• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikolog Özgül piyade ve öneriler ?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
198
34
Ankarada gidilecek psikolog önerilerine ihtiyacım var.Bi programdan özgül piyade yi yakın buldum ama iletişim bilgilerine ulaşamadım.Yardımcı olurmusunuz

Biz gitmiştik özgül hanıma bir dakika numarasını bulup yazayım.

Adresi Kızılırmak caddesi no:63-11 liderler iş merkezi Kocatepe Kızılay ankara . Kocatepe camiine çok yakın nie yerde. Ben çok memnun kalmadım ama belki size iyi gelebilir bilemiyorum

Ankarada gidilecek psikolog önerilerine ihtiyacım var.Bi programdan özgül piyade yi yakın buldum ama iletişim bilgilerine ulaşamadım.Yardımcı olurmusunuz
Bende ankaradayım istanbulda berna incekarayı buldum tavsiye üzerine. Online terapi yaptık arkadaşada yazdığım gibi Allah razı olsun diyorum. Ücrette yardımcı oldu terapi dışında çok yardımcı oluyor bir kaç psikolog aramıştım direk randevu verip iki kelime dinlemediler bile berna hanım ilk aradığımda yarım saatten fazla konuştu benimle gönülden tavsiye ederim.

ankara da iseniz size kesinlikle önereceğim dr mesut kayalı'dır ablamı kardeşimi ve komşumuzu önce Allah sonra o dr kurtardı şiddetle tavsiye ederim

Bende gittim fakat özgül hanımın yöntemini begenmedim iyice kafami karıştırdı benim bana da pek faydalı olmadı yanı maalesef fiyat diğer kesime gore uygun gibi ama yinede boşa gitti o kadar para

Nerden ulasicaz mesut kayalı ya

Tunalı hilmi Cad. Bülten Sokak No: 14/20 Kavaklıdere, Çankaya
6680 Ankara bu adresi zaten yeşil bir bina canım. ablamdan aldım numarayı numara ise; (0312) 427 30 15. randevu usulü çalışıyor tek dua edin yeterli inanın ki çeremdekiler çok fayda sağladı hem de anlatamayacagım derece de köttü durumda olanlar

Bizim esimle önce tek olarak terapi almamız gerekiyor daha sonra duzelirsek şayet çift olarak gitmeyi planliyoruz. Peki fiyat aralığı nedir ?

Bizim esimle önce tek olarak terapi almamız gerekiyor daha sonra duzelirsek şayet çift olarak gitmeyi planliyoruz. Peki fiyat aralığı nedir ?

canım bana sorduysan eğer biz kardeşim de de ablam da da 200 tl verdik kontrol ise ücretsiz . Ama cidden önce Rabbim sonra mesut bey kurtardı ablamı da kardşimi de onu geçtim ondan önce devlete hastanesine gittik ilgilenmeeden hemen şizofren hapı verdi annem kulllanmasını istemedi araştırdı komşumuz önerdi ki kadın şu anda cok iyi mşallah iyi ki de gitmiş abşlam ve kardeşim

canım bana sorduysan eğer biz kardeşim de de ablam da da 200 tl verdik kontrol ise ücretsiz . Ama cidden önce Rabbim sonra mesut bey kurtardı ablamı da kardşimi de onu geçtim ondan önce devlete hastanesine gittik ilgilenmeeden hemen şizofren hapı verdi annem kulllanmasını istemedi araştırdı komşumuz önerdi ki kadın şu anda cok iyi mşallah iyi ki de gitmiş abşlam ve kardeşim
Teşekkürler denicem inşaallah

Bende gittim fakat özgül hanımın yöntemini begenmedim iyice kafami karıştırdı benim bana da pek faydalı olmadı yanı maalesef fiyat diğer kesime gore uygun gibi ama yinede boşa gitti o kadar para
hangi konuda memnun kalmadınız peki biraz detay verebilirmisiniz..televizyondaki programda çok akılcı yorumlar yapıyor kendisi..ben sosyal fobi ve başka sorunlardan görüşmek istemiştim.birde seansı ne kadardı ?

hangi konuda memnun kalmadınız peki biraz detay verebilirmisiniz..televizyondaki programda çok akılcı yorumlar yapıyor kendisi..ben sosyal fobi ve başka sorunlardan görüşmek istemiştim.birde seansı ne kadardı ?
Sorunda o zaten yorum yapması çözüm sunamiyor en basit ornek ben sorynumu anlatıyorum bana diyorki akıllı olan sensin onları sen idare edeceksin yanı böyle bi çözüm olabilirmi ben zaten tulum ağır geldiği için gitmisim bi çare arıyorum etrafımda bi suru manyak var e onlar öyle akıllı olan sensin sen değişerek bunu halledersin diyor bu ve benzrri seyler beni hiç rahatlatmadi aksine kafam karisti. Ben ailevi sorunlar yüzünden gitmistim

Sorunda o zaten yorum yapması çözüm sunamiyor en basit ornek ben sorynumu anlatıyorum bana diyorki akıllı olan sensin onları sen idare edeceksin yanı böyle bi çözüm olabilirmi ben zaten tulum ağır geldiği için gitmisim bi çare arıyorum etrafımda bi suru manyak var e onlar öyle akıllı olan sensin sen değişerek bunu halledersin diyor bu ve benzrri seyler beni hiç rahatlatmadi aksine kafam karisti. Ben ailevi sorunlar yüzünden gitmistim seansı 150 liraydi

Özgül piyadeyi sormuşsunuz arkadaşlar. Öncelikle söylemeyelimki psikolog değil kendisi. Danışmanlık gibi bişey yapıyor anladığım ama nasıl psikolog ünvanı kullanıyor onu anlamadım. O yüzden psikolog falan arıyorsanız zaten değil yani. Yalnız tabi bir tv programında heleki trtnin yan kanallarından birinde kendisi için nasıl psikolog denilerek halk kandırılıyor onu da çözemedim. Ofisinde terapiye! giden bir tanıdığım çok olumsuz sonuç aldı! Sonra da diyorki ben gittiğimde bakmıştım duvarda diploma falan filan hiç bişey yoktu. Psikologlar osikoloji mezunudurlar!

Back