Yolladım :)tamam canım ozaman tabuya talibim :)
Ö.m atabilirmisn banka bilgilerini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yolladım :)tamam canım ozaman tabuya talibim :)
Ö.m atabilirmisn banka bilgilerini
İlahiUmarım doğru anlamışımdır :) Eki Görüntüle 1430234
Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.Canon Fotoğraf makinesinin fotoğrafları: Çantasında fotoğraftaki gibi aşınma var onun dışında yeni gibi. Çünkü ilk fotoğraf makinem ve çok dikkatli ve özenli kullandım :) İndirim yapmıyorum. 2 buçuk yıl önce aldım. Hala yeni gibi hiç bir problemi yok :)Eki Görüntüle 1430124 Eki Görüntüle 1430125 Eki Görüntüle 1430126 Eki Görüntüle 1430127 Eki Görüntüle 1430128 Eki Görüntüle 1430129 Eki Görüntüle 1430130
Hiç sorun değil,her şeyi rahat rahat sorabilirsiniz :) Ben iki buçuk yıl önce Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Media Mark'tan 1394 TLye almıştım. Faturası duruyor hatta. Ama garantisi bitti. Yine de fotoğraf çekimi biter bitmez özenle üstünü özel bezle silip çantasına koyurak bebek gibi baktım :) İlk fotoğraf makinem olduğu için :) Hiç bir çiziği,teknik problemi yok hatta eşim elden verebileceğini söyledi. Kontrol edersiniz. Ve 700Tl istiyorum makinem için :) Fotoğrafta gördüğünüz gibi o ekipman ve çantasıyla vericem. Bir de kullanma kitapçığı ve doğru hatırlıyorsam olması önemli olmayan bir cd vardı. Onu da bulup koyarım.Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.
Gömleği dümdüz koyup mezurayla ölçünce 40cm oluyor.İlahi, teşekkür ederim zahmet verdim sana tam yazmamışım pardon. Göğüs kapanırmı diye , bir kol altından diğer kol altına yatay ölçü lazım. Düğmeler açık kalır mı diye bakacağım.
![]()
Tabi ki.kalanları güncelleyebilirmisiniz neler kaldı elinizde
Gömleği dümdüz koyup mezurayla ölçünce 40cm oluyor.
Önemli değil :)Tekrar teşekkür ederim , zahmet verdim ancak maalesef olmadı bana![]()
PS4 satıldı ancak koşu bandı duruyor. 450TL.Kosu bandi ve ps4 fiyatlarini goremedim
mrb bu ürünlerle takas yapalım mı cnm?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../forum/index.php?attachments/005-jpg.1408527/