• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi proxeed plus kullanıp sonuç alanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nevbahar21

Rabbim sana sonsuz şükürler
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
467
11
33
merhaba arkadaşlar proxeed kullanıp sonuç alanlar varmı bizede umut olması açısından yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:
arkadaşlar birde internette içerikleri dikkat ettinizmi bilmiyorum ama içerikleri farklı olan proxeed ler var dikkat edenler varmı özellikle l-carnitin etken maddesi

Son düzenleme:
göğüs büyütmak için mi?Benim göğüslerim de yok denecek kadar az da

slm canım bizde şu an proxeed kullanıyoruz 2 aydır falan bakalım inşallah iyi sonuç alırız daha gitmedik doktora 10 gün sonra gidicez canım

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım tahlilden sonra yazarsan çok sevinirim

biz sonuç aldık ama başka şeyler de kullandık istersen açtığım konuya bir göz at "1.6 milyonla başlamıştık...."diye ilk sayfada .

Son düzenleme:
biz sonuç aldık ama başka şeyler de kullandık istersen açtığım konuya bir göz at "1.6 milyonla başlamıştık...."diye ilk sayfada .

evet senin konuya baktım ve çoook faydalandım çok sağol canım inşallah bebişini hayırlı bir şekilde dünyaya getirirsin

merhaba arkadaşlar proxeed kullanıp sonuç alanlar varmı bizede umut olması açısından yazarsanız sevinirim

merhba

proxeed plus kullandı benimde eşim yaklaşık beş ay kadar. morfolojide düzelme oldu..
ama biz bebek sahibi olamadık.şuan tüp bebek deniyoruz.
Allah yardımcınız olsun. belki siz daha güzel sonuçlar alırsınız

merhba

proxeed plus kullandı benimde eşim yaklaşık beş ay kadar. morfolojide düzelme oldu..
ama biz bebek sahibi olamadık.şuan tüp bebek deniyoruz.
Allah yardımcınız olsun. belki siz daha güzel sonuçlar alırsınız

çok sağol arkadaşım rica etsemne kadarlık bir düzelme olduğunu yazarmısın bu arada inşallah hayırlısı ile tutar bebeğin

biz sonuç aldık, 3 milyondan 15 milyona çıktı 3 ay sonraki tahlil, toplamda 49 milyona, hızda bayaa artmıştı, ama eşim devam etmedi tadından dolayı.:44:

biz sonuç aldık, 3 milyondan 15 milyona çıktı 3 ay sonraki tahlil, toplamda 49 milyona, hızda bayaa artmıştı, ama eşim devam etmedi tadından dolayı.:44:

bizimde hızda problem var sizin hız nekadar arttı acaba ...bu arada keşke devam etseydi eşin

benim eşim geçen yaz kullandı ama varikosel varmış test sonucunda hiç artış olmadı. bizde olmadı tabi. ilaca sözüm yok. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 1 ay sonra arı sütü bal polen çörek otu kullandık. 1.5 ay sonra hamile kaldım ama malesef 7+2 iken düşük sebebi ile 20 aralıkta kürtaj oldum. şimdi 3 aylık süreyi bekliyorum

bizimde 1 aydır kullanıyor eşim test yaptırmadık henüz mayısı bekliycez çünkü haziranda tüp düşünüyoruz :)
sağlıkla:49:

bizimde 1 aydır kullanıyor eşim test yaptırmadık henüz mayısı bekliycez çünkü haziranda tüp düşünüyoruz :)
sağlıkla:49:

sizin değerleriniz nasıl canım bizde tüp bebek düşünüyoruz haziranda inşallah gerek kalmaz ama yıpranmak istemiyoruz

benim eşim geçen yaz kullandı ama varikosel varmış test sonucunda hiç artış olmadı. bizde olmadı tabi. ilaca sözüm yok. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 1 ay sonra arı sütü bal polen çörek otu kullandık. 1.5 ay sonra hamile kaldım ama malesef 7+2 iken düşük sebebi ile 20 aralıkta kürtaj oldum. şimdi 3 aylık süreyi bekliyorum

çok geçmiş olsun canımhamile kaldıktan sonra kaybetmek tabiki daha ağır bir durumsizin hangi değerde sıkıntı var

Back