• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Psikiyatri ilaçları

deryaabbbhjmnh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
84
31
3
18
Arkadaşlar merhaba ben herkese herşeye yabancılaşma hisim vardı ve nefes darlığım filan vardı, doktora gittim bana selectra 25 mg verdi , başta sanki insanı bunaltiyor sersem yapıyor sanki, eskiden hisetiğin şeyler daha da yoğun oluyor sanki, ama 3 gündür kullanıyorum, her şey böyle şaka gibi filan oluyor ya, ve bunaltıp daraltıyor , başka bir ilaç vermişti doktor, onu bıraktım, tekrar yanına gittim bunu verdi, diğer ilaç aşırı bunaltmiştı, ibadetlerimi seven bir insanım, ama ibadetlerimi düşününce bile her şey şaka geliyor, etrafım kendim filan, ilaçtan belki yoğunlaştı, bazıları bir iki haftda etki ediyor diyor, bakalım, merak ettim kulanan varmı diye, yada sizde öyle şeyler yaşadınızmi

Yaşadığınız çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık ve ilacı selecrta 25 mg değil bence. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.

Yaşadığınız çok ciddi bir psikolojik rahatsızlık ve ilacı selecrta 25 mg değil bence. Doktorunuzu değiştirmenizi tavsiye ederim.
Ben 18 yaşındayım, o yüzden doktorum ergenlikte de bunlar olur dedi, bunu verdi, bilmiyorum ilk iki hafta öyle daraltıp bunaltıyor diyorlar, teyzem de gitmişti, oda ilk iki hafta çok daralıyordu, ztn bir ay sonra kontrol

Ben 18 yaşındayım, o yüzden doktorum ergenlikte de bunlar olur dedi, bunu verdi, bilmiyorum ilk iki hafta öyle daraltıp bunaltıyor diyorlar, teyzem de gitmişti, oda ilk iki hafta çok daralıyordu, ztn bir ay sonra kontrol
Bende 16 yaşlarındayken selectra 100 mg kullanıyordum ve hiç böyle yabancılaşma daralma yaşamadım.

Merhaba ben de ilk 18 yaşımda bu anksiyeteyle tanışmıştım belirtim yabancılaşma mide bulantısı kalp çarpıntısı falandı. İlaçlar bir ayda etki etmişti sakin olun ve ilacın iyi gelmesini bekleyin

Merhaba ben de ilk 18 yaşımda bu anksiyeteyle tanışmıştım belirtim yabancılaşma mide bulantısı kalp çarpıntısı falandı. İlaçlar bir ayda etki etmişti sakin olun ve ilacın iyi gelmesini bekleyin
Gerçekten mi, bende de her şey Anlamsız, çok kötü hisler filan geliyor, 5 gündür kullanıyorum, Sizde ilk önce kullandığınizda bunalma yapmışmiydı daralma filan, ztn başta hemen etki etmezde, her şey bu dünya başka dünya herşey böyle tuhaf gibi geliyor filan, umuyorum ki şifamı bulacam, sizde nasıldıki, benim anlatıklarim gibimiydi, bazen uyku uyumak istiyorum ama daralma filan geliyor, ama bekliyorum bende, bide ilaç kullanma esnasında, hep kötü düşünce filan geliyor bazen , sizde oluyormuydu, buraya yazmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz 🥰

İlaçların etki etmesi zaman alır. Minimum 1 ay, 1.5 ay dener doktor.

Kendini doğru ifade ettiysen doktorun da ona göre ilaç yazmıştır. Sabret. Yan etkileri de yaşıyor olabilirsin. İlk günler özellikle zordur.

Geçmiş olsun.

İlaçların etki etmesi zaman alır. Minimum 1 ay, 1.5 ay dener doktor.

Kendini doğru ifade ettiysen doktorun da ona göre ilaç yazmıştır. Sabret. Yan etkileri de yaşıyor olabilirsin. İlk günler özellikle zordur.

Geçmiş olsun.
Yok doğru ifade ettim, normal ergenlikte çok olur dedi, rahatlatacaktır bu ilaç dedi, evet başta zor oluyor, insan kendini kaybediyor, ztn başka bir iki arkadaşım da başta öyle olup , sonra iki haftadan sonra yarar görüyoruz dediler, o yüzden bende bekliyorum

Back