Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen yardımcı olurmusunuz . İnternetten sparış verdım adetıme 15. Gun var sızce kullanmalımıyım adet olmayı mı beklemelıyım . Ilaç uzerjnde hıc bılgılendırıcı bısey yazmıyo doktoruma ulaşamıyorum. Takvıye edıcı gıda ilaç degıl ama kullananlar yardımcı olabılır mı?
Merhaba. Ben de benzer bi ürün kullanıyorum. Adeti beklemenize gerek yok .Oncesinde baslayip gebelikte de kullanmaya devam etmişti arkadasim . Yumurta kalitesini arttirmak amac . Onun için de en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş
Lütfen yardımcı olurmusunuz . İnternetten sparış verdım adetıme 15. Gun var sızce kullanmalımıyım adet olmayı mı beklemelıyım . Ilaç uzerjnde hıc bılgılendırıcı bısey yazmıyo doktoruma ulaşamıyorum. Takvıye edıcı gıda ilaç degıl ama kullananlar yardımcı olabılır mı?
Tesekkur ederım bugun kullanmaya başladım.İnsallah bu ay adet olmam hamıle kalırımda. Ne 3 ay kullanmam gerekır nede baska ilaçlar takvıye edıcıler kullanmak zorunda kalırım. Hatta kullanmak zorundanda kalmayalım
Tesekkur ederım bugun kullanmaya başladım.İnsallah bu ay adet olmam hamıle kalırımda. Ne 3 ay kullanmam gerekır nede baska ilaçlar takvıye edıcıler kullanmak zorunda kalırım. Hatta kullanmak zorundanda kalmayalım