Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok teşekkür ederim.Ankarada değilmi kendisi..Nasıl peki tavsiye edermisiniz.adresini almam mümkünmüBiz gitmiştik özgül hanıma bir dakika numarasını bulup yazayım.
Bende ankaradayım istanbulda berna incekarayı buldum tavsiye üzerine. Online terapi yaptık arkadaşada yazdığım gibi Allah razı olsun diyorum. Ücrette yardımcı oldu terapi dışında çok yardımcı oluyor bir kaç psikolog aramıştım direk randevu verip iki kelime dinlemediler bile berna hanım ilk aradığımda yarım saatten fazla konuştu benimle gönülden tavsiye ederim.Ankarada gidilecek psikolog önerilerine ihtiyacım var.Bi programdan özgül piyade yi yakın buldum ama iletişim bilgilerine ulaşamadım.Yardımcı olurmusunuz
Ankarada gidilecek psikolog önerilerine ihtiyacım var.Bi programdan özgül piyade yi yakın buldum ama iletişim bilgilerine ulaşamadım.Yardımcı olurmusunuz
Bende gittim fakat özgül hanımın yöntemini begenmedim iyice kafami karıştırdı benim bana da pek faydalı olmadı yanı maalesef fiyat diğer kesime gore uygun gibi ama yinede boşa gitti o kadar paraAnkarada gidilecek psikolog önerilerine ihtiyacım var.Bi programdan özgül piyade yi yakın buldum ama iletişim bilgilerine ulaşamadım.Yardımcı olurmusunuz
Nerden ulasicaz mesut kayalı yaankara da iseniz size kesinlikle önereceğim dr mesut kayalı'dır ablamı kardeşimi ve komşumuzu önce Allah sonra o dr kurtardı şiddetle tavsiye ederim
Nerden ulasicaz mesut kayalı ya
Bizim esimle önce tek olarak terapi almamız gerekiyor daha sonra duzelirsek şayet çift olarak gitmeyi planliyoruz. Peki fiyat aralığı nedir ?
Teşekkürler denicem inşaallahcanım bana sorduysan eğer biz kardeşim de de ablam da da 200 tl verdik kontrol ise ücretsiz . Ama cidden önce Rabbim sonra mesut bey kurtardı ablamı da kardşimi de onu geçtim ondan önce devlete hastanesine gittik ilgilenmeeden hemen şizofren hapı verdi annem kulllanmasını istemedi araştırdı komşumuz önerdi ki kadın şu anda cok iyi mşallah iyi ki de gitmiş abşlam ve kardeşim
Teşekkürler denicem inşaallah
hangi konuda memnun kalmadınız peki biraz detay verebilirmisiniz..televizyondaki programda çok akılcı yorumlar yapıyor kendisi..ben sosyal fobi ve başka sorunlardan görüşmek istemiştim.birde seansı ne kadardı ?Bende gittim fakat özgül hanımın yöntemini begenmedim iyice kafami karıştırdı benim bana da pek faydalı olmadı yanı maalesef fiyat diğer kesime gore uygun gibi ama yinede boşa gitti o kadar para
Sorunda o zaten yorum yapması çözüm sunamiyor en basit ornek ben sorynumu anlatıyorum bana diyorki akıllı olan sensin onları sen idare edeceksin yanı böyle bi çözüm olabilirmi ben zaten tulum ağır geldiği için gitmisim bi çare arıyorum etrafımda bi suru manyak var e onlar öyle akıllı olan sensin sen değişerek bunu halledersin diyor bu ve benzrri seyler beni hiç rahatlatmadi aksine kafam karisti. Ben ailevi sorunlar yüzünden gitmistimhangi konuda memnun kalmadınız peki biraz detay verebilirmisiniz..televizyondaki programda çok akılcı yorumlar yapıyor kendisi..ben sosyal fobi ve başka sorunlardan görüşmek istemiştim.birde seansı ne kadardı ?
Sorunda o zaten yorum yapması çözüm sunamiyor en basit ornek ben sorynumu anlatıyorum bana diyorki akıllı olan sensin onları sen idare edeceksin yanı böyle bi çözüm olabilirmi ben zaten tulum ağır geldiği için gitmisim bi çare arıyorum etrafımda bi suru manyak var e onlar öyle akıllı olan sensin sen değişerek bunu halledersin diyor bu ve benzrri seyler beni hiç rahatlatmadi aksine kafam karisti. Ben ailevi sorunlar yüzünden gitmistim seansı 150 liraydi