Psikolog öneri istanbul

MinionRush

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
27
1
Kızlar ben 17 yaşındayım aile arkadaş ilişki sorunları derken çok kötü bir hal aldı herşey ve bir psikolog yardımı almak istiyorum bayan olması daha iyi olur önerebilceğiniz birisi var mı

Kucuk kardesım bu konularda bıraz utangac oldugu ıcın psıkologa gıtmek ıstememıstı ama ınternetten bu ısı yapan kısılerı arastırıp bulmustu basta garıpsesem de memnun kaldı uzmaniylakonus.com diye bir site,ınternetten goruntulu psıkologla gorusuyurmussun ıstedıgın uzmanı secebılıyormussun sanırım, gerekırse daha detaylı bılgı alırım kardesımden

Kızlar ben 17 yaşındayım aile arkadaş ilişki sorunları derken çok kötü bir hal aldı herşey ve bir psikolog yardımı almak istiyorum bayan olması daha iyi olur önerebilceğiniz birisi var mı
Merhaba canım,
Sana önerebileceğim çok iyi bir psikoterapist var. Kendisi Almanya'dan geldi ve çok çok iyi. Ben şu an grup terapi alıyorum hatta. Resmen hayatım değişti. Öyle normal psikologlar gibi değil, otur anlat önersin yok. Nefes almayı bile öğretiyor. İlgilenirsen özelden yaz yardımcı olayım detaylar hakkında.

Banada yardımcı olur musunuz
Berna İncekara... Ben gerçekten çok minnet duyuyorum kendisine. Bende tavsiye üzerine gittim ve gidince anladım neden bu kadar çok tavsiye edildiğini. Ücrette çok yardımcı oldu yoksa gidemezdim. Psikologların gözünü para bürümüş kaç tanesini aradım randevu alın diyip kapattılar berna hanımı aradım hiçbir karşılık beklemedem yarım saatten fazla konuştu benimle resmen terapi yaptı. Her gittiğimde saat doldu geçti bir buçuk iki saat terapi yaptı. Hayatımı değiştirdi resmen. Yaşadığım igrenç durumun içinden sayesinde çıktım. Ben gerçekten insanlara iyi gelmeyi herşeyden üstte tuttuğuna inanıyorum. Allah razı olsun.

tabiki kübra gazez insana iyi gelen bir bayan.hayatınızda bırsuru kapı acıyor bırınde ışık bulabılıyorsunuz.herseyden önce içten bakışlarıyla senı anlıyorum sana deger verıyorum dıyor. ben kendısıne gıttım çok sıkıntılı zamanlardan bu guzel gunlere geldım tavsıye ederım

Berna İncekara'yı öneririm arkadaşımda gitti her giden Allah razı olsun diyor. Bende sitesinden birkaç soru sordum cevapladı ücrette yardımcı oluyor. maddi durumum düzelince bende gidicem.

Ücretsiz değil ancak SGK geçiyo psikolog 100 psikiyatrist 50 TL benim gittiğim yer düşünürseniz özelden yazarım

Uzmanlarından oldukça memnun kalınan hizmeti oldukça iyi bir yer önerebilirim ben de İsdem Psikoloji, web sitesini mutlaka inceleyin. Tercih edeceğinizi düşünüyorum.

Avrupa yakası için ücretsiz önerebileceğiniz varmı
Ücretsız degıl belki ama ınanılmaz ıyı dısıplınli donanımlı bır kadın hala gıdıyorum kübra gazez. Sanırım cerrahpaşaya geçmiş ordada kabul edıyormus. Ben amerikan hastanesindeyken gıtmiştim kendısıne .

Buyuksehir Belediyesinin bi hizmeti olan psikolojik danışmanlık merkezleri var,giden ve memnun olan arkadaslarim soyledi bana da.

Psikoloğa gidenler bu doktorların hangi hastanede görev yaptıklarını da yazabilirler mi. Anadolu yakasında önerdiğiniz var mı birde fiyatları yazarsanız çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…