• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolog önerisi lütfen :)

ruzgarselin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
751
16
66
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

Size danışmak istediğim konu psikolog ya da psikiyatristle ilgili. Bugün tüp bebek denememin negatif sonucunu aldım. ve anladım ki diğer başarısız denemeler, ameliyatlar, beni de eşimi de çok yormuş. artık hayatımda tek konunun çocuk olmasını istemiyorum. ne yaparsam yapayım aklımın bir köşesinde bu konunun olmasını istemiyorum. tekrar denemek istediğimde bu kadar yorgun olmak istemiyorum. ama bunu nasıl başarabileceğimi de bİlmiyorum.
aranızda bu konuda daha önce yardım almış olan, ya da tanıdığı olan varsa, istanbul avrupa yakasında bu konuda uzman psikologg ya da psikiyatr önerebilir mi? internette fazla birşey bulamadım. evlilik terapistleri var ama eşimle birbirimizle ilgili bir sorunumuz yok. onlara gitmek çok mantıklı gelmedi.
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

sevgiyle kalın.

Canİm izmirdeyim bilgim yok ama johns worth gibi bitki var bunun bitkisel tabletleri insanı çok rahatlatıyor.aynı zamanda akipunktur ile psikolojik tedavi deneyebilirsin,psikiyatrinin yanında. Dr ismi bilmiyorum ama umarım yardımcı olabilirim

merhaba canım,

bu johns worth a internetten baktım ama fazla birşey bulamadım hakkında. yan etkisi var mı acaba. bir de ne kadar süre kullandın sen? hemen etki eden birşey mi acaba?

teşekkürler,
mutlu kal

Back