- 14 Nisan 2015
- 1.064
- 2.259
- 133
Düşüncelerime tercüman olmuşsunuz.Kesinlikle kabahat değil
Doktor tolere de edebilirdi bana sorsa doktor, ben aklına takılmış bu sefer de cevapla sonra güzel bir dille bu kadar sık aramamasini söyle derdim
Ama doktor sanki mecbur olduğu işi yapmamış gibi o zaman doktor olmasaydı söyle böyle
Ne münasebet para veriyorsak mesai saatleri içinde verdiği hizmeti satın aliyoruz o saatler için para veriyoruz
Bu telefon vermek ya da vermemek meselesi o kadar tartışmalı bir konu ki bu yüzden... Erişilebilir olmak iyi mi kötü mü bilemiyorum. Doktor telefon numarasını vermese iki defa aranmayacak ve kimseyi terslememiş olacaktı. Ama konu sahibi de sorularının cevabını alamamış olacaktı.
Yüksek muayene ücretlerinden yakınıyor insanlar. Aynı zamanda serbest çalışan avukatlara, mimarlara ödenen yüksek meblağlardan da. Fakat nedense kimse bir işte az tecrübeliye, az isim yapmışa razı değil. Çünkü herkes "her şeyin en iyisine layık"; her şeyin en iyisini sunacak olan meslek erbabı hariç, nedense? Miktarı önemli değil para cepten çıktığı an tüm kaprisleri çekmeye mecbur(!) karşınızdaki. Hatta "hiç para ödemediyseniz aldığınız hizmet de görevli de kıymetsizdir" anlayışı var ki bayılıyorum.