- 25 Eylül 2014
- 74
- 66
- 23
- 45
- Konu Sahibi denizekin2014
merhabalar; psikolog mu-psikiyatrist mi?Anadolu yakasında olan ve ücretleri nedir?kaç seans oluyor? fikir verir misiniz ltf.Özellikle pendik civarı.Tşkler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar; psikolog mu-psikiyatrist mi?Anadolu yakasında olan ve ücretleri nedir?kaç seans oluyor? fikir verir misiniz ltf.Özellikle pendik civarı.Tşkler.
arkadaşlar tşkler...sorduğum günün ertesi günü özel bir hastanenin psikiyatrist bölümüne gittim :) ve iyikide gitmişim.silkelendim ve kendime geldim...doktorumun hayat hikayeside birazcık kendime olan güvenimi dahada artırdı...verdiği ilaçlarıda kullanmıyorum çöpe attım.gittiğim gün yarım hap ve 1 damla verdi kullandım vücudumu uyuşturdu 3 gün uyuşukluğu geçmedi ve ben kullanmak istemiyorum dedim kendime ve kullanmıyorum.ve daha iyiyim keşke boşanma dan hemen sonra gitseymişim :)