Erkek İnfertilitesi Proxeed Plus'ı Nereden Bulabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım senin adına çok sevindim inşallah ben de hamileyim diye bağırabilirim.eşinin değerleri sayı ve hareketlilik nasıldı canım?

sayı 16 milyondu ama ileri hızlılık ve hareketlilik çok düşüktü tam hatırlayamıyorum ama doktorumuz normal yolla olmaz demişti.

sayı 16 milyondu ama ileri hızlılık ve hareketlilik çok düşüktü tam hatırlayamıyorum ama doktorumuz normal yolla olmaz demişti.

Arkadaşım bizimde harekette sorun var proxeed hariç başka bişey yaptınız mı varikosel dedi doktor ameliyat falan dedi ama 3 ay oldu 4.kutuya başladı aeşim

arkadaşlar eşi proxeed plus kullandıktan sonra hamile kalanlar varmı aranızda :26:
bugüne kadar çok şey denedik ama proxeed kullanmadı hiç eşim şimdi ya proxeed plus ya da
muhteşem 3 lü dedikleri pharmaton, zinko(çinko),sıvı L-karnitin bu
ilaçlarımı alsak karar veremedim:26:
sizce hangisi daha iyi olur:26:

kızlar iyi akşamlar daha önce çok araştırdığım para tuzağı bile olduğunu düşündüğüm hiç inanmadığım bu proxed plus bizde işe yaradı inanamıyorum bugün sevinçten ağladım resmen ...2 ay öncesine kadar eşimin 300bin le 1 milyon arası olan sperm sayısı
12milyona çıkmış hemde %60 hareketli..........üstelik ilk tüp bebek denemem döllenme iyi olmadığı için tutmamıştı...başka bi doktora gittiğimizde eşime hemen bunu önerdi tedaviye kadar kullansın dedi....dün toplanan 11 yumurtamın 9 u döllendi hemde çok iyi dediler...... bence denemekte fayda var zarar yok zaten multivitamin ...maddi olarak külfetli olduğu kesin ama ...

biz bir ay kullandık işe yaramadı devam edeyimmi bilemiyorum.hevesim kırıldı.acele ediyorum belkide bilemiyorum çok kararsızım.

Gerçekten çok iyi bir ilaç benimde eşimde morfoloji 2 çıktı ve ileri hızda yüzde 6 çıktı. Ama bıkmadan usanmadan eşim vitaminler ve kürler uygulayarak morfoloji yi yendi ve allahıma şükürler olsun suan 3 haftalık hamileyim. Suan elimde proxeed plus var 4 kutu almıştık. 2 kutusu kaldı. 2 kutu içti eşim. Işe yaradı. Almak istersen sana uyguna veririm canım gönül isterdiki bedava vereyim ama bu ilaçlar pahalı ilaçlar maddi durumumuzu da baya sarstı sadece bu değil birkaç tane daha vitamin kullandı eşim.

Arkadaşlar,

Öncelikle proxeed'le hamile klabilenleri ya da öyle olduğunu düşünenleri kutlarım. Ancak ürologların tekdüşündükleri sperm kalitesini arttırmak. Yani eşinizin diğer organları bu destek maddelerden etkilenir mi düşünmezler. Çok karışık çok kompleks vitaminlerin çoğu karaciğere zararlı ve ayrıca ben inceledim proxeed içeriğinde çinko var hem de az değil. İki poşet kullanıldığını düşünürseniz çinkonun fazlasının ZEHİRLENME yaptığını ve üretimi arttıracakken azalttığını söylemek gerekir. Çinko zehirlenmesiyle ilgili olarak:

Çinko; vücudumuzun ihtiyaç duyduğu temel bir mineraldir. Bununla birlikte, fazla çinko almak çok iyi değildir. Çinko doz aşımı belirtileri nelerdir ?

Çinko, vücudun sorunsuz çalışabilmesi için ihtiyaç duyulan çeşitli minerallerden biridir. Çinko bağışıklık sisteminin güçlenmesi, cilt yaralarının iyileşmesi, hücre üretimi ve yaklaşık 300 temel enzimin üretimi için gerekli bir mineraldir.Yetişkinlerde günlük tavsiye edilen çinko değeri 9-11 miligramdır. Çinkonun sadece %30′u vücut tarafından emildiğinden, çinko eksikliğini önlemek için dışarıdan çinko takviyesi almak gerekli olabilir. Ancak, bu takviyeleri alırken aşırı dozda almamaya çok önem göstermelisiniz. İstiridye, kabuklu deniz ürünleri, kırmızı et, yumurta ve kuru yemişler yüksek miktarda çinko içerirler. Bu ürünlerden bol miktarda tüketip aynı zamanda dışarıdan da çinko takviyesi alıyorsanız aşırı dozda çinko alıyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda aşağıdaki belirtilerden herhangi birini gösterirseniz, bir doktora başvurmanızı tavsiye ederiz.

Semptomlar:
4518_asiri_dozÇinko tüketimi, 40 miligramı aştığında aşırı dozda çinko almış olursunuz ve bu insan vücudu için zararlıdır. Fazla çinko vücuttaki demir ve bakır gibi gerekli diğer minerallerin miktarını azaltır aynı zamanda vücuttaki enzimleri de azaltarak bağışıklık sisteminin zayıflamasına neden olur. Bu nedenle, fazla çinko vücut için zararlıdır. Fazla çinko ağızda metalik bir tat bırakır. Diğer belirtiler titreme ve yüksek ateştir. Tüm bu belirtileri birlikte göstermeye başlarsanız, komplikasyonları önlemek için bir doktoru ziyaret etmeniz gereklidir. Diğer belirtiler kusma, ishal, öksürük, mide ağrısı ve boğazda şiddetli tahriş hissidir. Bazı insanların gözlerin ve ciltlerinde sarılık görülür. Baş dönmesi, halsizlik ve hazımsızlık ile birlikte bulantı çinko doz aşımının diğer sık görülen belirtileridir.

Eğer bir kişi uzun bir süre boyunca fazla dozda çinko almışsa bu durum kronik aşırı doz haline gelmiştir. Bu genellikle kişinin bağışıklık sisteminin zayıflamasıyla anlaşılır. Çinkonun diğer bir yan etkisi genellikle çocuklarda görülen anemidir ve genellikle iyi kolesterol olarak bilinen HDL’yi azaltır. Uzun süre fazla miktarda alınan çinko burundaki sinir reseptörlerine zarar vererek koku kaybına yol açabilir.

Tanı:

4518_inko Eğer bir kişi yukarıdaki belirtileri gösteriyorsa hemen, acil tedavi görmesi gereklidir. Çinko aşırı dozu kan testleri yardımıyla anlaşılır. Doktor hastanın birinci elden verdiği bilgilere dayanarak başka testler de isteyebilir. Bunun dışında doktor hangi ilaç yada takviyenin alındığına, ne zaman, ne kadar alındığına ve ne kadar süre boyunca alındığına dikkat edecektir. Bütün bu bilgilere dayanarak doktor tedavinin seyrine karar verecektir.

Tedavi:
Bir kişi çinko aşırı doz belirtileri gösterdiğinde evde yapmanız gereken ilk şey kişiye biraz su veya süt vermektir. Cilt aşırı doz belirtileri gösteriyorsa soğuk su ile yıkayın. Bu arada doktorunuzu arayın. Doktorun tanı işlemi bittikten sonra, aşırı doz tedavisi zamanı gelmiştir. Doktor doğru ilaç ve süresine karar verir. Bakır alımını arttırarak çinkonun toksik etkilerinin azalmasını sağlayabilir. Bunun dışında, doktor aşırı çinkonun dışarı atılması için dinlenme ve bol sıvı tavsiye edebilir. Vücuttaki çinko miktarı azaldıkça belirtiler gerilemeye başlar ve hasta kendini daha iyi hisseder.

Umarım bu makale çinko doz aşımı belirtileri ve uygulanacak tedaviyi anlamanıza yardımcı olmuştur. Çinko eksikliği yaşamamak için çinko takviyeleri ve çinko içeren besinler almanız gerekebilir ancak dozunu aşmamaya dikkat edin.

Kaynakça:

http://www.buzzle.com/articles/zinc-overdose-symptoms.html

Yazar: Tülay Arsoy

Çinkonun fazlası vücutta demiri azaltıyor, kansızlık yapıyor ve bakır oranını düşürüyor. Özellikle demir oranı azalınca da anlayın ki eşinizin vücudu sağlıklı sperm üretmeye derman bulamayabilir. Zaten bazı kullananlar sperm sayısında artışı bırakın düşüş olduğunu bile gördüklerini söylüyorlar. Çinko bağırsak emilim hastalığı olanlara çok zararlı. Örnek benim eşimde crohn hastalığı var ve ameliyat oldu. Ameliyat sonrası bağırsağında kistik bir yapı oluştuğu apoandistin patladığı görüldü ki eşim kısa süre öncesinde çinko-magnezyum karışımlı bir destek kullanmaya başladı o destekle beraber bu olay patlak verdi, aynı zamanda ginseng hapı kullanıyordu. Diyeceğim o ki bu crohn ki çok yaygın bir hastalıktır kolit gibi hazımsızlık vb. belirtiler olur, bazı gıdalar gaz yapar vs. vs. İşte bu tarz belirtileri olanlar çinkolu karışık SÜPER-MEGA-PLUS ibareli vitaminlerden kaçınmalı. Bu süper mega, plus ibareli vitaminlerin çoğu fayda yerine zarar veriyor çünkü oranları sizin vücudunuza göre değil. Örnek sizde demir eksikliği vardır, ama karışımınızda demiri azaltıcı maddeler çoktur boşuna kullanırsınız karaciğer pert olur. Doğru olanı ihtiyaca göre sadece o vitamini veya minerali kullanmaktır. Örnek sadece q10 kapsülü veya sadece magnezyum vs. Magnezyum da sindirim sistemini zorlayanlardan bilginize....Sindirim sistemi bozulunca diğer tüm işlevler de bozuluyor buna sperm üretmek de dahil.

Bu arada bu kadar pahalı bir ürün olmamalı çünkü aldığınız multivitaminlerden çok farkı yok aksine eksikleri bile var... Bence kullanım dozajını çok fazla belirlemişler size illa kullanın deseler de yarım doz kullanın derim anlattığım sakıncalar ve doz aşımları nedeniyle.

öncelikle merhaba inşallah sizlerde en yakın zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.2 kutu proceed plus almıştık eşim 1 kutuyu bitirmeden hamile kaldım çok şükür. 1 kutu hiç kullanılmadı. İsteyen varsa 100 tl karşılığında yollayabilirim.Kargo ücreti benden.

Merhabalar, eşimin sperm sayısı oldukça düşüktü. Gittiğimiz doktor "proceed plus" ve "neofortil" verdi. Eşim kullandı ve önce sayı daha sonra da hareketlilik yükseldi. Değerler yükseldikten çok kısa süre sonra hamile kaldım. elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Merhabalar, eşimin sperm sayısı oldukça düşüktü. Gittiğimiz doktor "proceed plus" ve "neofortil" verdi. Eşim kullandı ve önce sayı daha sonra da hareketlilik yükseldi. Değerler yükseldikten çok kısa süre sonra hamile kaldım. elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Merhaba benim eşimin de bir testinde çok az diğerlerinde 0 çıktı sperm sayısı. sizin sayınız tam olarak kaçtı.şu anda emodex kullanıyor eşim. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip etsin.

Merhaba benim eşimin de bir testinde çok az diğerlerinde 0 çıktı sperm sayısı. sizin sayınız tam olarak kaçtı.şu anda emodex kullanıyor eşim. Allah bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip etsin.

Âmin teşekkür ederim, size de nasip etsin Allah.

dermoshops'tan proxeed plus 60 şase 252 tl ye sipariş verdim az önce. ilk kez kullanacak. şubatta varikosel ameliyatı oldu bakalım bi bunu deneylim 2 buçuk aydır bekliyoruz pharmaton kullanıyor 4 aydır. yarım yamalak da keçiboynuzu kürü uyguluyor sanırım eni sonu bizim iş olursa tüp bebekle olur gibi geliyor bana. olmazsa o da yok. aile kısırlık yok hatta baya çok çocuk var. bana sanki çocukken bebekken bi hastalık vs olmuş da bana söylemiyolar gibi geliyor çünkü evlendik bir yılı geçti kimse çoluk çocuk sormuyor sanki birşeylerin farkında eşimin ailesi ondan mızmızlanmıyolar. neyse herşeyin hayırlısı olsun alışmaya başladık zaten mutsuzluğa :KK61:

Herkese merhaba esimde ileri hareket sorunu var varikoselden ameliyat oldu 3 ay sonra ileri hareket sıfıra düştü sayımız 30 milyon ama hareket yok bizede proxedd plus verdi birde arimidex diye bir ilaç ama kullanma talimatında kadın meme kanseri için yazıyor kafam karıstı bi bilgisi olan var mı acaba proxedd inş fayda gösterir zor bi dönemdeyiz

Arkadaşlar proxeed plus toz şeklinde mi yoksa tableti de var mı

Bu proxeed plus yüksek lökosit oranını düşürmede de işe yarıyor mu acaba? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Mrb.arkadaslar havuc suyunu nasil yapıyorsunuz ? Benim.kati meyve sikacagim yok :KK43:

X