PS4,Koşu Bandı ve S beden kıyafetler

Canon Fotoğraf makinesinin fotoğrafları: Çantasında fotoğraftaki gibi aşınma var onun dışında yeni gibi. Çünkü ilk fotoğraf makinem ve çok dikkatli ve özenli kullandım :) İndirim yapmıyorum. 2 buçuk yıl önce aldım. Hala yeni gibi hiç bir problemi yok :)Eki Görüntüle 1430124 Eki Görüntüle 1430125 Eki Görüntüle 1430126 Eki Görüntüle 1430127 Eki Görüntüle 1430128 Eki Görüntüle 1430129 Eki Görüntüle 1430130
Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.

Fiyat öğrenebilir miyim? Ara sayfalarda yazdıysanız özür dilerim hepsini okuyamadım.
Hiç sorun değil,her şeyi rahat rahat sorabilirsiniz :) Ben iki buçuk yıl önce Ataşehir'deki Optimum Avm'deki Media Mark'tan 1394 TLye almıştım. Faturası duruyor hatta. Ama garantisi bitti. Yine de fotoğraf çekimi biter bitmez özenle üstünü özel bezle silip çantasına koyurak bebek gibi baktım :) İlk fotoğraf makinem olduğu için :) Hiç bir çiziği,teknik problemi yok hatta eşim elden verebileceğini söyledi. Kontrol edersiniz. Ve 700Tl istiyorum makinem için :) Fotoğrafta gördüğünüz gibi o ekipman ve çantasıyla vericem. Bir de kullanma kitapçığı ve doğru hatırlıyorsam olması önemli olmayan bir cd vardı. Onu da bulup koyarım.

İlahi :KK70: , teşekkür ederim zahmet verdim sana tam yazmamışım pardon. Göğüs kapanırmı diye , bir kol altından diğer kol altına yatay ölçü lazım. Düğmeler açık kalır mı diye bakacağım.:KK19::KK19:
Gömleği dümdüz koyup mezurayla ölçünce 40cm oluyor.

kalanları güncelleyebilirmisiniz neler kaldı elinizde
Tabi ki.
Aşağıdaki kıyafetlerin her biri 5TL

IMG_2160.JPG
IMG_1617.jpg
IMG_1776.JPG
IMG_1803.JPG
IMG_1815.JPG
IMG_1730.jpg
IMG_1848.jpg
IMG_1850.JPG

IMG_1728 (1).jpg

kareli gömleklere bayıldım normal şartlarda S oluyor ama bazen de M oluyor bilemedim simdi
mavi altı lastikli gömlekte çok şık oda mı S beden

Pembe gecelik ve birkaç ürün daha ayırtılmıştı ve Minikkus tarafından satın alındı :) Güle güle kullansın.

Back