irem ataberk
Reklam içerikli mesajlarından hesap pasif edilmiştir, mesajlarına itibar etmeyiniz.
Sahte Profil
- 25 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi irem ataberk
-
Kullanılan ürün çok önemli, uygulayan da önemli. Önce bunları bi sorgulayın. Eğer düzgün ise mutlaka netice alırsınız. Ayrıca kan sayımı yapıldı mı? Bazı kişilerde platelet sayısı düşük olabiliyor. Kesin netice ise 5 ayda belli olur.
Ben SMH Medikal tarafından üretilen S&M PRP Kitini kullanıyorum, gayette memnunum.
canım ben 4 seans yaptırdım iyiki de yaptırmışım diyorum. tek seans etkili değil. dermarollerla mı yapıldı sana? ben direk enjeksiyon yaptırdımPRP uygulamasını İzmir'de özel bir medikal merkezde yaptırdım. Uygulamayı yapan doktor çok iyiydi. Ürün de çok iyiydi, özel bir kit açtı gözümün önünde. Ancak pek istediğim gibi bir sonuç alamadım. Belki bende etkisini göstermedi, bilemiyorum. Şunu söyleyebilirim, çekilen acı karşısında elde edilen sonuca bakılırsa, bu uygulamayı yaptırmaya hiç gerek yok. Kimseye tavsiye etmiyorum. Yüzünüze 100 tane iğne deliği ile giriliyor -evet çok küçük çok ince iğneler bunlar- . O kadar uyuşturucu krem sürüldüğü halde canım nasıl yandı anlatamam. Ha sonuca değse bari... 1-2 hafta hafif ödemli ve parlak bir cildim oldu sadece. Hani uzun süre dayanacaktı? Sakın yaptırmayın.... Paranızı boşu boşuna bu uygulama için harcamayın. Hem cildinize yazık hem cebinize.
çok ilginç cidden. bütün ünlüler yaptırıyo. bana da çok iyi geldi. botoksla beraber baya güzelleşti cildim. kırışıklık da kalmadı leke de. lapaj yöntemi mi kullanıldı sende?kaç seans yaptırdınDirekt enjeksiyonla yapıldı... Dermaroller kullanılmadı canım.
altta kırmızı, üstünde beyaz jel, onun üstünde beyaz plazma (prp, platelet rich plasma) onun da üstünde sarı plazma (platelet poor plazma) var. en üstteki sarı işe yaramayan kısım zatenBeyaz mı? Beyaz renkli bişi yoktu ki. En altta kan vardı, onun üstünde sarı renli plazma vardı, o enjekte edildi... Beyaz renkli başka bişii de mi olacaktı????
Ayni dusuncelere bende kapilmistim ilk yaptirdigimda hic bir etki goremedim ama yirmi gun sonra yavas yavas renk tonumda acilmalar oldu bence baslamissin uc seans bitirmissin birakma bitir derim valla bu aciya zaten yuzimuzun bebek gibi olmasi gerek doktoruma ayni boyle soylemistim insallah katlandigimiz aciya deger paraya yanmam da o cekilen acinin sonucunu almassam cok uzulurumben çok araştırmadan sonra iyi bir hastane ve doktor buldum ve konsültasyon sonucu bana dermapen ve prp birlikte uygulamanın yeterli olacağını söyledi. Çok pahalı bir yer ama yüzümü emanet ediyorum, iyisi olsun dedim. Güneş lekeleri (hafif şiddette), cilt matlığı ve yavaş yavaş başlayan yanak sarkma sorunlarım için. Bu konuda bir başlık açmıştım zaten.
Benim deneyimim: 1 hafta-10 gün arayla 3. seansı tamamladım ama ne yazık ki cildimde hiçbir değişiklik yok. Gerçekten acı verici bir yöntem (prp enjeksiyon dermapenden daha acı verici), sonrasında 2 gün sokağa çıkamıyorum. Ne Prp kalitesinden ne de doktordan şüphem yok ama bu kadar mı fark olmaz? Etkiler en az 3 hafta sonra belirmeye başlıyor diye okudum, umarım doğrudur. Biraz daha bekleyeceğim, 4. seansa gidip gitmemeye öyle karar vereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?