• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikolog mu psikiyatri mi??

hangisine gitsem artık arka plana attığım sorunlardan vücudum tepkı vermeye başladı.. çarpıntıdan ölücem kalp doktoruna gıttım bırsey yok. kemık ağrılarından ölücem butun bolumlere gıttım romatızmadan mr dan ıgnelı emg kadar cekıldı bırsey yok. Artık 2 gun regl oluyorum. Aşırı sinir panik atak gibi birşey oldum aklımda devamlı korku seneryoları uyuyamıyorum

Psikiyatrist tıp mezunu hekimdir. Öyle oturup saatlerce dert dinlemez. Semptomlarını öğrenip teşhisini koyar (depresyon, anksiyete bozukluğu, bipolar vs) ve ona uygun ilaç tedavisine başlar.

Psikologla yaşayacağın deyenim daha uzun solukludur. Terapi yapabilir. İlaç yazamaz. Sorunlarını çözmen için çıkacağın yolculukta sana sadece eşlik eder.

Dert nedir?

hangisine gitsem artık arka plana attığım sorunlardan vücudum tepkı vermeye başladı.. çarpıntıdan ölücem kalp doktoruna gıttım bırsey yok. kemık ağrılarından ölücem butun bolumlere gıttım romatızmadan mr dan ıgnelı emg kadar cekıldı bırsey yok. Artık 2 gun regl oluyorum. Aşırı sinir panik atak gibi birşey oldum aklımda devamlı korku seneryoları uyuyamıyorum
Psikiyatri o zaman

Psikiyatrist gitmiştim direk ilaç yazmıştı.

2 haftadır psikologla konuşuyorum bana daha iyi geliyor
Zaten önce psikologa gidin gerekliyse yollar psikiyatriye

Bence önce psikoloğa git o seni psikiyatrise yönlendirir zaten

son dönemde herhangi bir stres durumu yaşadınz mı? anksiyete yani yogun kaygı ve panık atak var anladığım kadarıyla. bilinçaltınızda ne var acaba

ıkısı bır arada olması gereken vakalar var...tek basına biri yetmeyebilir....ılac ve terapı cogunlukla aynı anda yurutulen tedavılerdır.

oo sayayımm
annemi ablamı döven bir baba
babanın ani ölümü
parasız geçen çocukluk
evde abi abla çatışması kavga gürültü
babamın ölümünden dolayı polislerin bize olan düşmanlığı ve durmadan uğraşmaları tehditlerle geçen yıllar
içe kapanıklı çocukluk
abi yenge anne arasında yıllarca süren kavgaya dahıl olmam
abiden gelen korku kavga
devamlı susmak
parasız geçen üniversite hayatı
evlenip aile apartmanında yaşamak
çocuğumu eltime ve kayınvalıdeme bırakarak işe gitmek
çocukdan hiç anlamayan 2 kadınla 4 yıldır laf anlatamamak
kıskanç elti
onun cin den bozma çocuğu
aile apartmanından neferet etmek
herkese kızmak hakaret etmek ama herkesın yagrappı sükür dıyıp bıldıklerını okuması
özellıkle sonuncusunda artık vucud alarm vermeye basladı

Back
X