- 27 Kasım 2011
- 467
- 11
- 33
- Konu Sahibi nevbahar21
merhaba arkadaşlar proxeed kullanıp sonuç alanlar varmı bizede umut olması açısından yazarsanız sevinirim
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar proxeed kullanıp sonuç alanlar varmı bizede umut olması açısından yazarsanız sevinirim
hangi amçla kullanılıyor bu ilaç?
göğüs büyütmak için mi?Benim göğüslerim de yok denecek kadar az da
kimse yokmu
slm canım bizde şu an proxeed kullanıyoruz 2 aydır falan bakalım inşallah iyi sonuç alırız daha gitmedik doktora 10 gün sonra gidicez canım
inşallah hayırlı haberlerini alırız canım tahlilden sonra yazarsan çok sevinirim
biz sonuç aldık ama başka şeyler de kullandık istersen açtığım konuya bir göz at "1.6 milyonla başlamıştık...."diye ilk sayfada .
merhba
proxeed plus kullandı benimde eşim yaklaşık beş ay kadar. morfolojide düzelme oldu..
ama biz bebek sahibi olamadık.şuan tüp bebek deniyoruz.
Allah yardımcınız olsun. belki siz daha güzel sonuçlar alırsınız
biz sonuç aldık, 3 milyondan 15 milyona çıktı 3 ay sonraki tahlil, toplamda 49 milyona, hızda bayaa artmıştı, ama eşim devam etmedi tadından dolayı.:44:
bizimde 1 aydır kullanıyor eşim test yaptırmadık henüz mayısı bekliycez çünkü haziranda tüp düşünüyoruz :)
sağlıkla
benim eşim geçen yaz kullandı ama varikosel varmış test sonucunda hiç artış olmadı. bizde olmadı tabi. ilaca sözüm yok. sonra eşim varikosel ameliyatı oldu. ameliyattan 1 ay sonra arı sütü bal polen çörek otu kullandık. 1.5 ay sonra hamile kaldım ama malesef 7+2 iken düşük sebebi ile 20 aralıkta kürtaj oldum. şimdi 3 aylık süreyi bekliyorum