- 18 Mayıs 2021
- 759
- 404
- 53
Prp de aç karna gidiyosunuz sizden kan alıyolar 20 dk kanı ayrıştırma sürüyor daha sonra hafif anestezi ile 15 dk lık bi işlem toplam 2 saatinizi almaz yani gün içinde oluyorCanım prp ve kok hucre tedavısı 1 gündemi yapılıyor?
Bana prp ve kok hucreyi birlikte yapacaklar canim ben o yuzden sandimki bir iki haftalik bi tedavi o yuzden iw yerimden ne kadar izin almam gerektiyini bilmiyordumPrp de aç karna gidiyosunuz sizden kan alıyolar 20 dk kanı ayrıştırma sürüyor daha sonra hafif anestezi ile 15 dk lık bi işlem toplam 2 saatinizi almaz yani gün içinde oluyor
Kök hücreyi bilmiyorum canım ama eğitim hemşiresinden kesin bilgi alabilirsin Rabbim işini kolaylaştırsın hayırlısıyla güzel haberler alınBana prp ve kok hucreyi birlikte yapacaklar canim ben o yuzden sandimki bir iki haftalik bi tedavi o yuzden iw yerimden ne kadar izin almam gerektiyini bilmiyordumcok heyecanliyim yaa inşallah bi işe yarar artık bende anne olmak istiyorum
40 bin mi yok artikPrp icin Ne kadar ucret odediniz canim? Bana izmirde fatih shendag 40 bin tl ucret gerektiyini soyledi
Çokmuş ya bende merak ediyorum nasıl bir işlem ben İstanbul'da bir üniversite hastanesinde doktorla görüştüm ve bana olmayacağını sende bir işe yaramaz dedi prp için belki olur diyerek ümit ederek gittik ama doktor boşa paranızı harcamayın dedi olmaz dedi bende Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırdım40 bin mi yok artik
Bu kök hücre tam olarak nedir net bilen bilgi sahibi olan yada yaptıran arkadaşlar var mı?Prp de aç karna gidiyosunuz sizden kan alıyolar 20 dk kanı ayrıştırma sürüyor daha sonra hafif anestezi ile 15 dk lık bi işlem toplam 2 saatinizi almaz yani gün içinde oluyor
Sorunun neÇokmuş ya bende merak ediyorum nasıl bir işlem ben İstanbul'da bir üniversite hastanesinde doktorla görüştüm ve bana olmayacağını sende bir işe yaramaz dedi prp için belki olur diyerek ümit ederek gittik ama doktor boşa paranızı harcamayın dedi olmaz dedi bende Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırdım
Ben dün yaptırdım çok ağrım varÇokmuş ya bende merak ediyorum nasıl bir işlem ben İstanbul'da bir üniversite hastanesinde doktorla görüştüm ve bana olmayacağını sende bir işe yaramaz dedi prp için belki olur diyerek ümit ederek gittik ama doktor boşa paranızı harcamayın dedi olmaz dedi bende Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırdım
Normal hamile kalamiyorum .ilaçla adet oluyorum .Yumurtalarim çok küçük doktorlar çocuğun olmaz dedi .tüp bebekte olmaz dedi devlet hastaneleri özel görmediğim hastane kalmadi hepsi aynı şeyi dedi bizde yumurta donasyonuna karar verdik onu yaptirdik başka çaremiz yoktu son çaremizdiSorunun ne
Normal hamile kalamiyorum .ilaçla adet oluyorum .Yumurtalarim çok küçük doktorlar çocuğun olmaz dedi .tüp bebekte olmaz dedi devlet hastaneleri özel görmediğim hastane kalmadi hepsi aynı şeyi dedi bizde yumurta donasyonuna karar verdik onu yaptirdik başka çaremiz yoktu son çareSorunun ne
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsunBen dün yaptırdım çok ağrım var
Benim de yumurtam var ama büyüyüp catlamiyolar o yüzden adette olmuyorumNormal hamile kalamiyorum .ilaçla adet oluyorum .Yumurtalarim çok küçük doktorlar çocuğun olmaz dedi .tüp bebekte olmaz dedi devlet hastaneleri özel görmediğim hastane kalmadi hepsi aynı şeyi dedi bizde yumurta donasyonuna karar verdik onu yaptirdik başka çaremiz yoktu son çaremizdi
Peki ilaç kullanıyormusun ?Ben hep ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım.Yumurtalarim çok küçük olduğu icin catlamiyor devlet Hastanesi'nde sonuç alamadım tedaviyi sonlandılar bu yuzdenBenim de yumurtam var ama büyüyüp catlamiyolar o yüzden adette olmuyorum
Yok prp yaptı takipde kalacak yumurtam büyüyor mu diye büyüdüğü zaman ilişki takvimi sonrası Allah'a kalacakNormal hamile kalamiyorum .ilaçla adet oluyorum .Yumurtalarim çok küçük doktorlar çocuğun olmaz dedi .tüp bebekte olmaz dedi devlet hastaneleri özel görmediğim hastane kalmadi hepsi aynı şeyi dedi bizde yumurta donasyonuna karar verdik onu yaptirdik başka çaremiz yoktu son çare
Rabbim şifa versin canım çok geçmiş olsunİnşallah olur net bir çözümü var mı peki nasıl bir işlem tüp bebek gibi mi?
Himm anladım canım bunun büyüme süreci ne kadarmis peki çok bekliyormus?Yok prp yaptı takipde kalacak yumurtam büyüyor mu diye büyüdüğü zaman ilişki takvimi sonrası Allah'a kalacak
Başka birPeki ilaç kullanıyormusun ?Ben hep ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım.Yumurtalarim çok küçük olduğu icin catlamiyor devlet Hastanesi'nde sonuç alamadım tedaviyi sonlandılar bu yuzden
Peki ilaç kullanıyormusun ?Ben hep ilaçla adet oluyorum hiç normal olmadım.Yumurtalarim çok küçük olduğu icin catlamiyor devlet Hastanesi'nde sonuç alamadım tedaviyi sonlandılar bu
Hiç bilmiyorum yeni basladim dün daha..Himm anladım canım bunun büyüme süreci ne kadarmis peki çok bekliyormus?
İki sene öncesine kadar herşeyim normalddi doğum kontrol hapları beni böyle yaptı adetten kesildim yumurtalarım buyumediHimm anladım canım bunun büyüme süreci ne kadarmis peki çok bekliyormus?
Anladım canim hayırlısı olsun inşallahBaşka bir
Hiç bilmiyorum yeni basladim dün daha..
Süreci yazarım ben ama benim bir çocuğum var ikinci istiyorum
Himm anladım benim 15 yaşından beri bu şekilde ilaçsız adet olamiyorum.doktor erken menopoz dediİki sene öncesine kadar herşeyim normalddi doğum kontrol hapları beni böyle yaptı adetten kesildim yumurtalarım buyumedi
Canım benim çok üzüldüm Rabbim seni o cennet kokusundan mahrum etmesin benim de maddi durumum hiç yok borç alıp tedavi görüyorum .Allah yar ve yardımcın olsun.. inşallah Allah kucağını doldurur . ..ümidini kaybetme dua et elbet bir gün olacak inan bunaAnladım canim hayırlısı olsun inşallahNe güzel Allah bağışlasın bende yeni kaybettim İkizlerimi Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir süreç hem maddi hem manevi olarak çok zor.Sureci yaz haber ver merak ediyorum belki bende yaptırırım tekrar araştırıp
Saol canım bende çok üzgünüm evlat acısı çok zor.Amin inşallahCanım benim çok üzüldüm Rabbim seni o cennet kokusundan mahrum etmesin benim de maddi durumum hiç yok borç alıp tedavi görüyorum .Allah yar ve yardımcın olsun.. inşallah Allah kucağını doldurur . ..ümidini kaybetme dua et elbet bir gün olacak inan buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?