• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

proxeed plus kullanıp fayda gören var mı acaba?

Strongmom_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2012
8.362
6.835
398
arkadaşlar ben 1 buçuk yıldır evliyim1 yıldır korunmuyoruz muayenelerimizde bişey çıkmadı doktor eşime proxeed plus önermiş 1 ay kullancakmışız sadece hadi bakalım hayırlısı herkese inşallah fayda görürüz...

arkadaşlar ben 1 buçuk yıldır evliyim1 yıldır korunmuyoruz muayenelerimizde bişey çıkmadı doktor eşime proxeed plus önermiş 1 ay kullancakmışız sadece hadi bakalım hayırlısı herkese inşallah fayda görürüz...

esinin spermlerinde bi problem yoksa niye önermiski dr...:31::31:genellikle spermlerinde sorun olanlar kullaniyo bu ilaci...

sperm sayısı 63 milyon hareketsiz sperm sayısı fazlaymış ama gebeliği engellicek şekilde dğilmiş önermiş bu ay kullancaz hayırlısıyla belki olur günde 1 tane kullanıyor 1 ay yeterli demiş başka böyle kullanan var mı acaba ?

sperm sayısı 63 milyon hareketsiz sperm sayısı fazlaymış ama gebeliği engellicek şekilde dğilmiş önermiş bu ay kullancaz hayırlısıyla belki olur günde 1 tane kullanıyor 1 ay yeterli demiş başka böyle kullanan var mı acaba ?
öylemi bende bizlerde sorun cikmadi demistinde niye kulaniyo diye sormustum:31::31::31::31::31:kullanalar var faydasini görende cok var...bazi dr ise bunlar para tuzagi diyo..eger morfolojiniz iyi bide ileri hizliniz varsa bence ilaca bile gerek yok..bi sperm bile yeterli oluyo....inslalah en kisa zamanda bebisinizi kucaginiza alirsiniz....erkek infertilite bölümüne yazsan daha cok yorum yapan ve yardimci olan olur...:31::31::31:

teşekkürler yorumlarınız için.morfoloji falan normal dediğim gibi hızlı sayımız az.

Back