• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PRP ile cilt estetiği

prp uygulamasından cok memnun kaldım düzenli olarak her yıl 3 seans yaptırıorum Ankarada dr.özlem tuncayengin var her türlü işlemimi kendisine yaptırorum işinde inanılmaz titiz tam bir hekim ruhuyla çalışıyor her ayrıntıyı önemseyen önce hasta sağlığını düşünen cok pozitif bir ınsan ben cok memnunum sizlerede kesinlikle tavsiye ediıorum fiyatlarda gayet makul arkadaslar.

prp uygulamasından cok memnun kaldım düzenli olarak her yıl 3 seans yaptırıorum Ankarada dr.özlem tuncayengin var her türlü işlemimi kendisine yaptırorum işinde inanılmaz titiz tam bir hekim ruhuyla çalışıyor her ayrıntıyı önemseyen önce hasta sağlığını düşünen cok pozitif bir ınsan ben cok memnunum sizlerede kesinlikle tavsiye ediıorum fiyatlarda gayet makul arkadaslar.
Catlak icin yaptirdinizmi

uc seans yaptirmis biri olarak guvebilir bir hastanede kesinlikle yaptirmayin derim okadar aciya en ufak bir degisiklik olmazmi ya okadar ignelerle ilac hic mi ise yaramaz anlamadim yakinda konturole gitcem doktorada aynisini soyliycem bosuna insanlarin canini yakmasin

Canım kiti öğrenme şansın var mı neidr ne değildir biz anneme yaptırmıştık inanılmaz etkili oldu fakat ben kendim için kararsızım hem canım az :) hem de erken yaşta belli olmaz falan diye

Valla benim kitlerim en iyisiydi sakin yaptirma cok pismanim muhakkak etkisi olmustur ama vadedilenlerle alakasi yok o aciya deycem bir olay degil dusun bana bide grp yapildi prp nin bir ustu ve mezoterapi hic bir ise yaramadi ama sen bilirsin bursanin en iyi dermatologu yapan gelenin gidenin hesabi yok oladar yogun ve kaliteli bir yer

Canım çok teşekkğrler prp anneme yapırmıştık harikaydı ama bilemşyorum ki genç yaşta etki olamyabilir belki. Ben scarletten çok memnun kalmıştım mesela böyle inamılmaz güzel oldu cildim yanaklarım top top falan. Ama şu prp ciddi düşündürüyor eylül e kalacak sanırım:) grp yi duymustim ya durdukca guzellesir belki? Annemm yine:KK70: mezoterapi yaptirmisti harika oldu aslinda ama durdukca guzellestigi bir gercek

Back