Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu pahalı vitaminlerden kutu kutu aldım pek faydası olmadı inşallah size faydası olur da şunu söylemek isterim bol fındık fıstık badem ve bal yesin daha faydalı doğal şeyler yesin ve sigara içmesin ALLAH KOLAYLIK VERSİNMRB ARKADAŞLAR BENİMDE EŞİMDE SPERM SAYISINDA VE HAREKETLİLİĞİNDE SORUN ÇIKTI BU İLAÇTAN ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN VARSA GÖRÜŞELİM ARKADASLAR TŞKLR
Canim naptin faydasını gördünüz mü ilacın merak ettimkızlar bizde yeni başladık bu ürünü kullanmaya evet biraz pahalı ama inş sonuç alırız firma baya iddialı bakalım hayırlısıs sonuç alırsak yazarın.Bu arada bu ilacı kullanıpta sonuç alan yokmu hiç ya?
Eşindeki problem neydi canım benim eşimde varikosel var faydası olur mu acababenim eşim kullandı, ben su anda hamileyim:))) eczanede yoktu ama sipariş verince getirttiler. umarım herkesin işine yarar:))
Merabalar acaba ilacın etkisi oldu muBiz de başladık bu ilaca
3. Kutudayız
Faydası olursa burada özel konu açacagım :)
proxeed plus ise sabah aksam aç karna bir bardak suya koyup içiliyoARKADAŞLAR MERHABA EŞİM SPERM TESTİ OLDUKTAN SONRA DOKTOR BU İLAÇLARI YAZMIŞ ALDIK FAKAT NASIL KULLANILDIĞI KONUSUNDA NE ECZANE NEDE DOKTOR HERHANGI BIR ŞEY SÖYLEMEDI DOKTORADA ULAŞAMIYORUM ARANIZDA EŞİ BU İLAÇLARI KULLANAN VARMI EŞİME NASIL KULLANDIRTMALIYIM ?
MerhabaMerabalar acaba ilacın etkisi oldu mu
proxeed plus ise sabah aksam aç karna bir bardak suya koyup içiliyo
gunde bır tane ise sabahtr ama ılaçlar degısıo mesela emodeks tok karna içilio proxeed aç karna. yani sizin ilacıda sormanz lazm eczaneye. eger uzernde yazmıosa tabıyok canım promotil diye bir takvıye dün eşim akşam içerek başladı sabah içilmesi lazım demi bu gida takviyelerin
Canım ben gordum geçen yıl kullandik biz 6. kutuda hamile kaldım ama onun yanına keçiboynuzu kürü falan da kullanın biz öyle yaptikkızlar proxeedden a fayda ğören oldumu
BIZDE KULLANIYORUZ CNM KEÇI BOYNUZU SOĞUK PRE S DIYE BIŞE VAR O BNUDA ALDIK ECZANEDEN. PROXEDI DR ĞÜNDE BI KEZ DEDI BIZDE ĞECE 11.30 DA IÇIORUZ IKINCI KUTUDAYIZ INŞ DARISI ISTEYNLERE BANA AMA BAKALIM IKINCI KUTUUMUDUM AZALDI VALLA ILER AREKETLILIKDE ARTIŞ OLDUMU SIIZNCanım ben gordum geçen yıl kullandik biz 6. kutuda hamile kaldım ama onun yanına keçiboynuzu kürü falan da kullanın biz öyle yaptik
Canım biz bir defa tahlil yaptırdık kötü çıkınca hemen bu ilaca ve keçiboynuzu na başladık ilacı sabah akşam aç karna içti . 6. kutuda ken yani 4m ay falandi sanırım hiç beklemiyoduk ama hamile kalmistik cok şükür ondan dolayi ji daha tahlil yapmadık sayı falan kaç bilmiyodum yaniBIZDE KULLANIYORUZ CNM KEÇI BOYNUZU SOĞUK PRE S DIYE BIŞE VAR O BNUDA ALDIK ECZANEDEN. PROXEDI DR ĞÜNDE BI KEZ DEDI BIZDE ĞECE 11.30 DA IÇIORUZ IKINCI KUTUDAYIZ INŞ DARISI ISTEYNLERE BANA AMA BAKALIM IKINCI KUTUUMUDUM AZALDI VALLA ILER AREKETLILIKDE ARTIŞ OLDUMU SIIZN
MRB ARKADAŞLAR BENİMDE EŞİMDE SPERM SAYISINDA VE HAREKETLİLİĞİNDE SORUN ÇIKTI BU İLAÇTAN ELİNDE OLAN SATMAK İSTEYEN VARSA GÖRÜŞELİM ARKADASLAR TŞKLR