- 26 Eylül 2014
- 688
- 986
- 123
Iyi geceler bayanlar... bugun yasadigim olay aklima takildi paylasmak istedim acaba ben mi cok alinganim yoksa hakli miyim? Diye... ilk defa piskyatira gittim ve depresyonda oldugumu ilac kullanmam gerektigini soyledi vs neyse bugun ilaci ilk defa ictim bende aşiri şekilde mide yanmasi yapti nefes borum falan artik yangidan nefes alamayacak hale geldim neyse doktorumu aradim danistim o aciyla doğumkontrol ilaci ile kullanmamin bi etkisi olup olmadigini sormayı unuttum... yaklaşik 3 -4 saat sonra tekrar arayip midemin acisindan ikinci sorumu sormayi unuttugumu soyledim ve sordum.. aldigim cevap "d.kontrol hapi ile alabilirsin ama her detayi boyle arayip telde halledemeyiz " cevabiydi benim bu usluba moralim bozuldu tabiki cunku seans sirasinda bunlari bana aciklamadin ki ben ilk defa piskyatr deneyimi yasadigim icin aklima gelmedi diğer sorunlarimdan dolayi.. cok uzattim biliyorum velhasil bu cevap beni doktora karşı negatif yapti.. sizce alinganlik mi yapmisim yoksa doktorun tavri biraz abes mi?