Psikiyatriye gitmek

Ben Bursadayım ama devlette hiç psikoterapi yapan duymadım üniversite tıp fakültesinde varsa orayı bilmiyorum ama

Gorustum doktorla orta derece depresyon teshisi koydu ilac verdi
Karsisinda agladim
Anlatmak istedim
Onerileriniz varsa alirim
Birseyde yapmak icimden gelmiyor ilaclarin etkisini gosterene kadar bekle dedi doktor
İlaç verdiyse en geç 6 haftada başlar etkisini göstermeye ben de lohusa depresyonu olmuştum sizi anlayabiliyorum ben sürekli ağlıyordum daha sonraları hiçbir şey yapmak gelmiyordu içimden geçti çok şükür sizin de geçer biraz sabır

3 haftayi bulur dedi doktor valla kullaniyimda bitsin bu cile bende surekli agliyorum
Isyerinde annemle konusurken çıldırdım artik arkadaslarim sessiz ne oluyor dedi hayatta yapmam bole bisey
Artık cok agir geliyor umarim gecer gecmis olsun sizede

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun evet 3 haftayı buluyor tam etkisi 6 haftada gösteriyor demişti Dr benim öyle de olmuştu bununla ilgili kitaplar da okuyun onlar da iyi geliyor bir de canınız istemese bile bişey yapmaya çalışın ben evde iş yaparken hüngür hüngür ağlıyordum sanki içimde volkan vardı şelale gibi akıyordu gözümden yaş geçti çok şükür Allah kimselere vermesin

ben üniversitede tırnak yiyorum diye gittim, çıktığımda asıl sorunumun başka bişi olduğunu farkettim. bence şartlanmayın. akışına göre devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…