Psikiyatriye gitmek

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
805
103
Iyi aksamlar
Bu aksam pskiyatri doktoruna randevum var
Ilk gorusmem olcak kisitli zaman neler anlatilir ne kadar kisa tutmak lazim konusmayi
neyi anlatmam gerektigini sormak sacma olur mu tavsiyeniz varmidir
Gitmeden bunu sormak istedim

O sizi yönlendirecektir. Sadece rahat olun. Hissettiğinizi anlatın. Onun sizin hakkınızda ne düşüneceği önemli değil sizin doğruları anlatmanızı ruhunuzu iyileştirecektir.

Cok sagolun
Kendimi zaten kotu hissediyorum bide bunu dusunmek daha da yordu

Daha dün gittim. İlk görüşmede kendimi tanıtmam için birkaç soru sordu. Sonra da ne gibi bir problemim olduğunu, nasıl olduğumu sordu ki benim problemimin sebebi çok belliydi onu anlattım. O konu üzerine sorular sordu ve görüşmeyi o yönlendirdi. Ben de eklemek istediğim şeyler varsa anlattım. Yarım saat sürdü. Psikoterapi ile ilerlemeye karar verdik.
Endişelenmeyin, kendinizi rahat hissedip hiçbir şeyi gizlemeden anlatın.

Devlete mi gittiniz ozelemi
Psikoterapi devlette varmidir acaba

Devlette yarım saat ayıracaklarını sanmıyorum özeldir.
Sizin online mı görüşmeniz? Sakın çekinmeyin. Vaktiniz kıymetli. Sizi yardım aramaya iten olay nedir oradan başlayın. Gerisini o yönlendirir

Yakınımda özel hastane vardı devlet hastanesi uzaktı o nedenle gitmemiştim. Önce bir teşhis konulursa ona göre ilerlerim dedim. Doktor da ilaç tedavisini uygulamak için emzirmeyi bırakmamı daha uygun buldu ben de bunu istemedim psikoterapi ile kendim aşmak istedim. Uzun zaman alır ve maliyetli dedi ve yakınımdaki bir üniversite hastanesinde psikoterapi yapan bir prof. Önerdi. Dilerseniz görüşün daha uygun olur ücretler karar verin dedi.
Bir de özel hastanede 10 gün içinde aynı polikliniğe ikinci kez gelmek kontrol olarak geçiyor ve ücretsiz. Yani her hafta terapi için gitsem de 4 kez değil 2 kez ücret ödeyeceğim.
Önce tıp fakültesine gitcem ama özel muayene diye geçiyor.
Devlet hastanesinde de kardeşim çalışıyor aynı bölümde. Pek uzun görüşmeler mümkün olmayabilir dedi.
Özel kliniği olanlar da 500-600den başlıyormuş.
Tüm bildiklerim bunlar. İnşallah yardımcı olur size.

Devlette hele ki yoğun bir ilse 10-15 dakikalık görüşmeler oluyor. Varsa üniversite hastanesinde psikoterapi konusunda uzman bir doktor bulup özel randevu almanız daha iyi olur. 160 lira burada muayene ücreti.
Ha ben online görüşme istemediğim için ücretler de böyle. Online terapiler hakkında hiç fikrim yok. Belki daha uygundur.

Iyi aksamlar
Bu aksam pskiyatri doktoruna randevum var
Ilk gorusmem olcak kisitli zaman neler anlatilir ne kadar kisa tutmak lazim konusmayi
neyi anlatmam gerektigini sormak sacma olur mu tavsiyeniz varmidir
Gitmeden bunu sormak istedim
Size sorular yöneltecek doktor ya da asistanı, bu sorulara verdiğiniz cevaba göre de tanı koyacak.

Tesekkur ederim ilginiz icin
Benimki devlet aslinda ben ozel hastanede calisiyorum indirimli olduğu halde su an o kadar butcemde yok daha once yakinim icin bu doktorla görüştük yardimci olmaya calismisti
Umarim faydasini görürüz buraya da yazarim tekrardan

Ben 3.5 sene önce devlete gitmiştim çok iyi bir doktora denk gelmiştim çok sevmiştim kendisini. Birkaç ay ilaç sonra yüzyüze devam etmiştik. Bende o hastaneye tayin oldum şuan birlikte çalışıyoruz hatta :) nasip bu işler. Devleti de deneyin araştırın mutlaka. Karşıdaki yönlendiriyor bu arada rahat ol asıl soruna odaklan sen

Söyleyeceklerinizi bir gün önceden kağıda yazın. Hem fikirleriniz aklınızda düzenlenmiş olur, hem de saha sonra bunu da anlatacaktım demezsiniz.

Iatanbulda misiniz
Doktor ismi alabilirim

Gorustum doktorla orta derece depresyon teshisi koydu ilac verdi
Karsisinda agladim
Anlatmak istedim
Onerileriniz varsa alirim
Birseyde yapmak icimden gelmiyor ilaclarin etkisini gosterene kadar bekle dedi doktor
Evet canım beklemen gerekiyor ilk onbes gün biraz artabilir hatta şikayetlerin ama sonrası çok iyi geliyor biraz sabret sakın bırakma. Özelden atacağım yinede doktorun ismini sana

Evet canım beklemen gerekiyor ilk onbes gün biraz artabilir hatta şikayetlerin ama sonrası çok iyi geliyor biraz sabret sakın bırakma. Özelden atacağım yinede doktorun ismini sana
Artabilirmi dersin bilmiyordum onu bugun surekli aglamakliyim
2 3 hafta sabretcem mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…