• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Proxeed Plus ve Laboquick Ovulasyon Testi Gönderebilirim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cardine

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
298
Yer
İstanbul
Merhaba, yaklaşık 1 sene hamile kalmaya çalıştım. eşim proxeed plus ben ovulasyon testleri kullanıyordum. hamile kaldım. şu an elimde ikisinden de var. ikisi için de büyük paketler almıştık kaldı yani. dileyen olursa ücretsiz gönderebilirim.

Son düzenleme:
Bana yardimci olur musunu esim proxeed kullaniyor ?

Canım 1 yıldır mı kullanıyodunuz 1 yılın sonunda mı sonuç aldınız :(

Cardine mrb benim bat yarin..bu sabah gebelik testi yaptim negatif arkadasim ovulasyon testi vermisti onuda yaptim negatif cok belirtim var ama negatifi gorunce moralim bozuldu :( sonra baktim ki testlerin gunu gecmis hemde 1 yildan fazla!umuyorum bozulmus olsun ama c cizgisi calisti gayet guzel kopkoyu cikti :( neyse hem ben test kullanmadim daha once hic bana tarif edermisin hemde yarin kirmizilari gorursem ovulasyon testlerini ben alabilirim hala kimseye soz vermediysen? Bu arada mart ayinda 10 hf lik bebegimin kalbi durdu yas 39 o yuzden dualarini da dilerim..Allah evladini saglikla hayirli bir evlat olarak kucaginiza versin ins...selamlar

elimde proxeed plus 2 kutu var almak isteyen olursa uygun fiyata vermek isterim

ben adanadayım açılmamış 2 kutu var birde yaklaşık 5-6 kullanımlık var onuda veririm size

kargoya veririm ben ptt den kargoya verdiğimde sizde havale yaparsınız o şekilde olur

ne zaman alırsınız kargoya ne zaman versem sizin için uygundur eğer güven konuşunda sıkıntu yaşarım derseniz kapıda ödemede olabilir ama ek kapıda ödeme ücreti alırlar

şuanda çalışıyorum eğer isterseniz akşam son kullanma tarihini çekip foto atabilirim

Yani siz ne zaman verebilirsiniz ? Ben hemen alabilirim sadece çalıştığım için dışarıya çıkamayabilirim o yüzden ptt ile havale yapamayabilirim

benim garanti hesabım var veririm size hangi kargo derseniz o kargo ile gönderirim benim içinde farklı kargo olması iyi olur işyerine gelen mng aras yada yurtiçi ile gönderebilirim nasıl derseniz

Tamam garanti daha iyi mng ile gönderirseniz sevinirim :) Bu arada ne kadar istiyorsunuz 2 kutu için ?

şuanda normal fiyatı 155 tl kutu başına 30 tl indiriminiz olacak birde açık kutuda ayrıca kalanlarıda vereceğim kaç tane kaldığını tam bilmediğim için sayısını yazamıyorum kaç tane kalmışsa onlarıda verceğim

Back