Canım çantam bügün elime geçti sana çok ama çok teşekkür ediyorum yepyeni tertemiz ürünler yolladıgın için bu ikinci alışverişim ama beni ikisinde de çok mutlu ettin ikisi de tertemiz ve yepyeniydi tekrar tekrar teşekkür ediyorumKoton Marka floral çantamı satışa koydum,35TL.
English Home Foto albümler tanesi 5TL
Eki Görüntüle 1426339
Canım çantam bügün elime geçti sana çok ama çok teşekkür ediyorum yepyeni tertemiz ürünler yolladıgın için bu ikinci alışverişim ama beni ikisinde de çok mutlu ettin ikisi de tertemiz ve yepyeniydi tekrar tekrar teşekkür ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_2157-jpg.1432338/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_1796-jpg.1432328/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/img_1756-jpg.1416620/
duruyorlar mı beden ve fiyat bilgilerinide alırsam çok sevinirim
canım karttan eksilere geçmişsen yani ek hesabını kulanmışsan otomatikmen karta ek hesaptaki borcu ödüyor belki bundandır bende bu konuda sıkıntı çektim ama sonradan anladım belkide hala aktarılmamıştır emin değilimYalnız migren ağrısı çekiyorum her ay bir veya iki kere. İki gün önce başlayan ağrı bugün son buldu ve kargoya bu hafta veya gelecek hafta çıkmam mümkün değil,lütfen ona göre ayarlayın kendinizi. Ayrıca nerdeyse 5 gündür Ziraat bankasından 10 TL eft yapıldı hesabıma ama bir türlü gelmedi. Siz hiç böyle sorun yaşadınız mı? İkide bir kontrol ediyorum neyse ki böyle yüksek para değil de yoksa stresten uyuyamazdım. Yatırılmış deniliyor ama hesabıma yatan hiç bir şey yok en son Minikkus ödeme yapmış. Bana yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim,stres içindeyim
Yalnız migren ağrısı çekiyorum her ay bir veya iki kere. İki gün önce başlayan ağrı bugün son buldu ve kargoya bu hafta veya gelecek hafta çıkmam mümkün değil,lütfen ona göre ayarlayın kendinizi. Ayrıca nerdeyse 5 gündür Ziraat bankasından 10 TL eft yapıldı hesabıma ama bir türlü gelmedi. Siz hiç böyle sorun yaşadınız mı? İkide bir kontrol ediyorum neyse ki böyle yüksek para değil de yoksa stresten uyuyamazdım. Yatırılmış deniliyor ama hesabıma yatan hiç bir şey yok en son Minikkus ödeme yapmış. Bana yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim,stres içindeyim
Enpara hesabım var ve hesabımda 30tl duruyor kaç gündür. Ek kart diye bir şeyim de yok sadece paracart kullanıyorum. Kredi kartı,taksit yapan kart hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. 5Tl zaten duruyordu,25TL yi minikkus yatırdı. Kaç gündür bekliyorum hiç bir şey. Yani mesela herkes çatır çatır ödeyebiliyor bi Ziraat bankasından yatırılan 10 Tl cik yatmıyor anlamıyorum yacanım karttan eksilere geçmişsen yani ek hesabını kulanmışsan otomatikmen karta ek hesaptaki borcu ödüyor belki bundandır bende bu konuda sıkıntı çektim ama sonradan anladım belkide hala aktarılmamıştır emin değilim
Dikkat edin arkadasım. ..Paramı tam alamadım kac kere..Bu yüzden satıştan çekilip konularımı kapattırmıştım..Enpara hesabım var ve hesabımda 30tl duruyor kaç gündür. Ek kart diye bir şeyim de yok sadece paracart kullanıyorum. Kredi kartı,taksit yapan kart hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. 5Tl zaten duruyordu,25TL yi minikkus yatırdı. Kaç gündür bekliyorum hiç bir şey. Yani mesela herkes çatır çatır ödeyebiliyor bi Ziraat bankasından yatırılan 10 Tl cik yatmıyor anlamıyorum ya
Enpara hesabım var ve hesabımda 30tl duruyor kaç gündür. Ek kart diye bir şeyim de yok sadece paracart kullanıyorum. Kredi kartı,taksit yapan kart hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. 5Tl zaten duruyordu,25TL yi minikkus yatırdı. Kaç gündür bekliyorum hiç bir şey. Yani mesela herkes çatır çatır ödeyebiliyor bi Ziraat bankasından yatırılan 10 Tl cik yatmıyor anlamıyorum ya
bankayı arayıp sordunmu veya gönderdiğin iban nonu kontrol etinmi belki eksik veya yanlış vermişsindirEnpara hesabım var ve hesabımda 30tl duruyor kaç gündür. Ek kart diye bir şeyim de yok sadece paracart kullanıyorum. Kredi kartı,taksit yapan kart hiç kullanmadım bu yaşıma kadar. 5Tl zaten duruyordu,25TL yi minikkus yatırdı. Kaç gündür bekliyorum hiç bir şey. Yani mesela herkes çatır çatır ödeyebiliyor bi Ziraat bankasından yatırılan 10 Tl cik yatmıyor anlamıyorum ya
Valla ordan da kontrol ettim. Saatimi sattığım kızın yatırdığı para,diğer sattığım kıyafetler,koton çantasını ve montunu sattığım kızın yatırdığı para herşey yazıyor. Ama bi 10tl yok ortada. Kıza bir de o hareketlerin dökümünün en son halinin resmini de gönderdim. O da şaşkın ben de. Geçen hafta şu anda hatırlamıyorum hangi gün ama geçen hafta yatırıldı denilen fişi de gönderdiği para yok hala. Hayır 10TL sinde de değilim sadece huzursuz oluyorum bıkkınlık geldi artık.Hesap hareketlerinde görürsün canım, şayet hesap hareketlerinde görünmüyorsa yatırılmamış demektir. Eğer görünüyor da nazlının dediği gibi bakiye eksideyse banka almıştır.
Hesap hareketlerini kontrol etmen gerekir..İnternet şubesi bunun için en kolay yoldur.
Valla ordan da kontrol ettim. Saatimi sattığım kızın yatırdığı para,diğer sattığım kıyafetler,koton çantasını ve montunu sattığım kızın yatırdığı para herşey yazıyor. Ama bi 10tl yok ortada. Kıza bir de o hareketlerin dökümünün en son halinin resmini de gönderdim. O da şaşkın ben de. Geçen hafta şu anda hatırlamıyorum hangi gün ama geçen hafta yatırıldı denilen fişi de gönderdiği para yok hala. Hayır 10TL sinde de değilim sadece huzursuz oluyorum bıkkınlık geldi artık.
İban numarası doğru eşimle bile kontrol ettik ama aramadım. Benim şimdi Ziraat bankasını mı aramam gerek?bankayı arayıp sordunmu veya gönderdiğin iban nonu kontrol etinmi belki eksik veya yanlış vermişsindir
İban numarası doğru eşimle bile kontrol ettik ama aramadım. Benim şimdi Ziraat bankasını mı aramam gerek?
Çok teşekkür ederim :) Bu işi yapmayı çok istiyorum. Umarım ilerde eşimle küçük şirin bi dükkan açarız ama şu anda öyle dolabımdaki fazlalaıkları elden çıkarmakla yetinmeliyim.Kombinlerine, seçimlerine, kıyafetlerle kitapları uyarlamana bayıldım. Bu tarz bi butik açmanı öneririm. Zevkin mükemmel
benimde başıma bikere geldi ama benim hatamdı yanlış iban no yoladım bankaya gelmem gerektiğini söylemişlerdi ama sağolsun ürün alan canım arkadaşım bidaha yatırdı parayı emin olmak için gidip sora bilirsin belki teldende bilgi alabilirsinİban numarası doğru eşimle bile kontrol ettik ama aramadım. Benim şimdi Ziraat bankasını mı aramam gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?