ayırabileceğim ancak.
Maddi olarak da yetişebileceğimi düşünüyorum 🤷‍♀️ Dediğiniz gibi işe yarasın yeter ki

merhabalar bende cogu insan gibi cok uzun zaman cekindim psikologa gitmeye ama sonunda bir arkadasimin tavsiyesiyle corc avci isminde bir psikologla görüstüm kendisi cok ilgili ve yardimsever. ben online terapi aldim. cok süphelerim vardi online olurmu diye ama cok rahatti . eger bana iyi gelirse buraya girip yazacam herkese faydasi olsun diye kendime söz vermistim. ben kendimi daha iyi hissediyorum isterseniz bi arastirin arkadaslar. almanyada yasiyr zaman zaman izmir istanbulada hasta görmeye geliyor sanirim. sorulariniz olursa cevaplarim. hepinize gecmis olsun.

Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Ben psikoloğa gitmek istiyorum ancak hem çekiniyorum hem de gideceğim psikoloğu nasıl seçeceğimi bilmiyorum. Daha önce terapiye gidenlerden tecrübelerini duymak istedim☺ şimdiden çok teşekkürler ☺
Ben düzenli yılda 3 kez ziyaret ediyorum ne öğrenmek istiyorsun?

Back
X