PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.

Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.
Hiç sorun değil,her şeyi rahat rahat sorabilirsiniz :) Ben iki buçuk yıl önce Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Media Mark'tan 1394 TLye almıştım. Faturası duruyor hatta. Ama garantisi bitti. Yine de fotoğraf çekimi biter bitmez özenle üstünü özel bezle silip çantasına koyurak bebek gibi baktım :) İlk fotoğraf makinem olduğu için :) Hiç bir çiziği,teknik problemi yok hatta eşim elden verebileceğini söyledi. Kontrol edersiniz. Ve 700Tl istiyorum makinem için :) Fotoğrafta gördüğünüz gibi o ekipman ve çantasıyla vericem. Bir de kullanma kitapçığı ve doğru hatırlıyorsam olması önemli olmayan bir cd vardı. Onu da bulup koyarım.

Gömleği dümdüz koyup mezurayla ölçünce 40cm oluyor.

Ayrıca gri kazak,çiçekli üst,tabu ve mavi çizgili elbise satılmıştır :)

kareli gömleklere bayıldım normal şartlarda S oluyor ama bazen de M oluyor bilemedim simdi
mavi altı lastikli gömlekte çok şık oda mı S beden

Pembe gecelik ve birkaç ürün daha ayırtılmıştı ve Minikkus tarafından satın alındı :) Güle güle kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…