Gebeliğe Hazırlık Proxywomen kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

eellfffff

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
65
16
8
29
Lütfen yardımcı olurmusunuz . İnternetten sparış verdım adetıme 15. Gun var sızce kullanmalımıyım adet olmayı mı beklemelıyım . Ilaç uzerjnde hıc bılgılendırıcı bısey yazmıyo doktoruma ulaşamıyorum. Takvıye edıcı gıda ilaç degıl ama kullananlar yardımcı olabılır mı?

Merhaba. Ben de benzer bi ürün kullanıyorum. Adeti beklemenize gerek yok .Oncesinde baslayip gebelikte de kullanmaya devam etmişti arkadasim . Yumurta kalitesini arttirmak amac . Onun için de en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş

Kullan o ilaç değil yumurta kalitesi için. 3 ay en az kullanman lazım iyi sonuç almak için 6 ay

ben de kullanıyorum,baslayabılırsınız ,eger adet olursan gelecek yumurtlama donemıne faydası olur ..

ben de kullanıyorum,baslayabılırsınız ,eger adet olursan gelecek yumurtlama donemıne faydası olur ..
Tesekkur ederım bugun kullanmaya başladım.İnsallah bu ay adet olmam hamıle kalırımda. Ne 3 ay kullanmam gerekır nede baska ilaçlar takvıye edıcıler kullanmak zorunda kalırım. Hatta kullanmak zorundanda kalmayalım

İnsallah, Rabbım gonlunuze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…