PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Ve kargo yollandı :) Özelden mesaj yazdım. Yumuşacık ta paketledim. Hayırlı olsun Hy_patia :)

Sevgililer Günü Kombinii ! Gömlek 10TL
Altına kot etek giyebilirsiniz. Saçlarınızı hafif dağınık halde olacak şekilde at kuyruğu yapın. Kırmızı renkte fiyonlu tokayla. Hafif makyaj.

Ayıcık 15TL (Kendi kendinize de hediye alabilirsiniz. Ben özel günlerde kendime de hediye alıyorum ^^)
IMG_1638.jpg

IMG_1652.jpg

Koltuğa sığacak kadar büyük Tiger :) 45TL
IMG_1636.jpg
IMG_1633.jpg

Plazma tv nin sehpasına koyup çekebildim,düşünün artık :)

Romantik kitap önerisi :) Kitaplar 5TL
Defter 5TL

Yanlarındaki fotoğrafı da kendim çektim. Ve çook sevdiğim fotoğrafımdır. Aşk dolu günler diliyorum şimdiden :)
IMG_1987.jpg

Sevgililer Günü Kombinii ! Gömlek 10TL
Altına kot etek giyebilirsiniz. Saçlarınızı hafif dağınık halde olacak şekilde at kuyruğu yapın. Kırmızı renkte fiyonlu tokayla. Hafif makyaj.

Ayıcık 15TL (Kendi kendinize de hediye alabilirsiniz. Ben özel günlerde kendime de hediye alıyorum ^^) Eki Görüntüle 1414065
Eki Görüntüle 1414064

Koltuğa sığacak kadar büyük Tiger :) 45TLEki Görüntüle 1414067 Eki Görüntüle 1414066

Plazma tv nin sehpasına koyup çekebildim,düşünün artık :)
başka peluş oyuncak varmı cnm

kürk mantolu Madonna ve pucca nın kitabı duruyor mu?ayrıca pembe geceliği ayırtanlar almazsa, talibim:))
İkisi de duruyor. Kürk Mantolu Madonna'nın ilk sayfasında arkadaşım tarafından yazılmış bir not var. Özelden yollarım isterseniz. Belirtmem gerekti. Ama kitaplarım tertemiz :)

Dün Sevgililer Günü olduğu halde pek mutlu olamadım ve güncelleme yapmadım. Kadınların en romantik olduğu,hediyeler beklediği bu günde genç kız vahşice öldürülmüş halde bulundu. Ailesine sabır diliyorum. Bir daha böyle şeylerin yaşanmamasını diliyorum. Ve Allah o pisliklerin cezasını versin diyorum. Bunları yazmadan geçmek istemedim.

Güncelleme:
IMG_1803.JPG

Yazlık tunik S beden 15TL (En fazla 3 kere giyildi)
Beyaz yazlık şapka 5TL

English Home'dan iki kişilik pike 20TL (2 kere kullanıldı)
IMG_1641.jpg

Foto albüm English Home 5TL
005.JPG

Üstünde beden yazmıyor,küçük bir butikten almıştım. 10TL Ben S beden kullanıyorum. S-M bedene uygun olduğunu düşünüyorum.
IMG_1781.JPG

Eşimin annesi kullanmış. Orjinal mi bilmiyorum ama boğazlı şeyleri giyemiyorum. Ve bu kıyafet beni sıktı. S bedene uydu. 10TL.
IMG_1769.JPG

19 Şubat'tan itibaren Balık burçluların zamanı başlıyor. 20 Mart'a kadar. Balık burcu olan arkadaşınıza hediye edebilirsiniz. 2 kere giyildi sadece :)
IMG_1796.JPG

M-L beden Koton marka üst 15TL

Uzun zamandır İstanbul'da bu kadar çok kar görmemiştim. 2015'te lapa lapa olmsa da dışarda kar yağarken yeni yıla girmiştik. Bir nevi yılbaşında kar yağsın dilekleri tutmuştu. Ocak'ta yağmasına alışmıştım
,2012'de yağmıştı çünkü. Ama Şubat'ta yağdını uzun zaman sonra görüyorum :) Durum böyle olunca okullar tatil edildi bazı iş yerleri işe gelme zorunluluğunu kaldırdı. Kışlıkları yumuşak yumuşak giyip ayvalı ıhlamurlar,çilekli bitki çayları hazırlandı.
Kışlık güncelleme olsun bu da :) Ayrıca kar nedeniyle bekleyen kargo hala bekliyor. Ancak p.tesi yollayabileceğim sanırım.

Boğazlı beyaz kazak 10 TL
IMG_1756.JPG

S beden kalıbında boğazlı kazak 10TL
IMG_1769.JPG

Ayrıca sık sık ellerimizi ve dudaklarımızı nemlendirmeyi unutmayalım. Soğuklar çatlatıyor. Ben hep unuturum bunları. Çantada dudak nemlendiricisi ve el kremi taşıyorum ki gözümün önünde olsun ve aklıma gelsin.

Nedense bu yıl her yerde bu tarz şapkalar gördüm. Sanırım moda olmuş. Ben 2013'ün Ocak ayında almıştım bu şapkayı. Sanırım hep kahverengi,bej renk uyumuyla gitmişim 2013'te.
IMG_1776.JPG

Şapka 5TL

Kızlar yarın birkaç paylaşımda bulunacağım çünkü kentsel dönüşüm nedeniyle ne zaman evi boşaltmamız gerektiği kesinleşmiş. Ve evde istemediğim,yer kaplayan eşyaları satmam gerek. Birkaç kıyafet daha paylaşıcam.

Ayrıca eşim Playstation4 oyun konsolunu satmamı istedi. Çünkü arkadaşlarında hep PS3 var. Bir heves aldı ama kimseyle oynayamayınca öyle duruyor bir köşede. 1000TL fiyatı. Tertemiz ve özenle kullanılıp evin baş köşesinde gözü gibi baktı :) Yarın detayları ve fotoğrafları paylaşıcam.

Playstation 4
2 yıllık Sony garantisinden 1.yılını 14 Şubat'ta doldurdu ve 1 yıllık garantisi devam ediyor. Herhangi bir çiziği,sorunu yok. Eşim Anadolu Yakası,Bağdat Caddesi ve Kadıköy'de elden teslim edebileceğini söylüyor. 500 Gb. İlgilenen olursa daha ayrıntılı bilgi verebilirim :) Fiyatı 1000TL.

IMG_2149.jpg
IMG_2154.jpg

Evin kentsel dönüşümü kapsamında ne zaman yıkılacağı ve bizim taşınmamızın ne zaman olacağına dair kesin bilgi geldiği için birkaç kalan parçayı da eklemek istiyorum.
Soğuklar daha ne kadar sürer bilmiyorum ama gelecek kış için hazırlık yapayım diyorsanız 3 kazak önerim var. Biri erkekler için.
IMG_2125.jpg

Orjinal Markadır,Almanya'dan alındı eşime. Eşim artık onu giymekten sıkıldığı için satıyorum. Yumuşacıktır :)
XL beden 10TL
IMG_2137.jpg
IMG_2136.jpg

Bayanlar için olanlara geçiyorum. M yazıyor ancak ben bayadır kullandım ve S bedene kalıba girdi.
S kalıbında kazak 5TL
IMG_2128.jpg

Yeşil detaylı kahverengi kazak S beden kalıbında 5TL
IMG_2131.jpg
IMG_2133.jpg

Back