• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Proxeed Plus ve Laboquick Ovulasyon Testi Gönderebilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam o zaman akşam haberleşelim tekrardan olur mu ? Bana fotolarına da atarsanız akşam çok iyi olur yarında kargoya verirseniz çok sevinirim kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamıyorum tekrardan burdan mı haberleşelim ?

tmm olur telefonunuzu özelden yazın akşam foto yollayim size yarın ödemeyi yparsınız bende kargoya veririm

Bu konuyu açan kisi bana yollayacakti konu guncellenince yine birine proxeed yollicam diye umutlandirdi mi diye baktim cok sukur degilmis.Arkadas sagolsun gondercekti 3 gun kargo bekledim ne gelen var ne giden .Daha sonra baska birinden temin ettim 24 saatte elime ulasti cok şükür. Yardimlasmak cok guzel kizlar eger nasip olur da ben de hamile kalirsam elimde ne kaldıysa burdaki bayanlara yardimci olcam

M mucizemol hamilesiniz sanirim hayirli ugurlu olsun ne sorun vardi neler yaptınız benim icin ozet gecer misiniz lutfen

yazdım özelden geldi mi çok fazla kullanmayı bilmiyorum ama :(

Bu konuyu açan kisi bana yollayacakti konu guncellenince yine birine proxeed yollicam diye umutlandirdi mi diye baktim cok sukur degilmis.Arkadas sagolsun gondercekti 3 gun kargo bekledim ne gelen var ne giden .Daha sonra baska birinden temin ettim 24 saatte elime ulasti cok şükür. Yardimlasmak cok guzel kizlar eger nasip olur da ben de hamile kalirsam elimde ne kaldıysa burdaki bayanlara yardimci olcam
Canım inşallah bizde bir gün aynı şeyi yaparız :)

hayır malesef hamile değilim tüp bebeğe geçtik dondurulmuş embriyolarım var onları yaptıracağız tüp bebek için çok fazla masrafımız oldu çok sıkıştık yoksa bende ücretsiz vermek isterdim inşallah sizler en kısa zamanda kavuşursunuz bebeklerinize Afilim92 Afilim92

evet gelmiş bende çok iyi bilmiyorum kullanmayı aynıyız bende ücretsiz vermek isterdim ama tüp bebek için okadar fazla masrafımız olduki şimdi birde transfer için masrafımız olacak çok sıkışık olmasaydım parasız bile verebilirdim inşallah birgün hepimiz anne oluruz

evet gelmiş bende çok iyi bilmiyorum kullanmayı aynıyız bende ücretsiz vermek isterdim ama tüp bebek için okadar fazla masrafımız olduki şimdi birde transfer için masrafımız olacak çok sıkışık olmasaydım parasız bile verebilirdim inşallah birgün hepimiz anne oluruz
Anliyorum Insallah kolaylikla atlatir bebegini kucagina alirsin evet maddi yonden insanlari en dibe cekiyor boyle tedaviler maalesef Allah yardimciniz olsun

Tamam o zaman eklerseniz beni whatsaptan akşam konuaşabiliriz.

Back