psikola. yardimi almam gerekir mi

huzun67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
17
4
Ben birini cok.sevdim ve o kisinin evli ve bir.kac insanla daha iliskisi oldugunu ogrendim yikildim oysa onun icin bir cok.maddi manevi zorluga.katlandim simdi her ne kadar ihanete ugramis kandirilmista olsam icimdeki sevgiyi silip atamiyo. Disari cikamiyorum eve kapattim kendimi kimse ile konusmak gelmiyor icimden disari ciktigimda hep onunla yasadiklarim aklima geliyor hicbir seyden tat almiyorum devamli yatip uyumak istiyorum ne yapmaliyim yardim istiyorum

Merhaba; şuan ne kadar zor durumda olduğunu ve derin duygular yaşadığını tahmin edebiliyorum. Bazen yitip giden aşk arkasından bizler bile bile acımızı çekmeyi isteriz aslında biliriz mantıklı olanı ama kalbimize söz dinletemeyiz. Beraber yaptığınız her güzel şeyi hatırlarsın, ıssız adamda olduğu gibi küçücük bir tel tokası veya onu hatırlatacak herhangi bir nesne saatlerce gözyaşı akıtmaya yeterli olur.

Hayatta her şey yaşanabilir.. Bir psikologtan yardım alabilirsin belki ilaç tedavisine başlayabilirsin, bunun yanında sana da çok iş düşüyor. Gerçekleri görmeye çalışmalısın, sadece güzel hatıraları değil de daha çok sana yaşattığı kötü şeyleri,kötü anıları ve söylediği yalanları düşünmelisin. Ağlamak istediğinde ağla, acını yaşamak istiyosan yaşa ama kendini onsuzluğa alıştır. Dua et, Allah'ın sevgili kuluymuşum daha kötü şeyler olabilirdi diye düşün. Sonu olamayacak bir ilişki senin zamanını, duygularını, benliğini çalar. Maddi manevi zarar görmüşsün, zararın neresinden dönersen kardır. Her şeyin hayırlısını dile.

Herkesin yaşadığı anlatabildiği ya da anlatamadığı şeyleri vardır. Anlatabilecek bir dostun varsa anlat, kendini soyutlama, birinin yanında varlığını hissetmelisin. Seni dinlerken sıkılmayacak, aman yine aynı şeyleri anlatıyo deyip kenara çekilmeyecek bir dostun umarım vardır.Yalnız tavsiyem herkesle paylaşma, insanlar farklı farklı malum..

Benim hayat tecrübelerimden edindiğim ve çıkardığım bir şey vardır. Her yaşadığımız iyi ya da kötü ne varsa hayatımızın halkalarını oluşturur. Her halka birbirine bağlanıyor,zincirini oluşturuyor. O halkalar uzadıkça güçleniyosun, sağlamlaşıyosun. Bugün kötü olan bir şey seni başka güzel bir halkaya bağlayabilir emin ol. Belki de bu yaşadığın, ileriki hayatındaki en güzel şeyi getirecek sana.

Bu bizim kendi hayatımız. Yıpranırsak kendimize, mutlu olmaya çalışırsak kendimize, yaşanılanlardan ders almazsak yine kendimize.. Kendine değer ver. Başka sen yok ki bu dünyada.. Zaman geçiyor, bir gün gelecek bunları hatırlamıyacaksın belki, belki ne aptalmışım diyeceksin..

Ve bir de şunu asla unutma, vazgeçilmeyecek kimse yoktur bu dünyada.. (Aile başka tabi) Kalbin varsa yeniden sevebilirsin, şuan başkasını sevemem istemem desen de inan seveceksin.
Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…