• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

psikiyatrist önerisi ltf

denizekin2014

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
74
66
23
45
merhabalar; psikolog mu-psikiyatrist mi?Anadolu yakasında olan ve ücretleri nedir?kaç seans oluyor? fikir verir misiniz ltf.Özellikle pendik civarı.Tşkler.

özel hastanelerin bölümleri de var?tavsiye eder misiniz?devlet hastanelerine gidince ilaç yazıp gönderiyor mu yoksa oturup dinliyor telkinde bulunuyor...tşkler...

Seansa durumuna göre doktor karar veriyor.. bence önce devlet hastanesine git, memnun kalmazsan özele gidersin..
bu arada, her hastalığa ilaç yazılmaz.. sadece seanslarla bile iyileşenler var.

merhabalar; psikolog mu-psikiyatrist mi?Anadolu yakasında olan ve ücretleri nedir?kaç seans oluyor? fikir verir misiniz ltf.Özellikle pendik civarı.Tşkler.

Merhaba,
Hani Avrupa Yakası'nda önereceğim, olur da seçenekler arasında işinize yarayan bu öneri kalır.
Özel Sarıyer Tıp Merkezi Dr. Hakan Sayıta.
Sigortayla anlaşması bulunuyor ve 30tl gibi bir rakam ödüyorsunuz.
Giden yakınlarım çok memnun.
Ve uzun süre dinliyormuş .
Hatta giden yakınım oraya ilk gittiğinde sıra bekleyenlere danışmış , memnun musunuz?diye.
Birisi demiş ki; intihar düşüncesinden döndüm ve şu an iyiyim..
Çok yardımcı oluyormuş.
Ben de gitmek istiyorum ama ilaç kullanmak istemedğimden erteledim hep fakat gideceğim sanırım.
Umarım işinize yarar.
Sevgiler,

Devlet hastanesinde psikiyatrist ile görüşebilirsiniz. Çok ekstrem bir durumunuz yoksa olay şu şekilde işler. 5 dk sorununuzu dinler, sonra ilaç yazar belli bir dozla, ilacı kullanırken spor yapmanızı önerir, 2 hafta sonra kontrole gelmenizi önerir doz ayarlaması için, toplam randevu 10 dk sürer. Bildiğim kadarıyla psikoloğa da psikiyatrist yönlendiriyor devlet hastanelerinde. Ama neyE göre yönlendirdiklerini bilmiyorum. Özel psikiyatristler daha farklı prosedürler uygulayabiliyor, en azından sizi daha detaylı tanıma yoluna gidiyorlar ayrıntılı anketler yaotırarak seansları daha uzun tutarak filan ama bu terapideğil sadece sizi tanımaya yönelik seanslar.

idealtepe maltepe de kızkardeşimin kliniğini önerebilirim
FEBRİS
internetten ayrıntılı bilgi sahibi olabilrsin
klinikte
psikayatr psikolog ve aile danışmanları çalışmaktadır
özel muayenehane olmadığı içinde fiyatları nispetyen daha uygundur

özel sağlık polikiliniği gibi düşün lütfen
ne hastane çilesi var
nede özel doktor masraf ağırlığı

işlerinde uzman kişlerin çalıştığı
ayrıca birçok sosyal projeleride bulunan
oldukça profesyonel bir kurum
memnun kalacağına eminim

kesinlikle psikiyatriste git. sonuçta psikolojik rahatsızlıklar hormonlar,salgılar,beyin fonksiyonları gibi şeylerle ilgili . depresyon bile. diğer hastalıklar da nasıl doktora gidiyosan bu alanda da doktor olmayan birinden yardım almak anlamsız. doktor sana uygun ilaç tedavisi ile hem gerekli düzenlemeleri yapar hemde terapi vb. ile rehberlik eder çıkış yolları ve tavsiyeler verir . hastanede hiç ilgilenmiyolar randevu alıp beklemene yazık. bağdat caddesinde medicapsikiyatri var. ordaki doktor çok mükemmel. zaten gidince ne demek istediğimi anlıyacaksın. çok güvenilir ve kendinden emin. ben bir seans gittim. seans süresi yok. süper ötesi. şuan çok iyiyim. gittiğim zaman 200 tl idi. daha önce gitmediğim doktor kalmamıştı çoğu birçok defa çağırdı hatta. ama tek ilaçla burada sorunum çözüldü. telefonu: 0537 024 52 16 yeri bağdat caddesi üzerinde pendikten çok rahat gidersin. çok memnun kalıcaksın.

kendi psikiyatristimi önerebilir...
yeri sahrayıcedid te..
turgay kasap..
mental psikiyatri muayenehanenin adı...
250 lira seansı..

arkadaşlar tşkler...sorduğum günün ertesi günü özel bir hastanenin psikiyatrist bölümüne gittim :) ve iyikide gitmişim.silkelendim ve kendime geldim...doktorumun hayat hikayeside birazcık kendime olan güvenimi dahada artırdı...verdiği ilaçlarıda kullanmıyorum çöpe attım.gittiğim gün yarım hap ve 1 damla verdi kullandım vücudumu uyuşturdu 3 gün uyuşukluğu geçmedi ve ben kullanmak istemiyorum dedim kendime ve kullanmıyorum.ve daha iyiyim keşke boşanma dan hemen sonra gitseymişim :)

arkadaşlar tşkler...sorduğum günün ertesi günü özel bir hastanenin psikiyatrist bölümüne gittim :) ve iyikide gitmişim.silkelendim ve kendime geldim...doktorumun hayat hikayeside birazcık kendime olan güvenimi dahada artırdı...verdiği ilaçlarıda kullanmıyorum çöpe attım.gittiğim gün yarım hap ve 1 damla verdi kullandım vücudumu uyuşturdu 3 gün uyuşukluğu geçmedi ve ben kullanmak istemiyorum dedim kendime ve kullanmıyorum.ve daha iyiyim keşke boşanma dan hemen sonra gitseymişim :)

Hangi hastane scaba bende arastiriyirum pendikteyim bende

Back