kızlar benim eşimde ocak ayında kullanmaya başladı ve mart ayında hamileyimmmmmmmmmmmmm:)
merhaba canım senin adına çok sevindim inşallah ben de hamileyim diye bağırabilirim.eşinin değerleri sayı ve hareketlilik nasıldı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim eşimde ocak ayında kullanmaya başladı ve mart ayında hamileyimmmmmmmmmmmmm:)
merhaba canım senin adına çok sevindim inşallah ben de hamileyim diye bağırabilirim.eşinin değerleri sayı ve hareketlilik nasıldı canım?
sayı 16 milyondu ama ileri hızlılık ve hareketlilik çok düşüktü tam hatırlayamıyorum ama doktorumuz normal yolla olmaz demişti.
kızlar iyi akşamlar daha önce çok araştırdığım para tuzağı bile olduğunu düşündüğüm hiç inanmadığım bu proxed plus bizde işe yaradı inanamıyorum bugün sevinçten ağladım resmen ...2 ay öncesine kadar eşimin 300bin le 1 milyon arası olan sperm sayısı
12milyona çıkmış hemde %60 hareketli..........üstelik ilk tüp bebek denemem döllenme iyi olmadığı için tutmamıştı...başka bi doktora gittiğimizde eşime hemen bunu önerdi tedaviye kadar kullansın dedi....dün toplanan 11 yumurtamın 9 u döllendi hemde çok iyi dediler...... bence denemekte fayda var zarar yok zaten multivitamin ...maddi olarak külfetli olduğu kesin ama ...
Merhabalar, eşimin sperm sayısı oldukça düşüktü. Gittiğimiz doktor "proceed plus" ve "neofortil" verdi. Eşim kullandı ve önce sayı daha sonra da hareketlilik yükseldi. Değerler yükseldikten çok kısa süre sonra hamile kaldım. elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
Merhaba benim eşimin de bir testinde çok az diğerlerinde 0 çıktı sperm sayısı. sizin sayınız tam olarak kaçtı.şu anda emodex kullanıyor eşim. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip etsin.
toz canım. suya atılıyo. tadı kokusu biraz kötü.pek de iyi çözünmüyo yarısı bardağın kenarına yapışıyo ama napcan şifa niyetine içiliyoArkadaşlar proxeed plus toz şeklinde mi yoksa tableti de var mı
Teşekkür ederim canımtoz canım. suya atılıyo. tadı kokusu biraz kötü.pek de iyi çözünmüyo yarısı bardağın kenarına yapışıyo ama napcan şifa niyetine içiliyo