Psikiyatri doktorum..

Ben doktor olsam hastalara numaramı vermezdim heralde. Hele psikiyatristsem daha riskli. Benim psikiyatristim beni hep gizli numaradan arar. Üniversite hastanesinden. Rutin olara gitmeZsem arar nasılsın der.

Bu doktor numarasını vermiş sanırım özel doktor tam anlamadım. İlk defa gelen bir hastaya biraz daha sabırlı olmalıydı bence. İlk gelişi ilk antidepresan kullanışı. Aramalar devam ederse uyarabilirdi. Erken uyarmış.

Bence ozele gidin 10dakikada insan mi taninir.Uslubu cok yanlis bence ya.Ama eczaciyada danisabilirsiniz bu tarz sorulari aklinizda bulunsun
Bebegim var disari cikma gibi bi durumum yoktu ve midr yanmasi aşiri oldugu için yan etkilerde de yazmiyordu zehirledim sandim o yuzden aradim

Bebegim var disari cikma gibi bi durumum yoktu ve midr yanmasi aşiri oldugu için yan etkilerde de yazmiyordu zehirledim sandim o yuzden aradim

Dogal hakkiniz tabikide cunku Allah korusun bazen iki ilac etkilesimi girdi mi cok kotu sonuclar dogurabilir
Doktorun acele davranmis terslemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…