- 17 Mayıs 2014
- 27
- 1
-
- Konu Sahibi MinionRush
Merhaba canım,Kızlar ben 17 yaşındayım aile arkadaş ilişki sorunları derken çok kötü bir hal aldı herşey ve bir psikolog yardımı almak istiyorum bayan olması daha iyi olur önerebilceğiniz birisi var mı
Psikolog mu arıyorsunuz?Banada yardımcı olur musunuz
evet , iyi bir psikolog arıyorum. sıkıntılarımı çözebilmem için gerçekten düşüncelerimle baş edemez oldum artık bir yardım almaya ihtiyacım var . yardımcı olursanız sevinirimPsikolog mu arıyorsunuz?
Berna İncekara... Ben gerçekten çok minnet duyuyorum kendisine. Bende tavsiye üzerine gittim ve gidince anladım neden bu kadar çok tavsiye edildiğini. Ücrette çok yardımcı oldu yoksa gidemezdim. Psikologların gözünü para bürümüş kaç tanesini aradım randevu alın diyip kapattılar berna hanımı aradım hiçbir karşılık beklemedem yarım saatten fazla konuştu benimle resmen terapi yaptı. Her gittiğimde saat doldu geçti bir buçuk iki saat terapi yaptı. Hayatımı değiştirdi resmen. Yaşadığım igrenç durumun içinden sayesinde çıktım. Ben gerçekten insanlara iyi gelmeyi herşeyden üstte tuttuğuna inanıyorum. Allah razı olsun.Banada yardımcı olur musunuz
Kızlar ben 17 yaşındayım aile arkadaş ilişki sorunları derken çok kötü bir hal aldı herşey ve bir psikolog yardımı almak istiyorum bayan olması daha iyi olur önerebilceğiniz birisi var mı
Ücretsız degıl belki ama ınanılmaz ıyı dısıplınli donanımlı bır kadın hala gıdıyorum kübra gazez. Sanırım cerrahpaşaya geçmiş ordada kabul edıyormus. Ben amerikan hastanesindeyken gıtmiştim kendısıne .Avrupa yakası için ücretsiz önerebileceğiniz varmı